פרופגנדה מהתחת

nabu

New member
אם

כבר אתה עובר על מצווה מאורייתא - אז דווקא עמיר פרץ? וְשֶׂרֶט לָנֶפֶשׁ, לֹא תִתְּנוּ בִּבְשַׂרְכֶם, וּכְתֹבֶת קַעֲקַע, לֹא תִתְּנוּ בָּכֶם: אֲנִי, יְהוָה (ויקרא י"ט 28).

מינימום אונקלוס

מקסימום ר' עובדיה מברטנורא. אחרת אני לא מבין. (יש'ך כבר חברותא לדף היומי?)

nabu

New member
אם

כבר קנית לעצמך קטיגור לקראת בית דין של מעלה (משנה, אבות ד' י"ג: רבי אליעזר בן יעקוב אומר, העושה מצוה אחת, קנה לו פרקליט אחד; והעובר עבירה אחת, קנה לו קטיגור אחד) אז דווקא עמיר פרץ? לא חבל לבזבז עליו את מכסת העבירות בעולם הזה? אם לבוא בשערי הגיהנום - אז לעשות את זה בגדול (לעבור על הדיבר השביעי למשל
)

ראשית,

אתה מכיר עוד מקום עמוס פרקליטים חוץ מהגיהינום? שנית, אני בא אליך לכיפור. או לצמיתות, נראה.

nabu

New member
בהחלט

מפלגת שינוי. אתה מוזמן אלי ככל אשר תחפוץ. וכבר אמרו חז"ל: גדולה קבלת אורחים מקבלת פני השכינה.

nabu

New member
נהפוך

הוא. יתרון כפול ומכופל. אבל למצוא יד לשש בש זו משימה קלה. למצוא יד רביעית לוויסט - משימה יותר קשה מלמצוא את גיזת הזהב. (שלא לדבר על למצוא יד לדברים המענגים באמת).

למעשה

אם יורשה לי להתייהר קלות עד מתונות, (מה שבטח הבחנת שלא הולם אותי...) הרי ששמי יצא למרחוק כששבשאי מדופלם. ובאשר לשאר שימושי הידיים וחפירות ארכיאולוגיות למינהם, הרי שכששבשאי, פעולת ניעור הקוביות שידרגה פלאים את היכולות הידניות שלי, ולא סתם הצעתי לך מגורים משותפים ידידי. יש לי תחושה שהפלוגה הדו-אנושית שנקים, אולי במסווה של בי"ס לששבשאים מתחילים, תהווה מקור משיכה אטרקטיבי במיוחד לנשות הפורום בפרט והעולם הגדול בכלל.

סליחה??

מי כאן הציעה שש בש? ככה לעלוב בערקית ממוצא פולני, שמתה על הקוביות האלה?

nabu

New member
טובים

השניים מן האחד, והחוט המשולש לא במהרה ינתק.

נאבו, אני לא מצאתי יד שניה לוויסט

עוד משחקים את המישחק הזה? כבר בקושי זוכר את החוקים

חיי הפנאי

שלנו הולכים להיות עשירים ופוריים לפחות כמו שיעורי התנ"ך שאתה הולך להעניק לי. ואקח קורס מזורז בוויסט בתנאי שתשקיע זמן איכות במשחק הקלאס הכ"כ אהוב עלי.

תשמע

שינוי בעיני היא לא יותר מאנטיתיזה פוליטית למרזימורית. ושמתי עליך ע', אתה בחור לגמרי מענין.

nabu

New member
בהחלט

אבל זכרי ש: עין רואה, ואוזן שומעת, וכל מעשיך בספר נכתבין (משנה, אבות, ב' א').

למעלה