פקק? דימום?

איבגוד

New member
פקק? דימום?

שלום לכן, הבוקר קמתי ומצאתי מעט מעט דם חיוור. זה בכמות קטנה שהכתימה את המגן תחתון ואני רואה את זה כל פעם שאני הולכת לשירותים. מה דעתכן? זה הפקק? לא ראיתי שום דבר אחר מעבר לקצת הדימום הזה - כך שאני לא יודעת... מעבר לזה יש לי כאבים עמומים כמו של מחזור - אבל ממש בקטנה. אני בשבוע 39+5... אולי זה זה?

יש תנועות?

הכל מרגיש לך תקין? כלל האצבע לגבי דימום אחרי שבוע 37 הוא כמות של יותר מכפית- ללכת לבי"ח להבדק. תראי אם זה לא במרקם רירי- אם כן אז סביר שזה הפקק הרירי כמובן שאם יש שינוי בהרגשה שלך, שינוי בתנועות, או סתם "הרגשה פנימית" שמשהו לא בסדר- לכי להבדק אבל בגדול- זה נשמע התחלה של לידה

../images/Emo88.gif עינב, תפסיקי להעתיק ממני!

ועוד בדרך מתחכמת שכזו, שמתפרסמת לפני

זה יכול להיות הפקק

(זה צמיגי/ רירי?) וכן יכול להיות מעט דימום מן הצוואר בשל פתיחת צוואר רחם. נראה שאת בדרך הטובה! מאחלת לך לידה טובה במועדה וידיים מלאות. תעדכני

איבגוד

New member
טפו טפו!!!!

וואו! אתן גורמות לי התרגשות! בעקרון הכל מרגיש לי בסדר - הקטנה זזה קצת מדי פעם (לא נראה לי שיש לה מקום כבר לזוז...). אבל אין דבר רירי/צמיגי. רק טיפה טיפה דם חיוור. כמובן שברמת סף החרדה שאני נתונה בה כבר כמה חודשים - כל דבר גורם לי לחשוב "אולי משהו לא בסדר" - אבל אני רוצה להיות ממוקדת בזה שאולי אולי אנחנו בכיוון של לידה...

איבגוד

New member
טוב, אז... ילדתי!../images/Emo99.gif

זה אכן היה ה"פקק"... וביום רביעי בבוקר ילדתי את הנסיכה הקטנה!

למעלה