פרדי אדו השחקן בן ה 13 מהמנג'ר 4

zilber z

New member
פרדי אדו השחקן בן ה 13 מהמנג'ר 4

באמת קיים והוא ממש תותח!!! http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=7&id=394501

mc bige

New member
קיים קיים...אבל הוא לא רוצה לעבור

למכבי תל אביב :( והצעתי לו חוזה של שחקן מפתח בהרכב......עם מלא מלא כסף

ליטן א

New member
אם לאינטר (במציאות) הוא לא רצה

לעבור, אז למכבי ת"א??

mc bige

New member
אמא שלו לא הסכימה לאינטר :)

אולי לישראל היא תשמח לעבור :) אחלה מדינה יש לנו!!!

ליטן א

New member
מדהים!

איך שחקן בן 13 וחצי, מטר שבעים, 63 ק"ג (רק לצורך השוואה.. אני בן 18, מטר שמונים, 65 ק"ג...) - מצליח להתל בשחקנים בני 25-30 בדרך לשער. כמות הכישרון שטמונה בבן אדם אחד, בסה"כ בן 13 וחצי.. פשוט לא יאומן. תגידו, גם ב-CM3 יש אותו, או שאז עדיין לא שמעו עליו?

BullsDuDe

New member
לא שמעו עליו.....

אבל רק לשם ההשוואה בריבוק חברת הנעליים מהמובילות בעולם, החתימה ילד בן 4ץ5 על חוזה של 3.5 מיליון דולאר אם אני לא טועה, מדהים מה שהולך שם.

JRM

New member
הוא בטח כמו החלוץ ההוא...

נו ברחה לי גם הקבוצה וגם השם!! קומו? לצ'ה? מה זה היה? החלוץ הזה ששיקר קשות בקשר לגיל שלו חוץ מזה אם הוא לא משקר הוא בטח כמו ברוך דגו...מנחשים בן כמה הוא...

ליטן א

New member
כמו ברוך דגו?? ../images/Emo12.gif

דגו נראה צעיר והוא באמת צעיר... תנסה כמו יעקובו.. הייתי נותן לו לפחות 30, הבן אדם בן 21 בסה"כ...

JRM

New member
חח נו לא הבנת ...

התכוונתי, לך תדע מתי הוא באמת נולד והבדל פיזי בין ילד בן 13 לבן 15 הוא גדול מאד. אז אולי טעו בשנתיים לרעתו והוא באמת בן 15? לברוך דגו אומרים אתה בן 19, ואולי הוא בכלל בן 17 או 21...

TALASL

New member
הצלחתי להביא אותו לנתניה

הבאתי אותו לנתניה בתחילת המשחק תמורת 60000 דולר לעונה, אמרתי לו שהוא שחקן חשוב בהרכב הראשון, אני משפר אותו באימונים ובינתיים הוא לא מאווווד טוב, הוא כמו שחקן בינוני אצלי. אם אתם כבר קוראים את זה, יש לכם תכנית אימונים טובה בשבילו? שתשפר לו את הפינישינג ובכלל תעשה אותו שחקן שיותר מבשל ומבקיע תודה

למעלה