|פצצהשרשור ריטוש ועריכה גראפית,
07.09.07

juliae

New member
|פצצהשרשור ריטוש ועריכה גראפית,../images/Emo126.gif 07.09.07

שרשור זה בא לתת מענה לכל חברי וחברות הפורום המעוניינים בריטוש ועריכת תמונותיהם.
נא להעלות את התמונות אותן אתם רוצים שירטשו עבורכם, כל אחד ואחת יכולים להעלות תמונות לריטוש וכל אחד ואחת יכולים לערוך ולרטש את אותן תמונות.
בנוסף ניתן להעלות לשרשור עבודות ריטוש ועריכה גראפית שהכנתם לצורך קבלת חוות דעת מחברי הפורום.
נא להעלות תמונות באיכות טובה בלבד. נא לא להעלות תמונות קטנות מדיי, מטושטשות, שרופות, תמונות ממצלמת אינטרנט וכדומה. תמונות מסוג זה לא ניתן לרטש ולכן חבל להעלות אותן לשרשור סתם. אבקש מכל מעלי התמונות להעלות הסבר קצר בתוכן ההודעה שלהם המסביר מהם הפגמים בתמונה אותם הם מעוניינים שיערכו וירטשו ולאיזו תוצאה הם מצפים מהתמונה הסופית. העלאת תמונתכם לשרשור זה מאשרת לכל האנשים אשר יערכו את תמונתכם להשתמש בתמונה זו בתיק העבודות האישי שלהם ו/או באתר האישי שלהם, במידה ואינכם מעוניינים בכך אנא המנעו מהעלאת תמונתכם לשרשור זה.

JOYE האחת

New member
../images/Emo39.gifאשמח מאד אם תרטשו לי תתמונהה=)

אך שבא לכם... תודה מראשששששששששששש תתפרעוו1

Tamar Lev

New member
תגדילי.. לא נראה לי שכל כך יראו בקטן -

מקווה שתאהבי :)

juliae

New member
תקישיבי את חייבת לשים תמונה נורמלית

אם את רוצה ריטוש. אי אפשר לרשט תמונה ממצלמת פלאפון שהאיכות שלה על הפנים.. וגם היא פיצית. בכל אופן אני הוצאתי לעצמי קצת תעיינים ועשיתי משהו בקטנה..

sooshi666

New member
וואלה לא שמתי לב בכלל שהיא מפלאפון

חברה שלחה לי אותה סוף סוף השנה היא מהחורף של שנה שעברה..... תודה. אני אצלם פה במצלמת אינטרנט אולי זה יצא יותר איכותי...

juliae

New member
תמונה ממש לא טובה

אני איישית לא יכולה לעשות איתה כלום... תנסי לעלות תמונה יותר גדולה ופחות מטושטשת.

sooshi666

New member
טוב במיוחד מצאתי אחת פחות מחמיאה אבל איכותית

אני אשמח לריטושים מעניינים לראשונה בחיי

Lillym

New member
בוקר::)))

אם זה אפשרי אני רוצה שהתמונה תהיה אם איזה מסגרת כזו.. ושתראה כמו תמונה נורמאלית עד כמה שאפשר ולא כאילו גזרו אותה (כי גזרתי אותה חח..) ומעבר לזה.. תתפרעו בכיף!

juliae

New member
טוב

במסגרות אני לא טובה אז לא נגעת.. גזרתי אותך לפחות לפי דעתי בפרופורציה.. העפתי תקצבות.. לרטש אין מה כי התמונה כבר מרוטשת מספיק.. מממ ולמה העפת את החבר היפה שלך מהתמונה?

Lillym

New member
תודה!

בדיוק בגלל שהיא מרוטשת ועשו לי אותה כלכך יפה רציתי להפריד כי היא ממש מוצלחת בעיניי.. והוא לא חבר שלי סתם יצאו לנו תמונות יפות:) עכשיו אני יכולה להשתמש בה בנפרד.. אז תודה שסידרת אותה

o0o0GalusH0o0o

New member
אני צריכה רישוט...=))

טוב.... פעם ראשונה שאני שמה תמונה שלי פה... התמונה לא ממש יפה.. אבל היא זקוקה לריטוש..=\ אני צריכה ריטוש קליל כזה... ואם בא לכם לעשות לי עוד אחד.. אז תעשו מה שבא לכם..=)) תודה מראש

למעלה