פרוייקט השנה הכי אהובה....

nerod 72

New member
פרוייקט השנה הכי אהובה....

מה השנה שהכ הכי לדעתכם הייתה שנת מדונה? השנה שאמרתם וואו זה השנה של מדונה... לאורך השנים היו כמה.. 85... 86.. 89.. 90.. 98..00 03.. לדעתי השנה הכי הכי זה 1998... זו השנה שמדונה פשוט חזרה בפול וווליום לפרונט עם אלבום חדש שהצליח גם מסחרית וגם מבחנת ביקורות.. זה האלבום ה-1 של מדונה מזה 4 שנים והפעם הראשונה מזה 8 שנים שהיא נכנסת למקום ה-1 בבריטניה ...עם פרוזן.. זוהי לדעתי ה-שנה של מדונה..היא גם חזרה עם אישיות אחרת...בוגרת יותר אמא רוחנית כזו.. הפרסונה הזו התחבבה על רבים.... והייתהזו השנה שהתיחלה תקופה שנמשכת עד היום... מדונה המבוגרת..המחוברת לקבלה ..האמא...עם המוזיקה האלקטרונית שהיא יוצרת...מה השנה שלכם?

Human Nature

New member
יש לי התלבטות די קשה...

בשנים 89-90 היא הוציאה שרשרת להיטי פופ נצחיים, דאגה ליצור שערוריות ולהביע את דעתה ללא הפסק. מצד שני, בשנת 98' היא הוציאה דיסק פופ מופתי (שכמוהו המיינסטרים בשנים האחרונות לא ראה, לצערי), והשירים שלה קפצו בכמה רמות- הן מבחינת טקסט, והן מבחינה ווקאלית. לצערי, הפרובקציה לא חגגה כל-כך בשנים הללו, הן משום שיש לה כבר תינוקת, והן משום שהיא בחרה בתדמית יותר שקטה ו"אמנותית". וזה פתח פרצה לתקופה שאני פחות אוהב, שנמשכת היום. אני מניח שתחילת שנות ה-90 תהיה הבחירה שלי. היא ידעה אז לשלב בין מסחריות, תדמית ופופ איכותי.

morgold

New member
אמממ....

שנת 90,'92 לדעתי הן השנים שהיא הייתה בהן ממש ממש פרובוקטיבית והיא נראתה נהדר, מאוד מושכת! וכמובן 98 עם "קרן אור" שהוא אלבום מצויין, אין כל כך מה להגיד עליו כבר כי אמרו עליו כל מה שהיה כבר להגיד-דיסק שכיף לשמוע, מצויין, היא גם חזרה משוחררת יותר אחרי ההפסקה שהיא עשתה בזמנו וכמו שאתם אומרים- זה עשה לה טוב!

dor307

New member
אפילו שזה באופציות 82-83

שהיא פרצה בגדול(אפילו שלא נולדתי עדיין). ואף אחד לא ידע מה היא הולכת להיות, והיא היתה מרעננת ושונה, לא כמו היום שכל זמרת מתפשטת. גם בתחילת הקרירה היו לה קלסיקאות פופ "כמו בתולה" "נערה חומרינית" "משוגעת עלייך" והיו את האלו מהאלבום הראשון כל הבורדוליין ולאקי סטאר אנג'ל.

yanivm1

New member
אין ולא תהיה על תקופת אירוטיקה,

1992-93 : הפופ המושלם,הקצב, הצלילים, הפרובוקציות, הלחנים הקליטים והמושלמים,הספר סקס, העגיל בשן הכל היה במיטבו. תקופה שלא תשכח אצלי לעולם. נוסטלגיה טהורה !!!

DopiDop

New member
כמה תקופות+ הסברים

90- שנה מאוד זוהרת למדונה, אני הייתי מאווווד צעירה אז, ואני לא זוכרת, אבל אני פשוט משוגעת על כל מה שקשור לדיק טרייסי ו-im breathless שזה ד"א האלבום האהוב עליי. חוצ'מזה, השיר ווג הוא השיר המועדף עליי, והסיבוב הופעות לדעתי פשוט מהמם. 98-תקופה מאוד מעניינת, מאוד רוחנית. מדונה חזרה ובגדול, עם מראה מדהים ושירים כגון: Thr power of Goodbye Drowned World/ Substitute For Love Swim To Have And Not To Hold Frozen Skin ועוד... מאוד אהבתי גם את המראה הטיבעי שהיה לה באותה תקופה. 2003- שנה מהממת, אלבום יוצא מן הכלל, שירים מעולים, והפעם הגירסה המשפחתית. מדונה יוצאת עם פרסומת לגאפ, ההופעה המופורסמת ב-VMA, ספרי ילדים שהפכו להיות הצלחה מסחררת ודיסק רמיקסים חדש.

טוב אז ככה....

נראה לי שמעט התבלבלתם, אורן לא שאל איזו תקופה של מדונה הכי אהבתם, אלא איזו שנה לפי דעתכם היתה השנה של מדונה? הקאמבק הכי היסטרי?... השנה שבה היא הראתה שהיא חזרה ובגדול, נכון 92 היתה תקופה נהדרת אבל בהחלט לא השנה של מדונה... אני חושב בשהנה של מדונה בכל אופן בעניי היתה 1994, הנה 1992 וכל העולם קוטל את מדונה האלבום לא מוכר הספר נקטל והנה כולם מספידים את מדונה וטוענים הקרירה מתה, ואז 1994 מדונה חוזרת נשית יותר, עדינה יותר, מחוברת לעצמה מאוד, עם השיר היפה ביותר שלה ואחד הקלאסיקות סוד, ואז כובשת את המצעד האמריקאי עם הסינגל השני השתחווה, זוכה בתואר זמרת השנה , זו בהחלט השנה של מדונה, זו השנה שהייתי מוקסם ממנה מהאוירה מהקליפים מהמראה הסקסי, מהנשיות ובכלל מהאלבום המופתי והמרגש שנגע מאוד במקומות כל כך רגישים... 1994 זו היתה התקופה של מדונה בשיא המדונה ....

yanivm1

New member
אני לא חושב ש"סיפורים לפני השינה"..

מכר יותר מ"ארוטיקה" ותקנו אותי אם אני טועה...

אני חושב שדוקא בשנת 2000

מדונה היתה בנקודת שיא העולם כולו עצא את נשמתו וחיכה לראות מה יקרה עם מדונה לאחר ההצלחה המסחררת ( מכל הבחינות ) של ROL ואז היא חזרה עם הכובע בוקרים שלה ,בכל מקום אפשר היה לראות את הכובע הזה זמן קצר אחר כך. הסינגל ה-1 מיוזיק היה פשוט שיר פופ מושלם ,שונה ,ומרענן. החזיר את מדונה למקום ה-1 במצעד הסינגלים האמריקאי ( בו היא לא היתה מאז 95 ) והפך לאחד השירים המוכרים של מדונה. האלבום גם החזיר את מדונה למקום ה-1 במצעד של US ( הפעם האחרונה היתה ב-89 עם Like a Prayer ) והגיע למקום ה-1 בסך הכל ב-26 !! מדינות ללא ספק הזמרת המצליחה והמשפיעה בעולם ההיסטריה המשיכה גם עם הסינגל ה-2 מהאלבום. בשנת 2001 היא חוזרת עם סיבוב הופעות חדש ( 7 שנים לאחר הסיבוב הקודם )הכרטיסים נמכרים בדקות , הביקורת שקטלו את מיוזיק , משבחות את המופע. מדונה פותחת את האלף הנוכחי בצורה מדהימה לדעתי .

ronnl

New member
מנקודת מבטי היו כמה שיאים

שעשו לה רק טוב אמביציה בלונדינית המופע אירוטיקה אלבום מדהים שיצא ב92 (לא מכר בצורה מסחררת אבל השערוריות היו בכל מקום וגם הספר סקס) מופע הנערה המצליח אחרי אירוטיקה שהחזיר אותה למקום הטבעי שלה ב93 והגיע גם לישראל בו ראיתי את המופע מהשורה הראשונה בפעם הראשונה ROL כל מילה מיותרת והאלבום האחרון והסיבוב ההופעות הנוכחי בו אראה אותה בפעם השנייה

למעלה