פרופיל 21 וקצינים

KIS83

New member
פרופיל 21 וקצינים

היי! אני שוקל ברצינות לגבי הוצאת פרופיל 21 ורוצה לדבר עם מישהו שמכיר את הנושא בפן של קצינים. איזה בעיות מיוחדות עושים לקצינים המנסים לצאת על קבן, או מכירים כאלה שיצאו... אשמח מאוד לכל מידע ו\או דרך יצירת קשר. לכל מורעלים וושרטוטים אחרים, נא לא להגיב... תודה

היונתן

New member
אני מכיר כמה

אחד עשה את זה מיד עם הכניסה לצבא, זה לא הפריע לו לעבוד בהיי טק (לא בטחוני אמנם) ולהמשיך לתואר שני. אחד עשה את זה אחרי שנה וחצי, אני לא חושב שהוא רוצה לעבוד בהיי טק, כרגע אפשר לומר שהוא סתם בהיי. אחד אחר עשה את זה ממש לפני הקבע, הוא רוצה להתחזק בדת אז לא נראה לי שהוא מתכנן לעבוד בכלל. רק השלישי היה סגן.

Evyaa

New member
זה לא ממש פשוט

אני מכיר כמה שהלכו לקב"ן. בגדול, רוב הקב"נים מודעים ל- "בעיה העתודאית" ולכן הם מקבלים די בסקפטיות עתודאי שמגיע לקב"ן חצי שנה לפני מועד הכניסה שלו לקבע. התגובות שלהם בדר"כ הן משהו בסגנון: "אוקיי , נתחיל טיפול משמעותי שיארך חצי שנה עד שנה ואז נבדוק אם יש שיפור בהרגשתך הרעה...". בדר"כ עתודאי, שבא לקב"ן רק על מנת להשתחרר, ושומע כזה משפט מוותר די מהר. אבל, אם יש לך בעיה נפשית אמיתית ויש לה תסמינים שהקב"ן מכיר , אזי בהחלט יש סיכוי שתשתחרר מהר. אני מכיר אחד שבאמת היה בדיכאון (וזה ניכר עליו) ושוחרר מהצבא תוך חודשים בודדים... גם תוך כדי התהליך אף אחד מהממונים עליו לא "התעסק" איתו אז גם לא היה לו כ"כ קשה...

למעלה