פראיירים לא מתים - הם נוסעים בתח"צ

מצב
הנושא נעול.

A r i e T

New member

השבוע נשלח אלי צו מילואים (לא משהו רציני. 4 ימים של הפגזות ואכילת חול). כנראה שמישהו התעורר שם במשרד הבטחון ודאג להחליףף את השובר המסכן שהיה מצורף פעם לכל צו (קו ארוך \ קו קצר), במשהו קצת יותר יעיל: 5 שוברים לנסיעה באוטובוס, מתוכם 2 משמשים לנסיעה בכל החברות והיתר משמשים לנסיעה בכל החברות, אבל לא באגד. קודם כל, תודה רבה על ההתחשבות. מצד שני, לא יכלו להקצות שובר אחד לנסיעה ברכבת??? צירפתי תמונה (וסליחה על הצנזורה)

evgeniy2

New member
חחח אהבתי את הכותרת...

השבוע נשלח אלי צו מילואים (לא משהו רציני. 4 ימים של הפגזות ואכילת חול). כנראה שמישהו התעורר שם במשרד הבטחון ודאג להחליףף את השובר המסכן שהיה מצורף פעם לכל צו (קו ארוך \ קו קצר), במשהו קצת יותר יעיל: 5 שוברים לנסיעה באוטובוס, מתוכם 2 משמשים לנסיעה בכל החברות והיתר משמשים לנסיעה בכל החברות, אבל לא באגד. קודם כל, תודה רבה על ההתחשבות. מצד שני, לא יכלו להקצות שובר אחד לנסיעה ברכבת??? צירפתי תמונה (וסליחה על הצנזורה)
חחח אהבתי את הכותרת...
פראיירים לא מתים - הם פשוט לא רואים את התוכנית שלי כמו שפיני גרשון אמר.

idos2

New member
נסיעות ברכבת לחיילי מילואים

נסיעות ברכבת לחיילי מילואים
פשוט נוסעים ומביאים את הכרטיס(ים) ליחידה, שם כבר ידאגו לזכות אותך עליהם ב"משכורת". לגבי נסיעה הביתה לאחר סיום המילואים, ניתן לשלוח את הכרטיס גם בדואר. ככה לפחות זה עובד אצלינו ביחידה ממה שהבנתי מהמילואימניקים שלנו.

ארזS

New member
אוי ואבוי...

אוי ואבוי...
באלי''ש. אל תזכיר לי את המקום הזה
נראה לי שאתה באמת הולך לאכול הרבה חול...

ארזS

New member
ודרך אגב,

אוי ואבוי...
באלי''ש. אל תזכיר לי את המקום הזה
נראה לי שאתה באמת הולך לאכול הרבה חול...
ודרך אגב,
כאילו שכל נהג יודע מה זה הבאלי''ש הזה. למה לא יכולים לכתוב משהו יותר ברור?

ה דרומי

New member
בכניסה לבאלי"ש יש שלט על אבן

ודרך אגב,
כאילו שכל נהג יודע מה זה הבאלי''ש הזה. למה לא יכולים לכתוב משהו יותר ברור?
בכניסה לבאלי"ש יש שלט על אבן
משהו יפה כתוב שם מרכז אימונים בין לאומי כול מי שעובר שם על הכביש יכול לראות את זה

מה יקרה קודם?

מה יקרה קודם?
(א) מערכת כרטוס משותפת/משולבת בין כל מפעילי התח"צ בארץ - אז ניתן יהיה להשתמש בה גם למימון נסיעות חיילים/אזרחים בתפקיד: חסל סידור שוברי נסיעות למיניהם - תאמינו לי, הטכנולוגיה לתמיכת הדברים האלה קיימת מזמן מזמן; (ב) ביטול מוסד ה"מילואים" ו"שירות החובה" בארץ. מה אתם חושבים?

ארזS

New member
לא זה ולא זה

מה יקרה קודם?
(א) מערכת כרטוס משותפת/משולבת בין כל מפעילי התח"צ בארץ - אז ניתן יהיה להשתמש בה גם למימון נסיעות חיילים/אזרחים בתפקיד: חסל סידור שוברי נסיעות למיניהם - תאמינו לי, הטכנולוגיה לתמיכת הדברים האלה קיימת מזמן מזמן; (ב) ביטול מוסד ה"מילואים" ו"שירות החובה" בארץ. מה אתם חושבים?
לא זה ולא זה
המשיח יבוא קודם...

אם השלטונות, לרבות משרד התחבורה

גם לי נראה שהמשיח יקדים את כל
השיפורים האלה. ולצערי לא נראה לי שהוא כל כך מגיע מהר.
אם השלטונות, לרבות משרד התחבורה
מעונינים למשוך נוסעים מהרכב הפרטי לתחבורה ציבורית, כדאי להם מאוד לשקוד על הכנסת שיפורים כאלה למערכות. אחרת איכות החיים כאן תמשיך להידרדר, ואנשים טובים פשוט יברחו מכאן בכמויות הולכות וגדלות.

אורי404

New member
../images/Emo45.gif

לא זה ולא זה
המשיח יבוא קודם...

למען האמת, כמובן, שאני בעד כירטוס משותף, אבל אשמח מאוד, שישנו (לא יבטלו, אבל ישנו את השיטה ל"צבא קטן וחכם") את כל עניין הנטל של שירות חובה ומילואים. אבל זה כבר לא כל כך קשור לפורום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה