פצצה מס´ 1

WINTERLOVE

New member
פצצה מס´ 1../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

מכירים בבוקר לח בשנת תרל"ח ? אז זה לכבוד כולם כאן: בערב-חג בשנת תשס"ג עת פרוח חצבים יצא הפורום לדרכו מלא בשובבים קרס בא וגם ערן וכל האספים נטשו כולם את הסולטן וכאן נאספים מצאו להם סיפור כיסוי צפיה בכוכבים אך הסתכלו נמוך יותר אל עבר העבים אמר ערן לאט-לאט ושתי עיניו בורקות נמאס לי כבר מהשמ"ט אלך איתם מכות אם את ההוא ששמו נורא היכינו בעכוז אז יש לנו סיכוי לא רע 96 אחוז החברים האחרים הם צעקו - לא עוד ! אסף עטר פתאום הרים ת´אוירה עם נאד קרס-וינטר אז אמרו שאם כבר מלחמה תזמרו ואל תירו כי זאת פה הרמה ומיני אז ועד היום בפורום הזעיר פשוט עולה לך החום מזמר וחמשיר !

אסף עטר

New member
אדיר - ממש פצצת אטום../images/Emo59.gif

בכלל , אני חושב שמגיעים לך נקודות נוספות בגלל שיש לזה לחן וכיף לשיר את זה . (נקודה נוספת תקבל אם אתה גמד או היתה לך ילדות קשה כמאמר הגשש:))

WINTERLOVE

New member
אם אאלץ להטיל את מספר שתיים...

נראה לי שאתה לא כך כך תשמח....

אלמה

New member
איזה בושות....איזה בושות

אני במשרד, שקט, רק הרדיו מנגן ופתאום גל של צחוק מתפרץ.. מרעד את הקירות... "אלמה, הכל בסדר?" "מה קרה?" אני כבר מתביישת להגיד מה גורם לי להצחוק כל כך...

WINTERLOVE

New member
אני צריך לבקש כאן סליחה ?

תקשרי טוב את הפה שלך אם וכאשר אטיל את מס´ 2

אלמה

New member
וינטר,

אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה.... ניקשרת הייטב. רק תן אזהרה לפני השיגור.

KingofSnow

New member
לא רע , לא רע...

תצחק, אבל חשבתי לאמץ את השיר הזה, לאחר טיול הארבעה לחרמון. ולכתוב משהו ( גבעה כבר הייתה לי - החרמון. ויש את מיליבר שלא מוכל לזוז משם) נו טוף. בא נראה מה עוד יש לך בכיס

למעלה