פעם ראשונה שרצתי בחוץ

פעם ראשונה שרצתי בחוץ

התחלתי להתאמן בריצה לפני 4 שבועות. אני רצה 3-4 פעמים בשבוע על הליכון. אתמול היה יום יפה והחלטתי, ככה לקראת 10% מרתון תל אביב אליו נרשמתי (4.2 ק"מ), לנסות לרוץ בחוץ. חשבתי שבחוץ, באוויר הפתוח יהיה יותר נעים וקל. נעלתי נעליי, שינסתי מותני, ויצאתי לחוף הים. רצתי 2 ק"מ דרומה, ואז הסתובבתי כדי לרוץ עוד 2 בחזרה....... זוועה. לא הצלחתי לרוץ כנגד הרוח. היה לי כל כך קשה! התאכזבתי מעצמי. מחר אני נכנסת לבריכה, מתחילה להתאמן לטריאתלון. לא זוכרת מתי לאחרונה שחיתי. אני מקווה שלא אתאכזב בשנית.

מור שלז

New member
איזה יופי../images/Emo24.gif

המעבר מריצה על מסילה לריצה בחוץ הוא קשה בהתחלה. אבל תופתעי לגלות כמה מהר הגוף מסתגל לשינוי הזה. נסי עוד כמה פעמים לרוץ בחוץ, ואני מבטיחה לך שמהר מאוד תרגישי שזה הופך קל יותר. לא חסרות כאן דוגמאות בפורום של נשים שיצאו לרוץ בחוץ, גילו כמוך שההתחלה קשה ו... לא מסוגלות לחזור למסילה היום
הקשה ביותר כבר מאחורייך - צלחת בשלום את הפעם הראשונה. כל הכבוד
בהצלחה בבריכה מחר. איזה יופי שאת מתחילה להתאמן לטריאתלון
אגב, איפה את גרה? ראית שיש לנו אימונים פתוחים (שלאור שאלות שנשאלתי במסרים, חשוב לי להדגיש שהם ללא תשלום). כל הפרטים בכתבה כאן: http://www.shvoong.co.il/he-IL/283/7565/ שוב בהצלחה מחר, מחכה לשמוע את חוויותייך מהבריכה

בפער שבין הפנטזיה למציאות

רהב יקרה - קודם כל ניק יפה! אם יש לך אחד בשבילי? - תגידי
ודבר שני - בעצם ראשון - רק התחלת יקירה! קחי ת'זמן. ריצה על הליכון וריצה בחוץ הן שתי ריצות שונות מהרבה בחינות. המעבר מהליכון לחוץ אינו קל וזקוק לזמן. אל תשכחי כשאת על הליכון יש חלק "שמתקדם" מעצם תנועת המנוע של המכשיר ולא מכוח רגליך. בחוץ כלום לא מתקדם אם לא משתמשים בשרירי הרגליים. בחוץ יש עליות, ירידות,רוח וכו' זו אינה סביבה סטרילית. מצד שני יש נוף, מראה שמתחלף, התקדמות אמיתית. גם בשחיה - קחי את הזמן. לא תתאכזבי אם הציפיות שלך יהיו ראליות, ולכן מדורגות. רבות מאתנו התחילו בריצה משולבת הליכה וזו אחללה התחלה. כי בהדרגה מצמצמים את משך ההליכה. אף אחת מאתנו לא התחילה מ-1.5 ק"מ שחיה! כולנו התחלנו מבריכה אחת, ועוד אחת ועוד... אם הציפיות שלך יהיו טיפה יותר ראליות לא תשברי. נהפוך הוא - כל דבר שתצליחי ירשם כהישג וייתן לך כוחות לנסות עוד. בהדרגה כבר אמרתי???

למעלה