פקאן

nalathe1

New member
פקאן

למישהו יש מתכון לפקאנים במלח? עשיתי סדר ומצאתי שקית עם פקאנים שנקטפו מהעץ רוצה להכין (מקווה שהתוך לא התייבש... בעצם, הולכת לבדוק אחד) בינתיים - מתכון אפשר? אני יודעת בעיקרון שצריך לטבול אותם במי מלח ולאפות אבל
יחס מים מלח זמן אפיה טמפרטורה
 

pirge

New member
פקאן בתנור במלח גס

אני מפצחת אותם במפצח האגוזים בעדינות רבה רק חריץ או קצת יותר. לשים בתבנית גדולה של התנור לפזר 3-4 כפות מלח גס לצקת חצי כוס מים ---- לא לטבול לעשות מסג' טוב טוב. להכניס לתנור לחום 175 מעלות. להפוך כל 5 דקות. ס"ה בערך 20 דקות שמוכן. או כל תנור והבנתו. בכל אופן לבדוק שמוכן ויבש לפני שסוגרים את התנור.
 

nalathe1

New member
:-O צריך לפצח?

הבנתי שהם מתפצחים לבד תוך כדי קליה...
 

pirge

New member
הם לא יתפוצצו לבד בלי קווץ' קטן. וג

וגם אילו שמתפקששים ומתפצחים לחצי--- לשים ביחד בתבנית. ויהיה בסדר.
 

mayav

New member
../images/Emo124.gif נלה - אז זה מה שאת עושה היו

היום
בדרך אלייך , בקרוב.....
 

mayav

New member
מבטיחה לבוא ../images/Emo24.gif

אבל אל תתני , את יודעת למי, לגמור לי את כל הפקנים
 

nalathe1

New member
../images/Emo3.gif אח אח אח ../images/Emo51.gif לפירג'ה וליאת

יצא טעייייייייייייייים
 
למעלה