פרופיל וקרבי

רועי12121

New member
פרופיל וקרבי

היי אני רועי...אני חדש פה...בכל מקרה...אחרי 6 שנים בארה"ב אני חוזר לארץ עם גרעין (30 ח'ברה מארה"ב שנקלטים בקיבוץ ומתגייסים תוך 3 חודשים) ואני כנראה אתגייס בנובמבר..ממש אבל ממש אין לי מושג מה אני הולך לעשות אבל אני יודע שבגלל שההורים נשארים לגור באמריקה (אני יהיה חייל בודד) אני לא רוצה להיות בקרבי כי בכל זאת אני דואג להם...בגלל שלא התגוררתי בארץ כבר הרבה זמן ממש אין לי מושג מי נגד מי ואני מפחד שיתקעו אותי בקרבי (יהיה לי פרופיל 82 כנראה)...מישהו יודע איך אני יכול להתחמק משירות קרבי למרות הפרופיל הגבוה? זה שאני חייל בודד אומר שיתחשבו בי יותר במיונים? תודה =)

talman12

New member
פרופיל וקרבי

אם אתה חייל בודד וההורים שלך לא באים לארץ בזמן השירות שלך, אתה לא חייב להיות קרבי .. עליך לפנות למשקי"ת ת"ש שמטפלת בענייני בעיות משפחות, עולים וחיילים בודדים .. אם אתה רוצה לפנות אליהם כנס לקישור הזה: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23086&DocID=24895 בקישור זה הם מבקשים לראות מסמכים וכד' .. מכיוון שאתה חייל בודד אתה גם מקבל משכורת גבוהה ואינך מתחייב לשרת בקרבי. חוץ מזה אני חושב שכדאי לך לפנות ללשכת הגיוס הקרובה שלך ולשאול אותם בקשר לזה . בהצלחה אחי

רועי12121

New member
פרופיל וקרבי

היי אני רועי...אני חדש פה...בכל מקרה...אחרי 6 שנים בארה"ב אני חוזר לארץ עם גרעין (30 ח'ברה מארה"ב שנקלטים בקיבוץ ומתגייסים תוך 3 חודשים) ואני כנראה אתגייס בנובמבר..ממש אבל ממש אין לי מושג מה אני הולך לעשות אבל אני יודע שבגלל שההורים נשארים לגור באמריקה (אני יהיה חייל בודד) אני לא רוצה להיות בקרבי כי בכל זאת אני דואג להם...בגלל שלא התגוררתי בארץ כבר הרבה זמן ממש אין לי מושג מי נגד מי ואני מפחד שיתקעו אותי בקרבי (יהיה לי פרופיל 82 כנראה)...מישהו יודע איך אני יכול להתחמק משירות קרבי למרות הפרופיל הגבוה? זה שאני חייל בודד אומר שיתחשבו בי יותר במיונים? תודה =)

למעלה