פעם ראשונה שאני נתקל ברמאות כל כך בוטה של 014

  • פותח הנושא sehu
  • פורסם בתאריך

sehu

New member
פעם ראשונה שאני נתקל ברמאות כל כך בוטה של 014

עברתי מכבלים ל-DSL. שנת ההתחייבות לספק לא היתה מסונכרנת (שבועיים הבדל), ומסתבר שב-014 צריך לשנות הגדרות מנוי להתחברות בתשתית שונה. ציפיתי לשיחת תמיכה של 2 דקות ו-3 ENTERים. לא. תקציר שיחה איתם: - כן, זו אותה מהירות, כן, המחירים היו אותו דבר וירדו מאז, אבל אי אפשר. צריך התחייבות חדשה. - אבל אני רק רוצה לגמור את השבועיים שלי. לא עזרו ויכוחים. - אבל מה אכפת לך, התחייבות חדשה אפשר לבטל תוך שבועיים. בסוף הסכמתי. אחרי שבוע וחצי התקשרתי לבטל. נסיונות שכנוע שלהם, והגעתי לביטול בפועל. - רק שתדע שיש לך קנס יציאה של 22. - מה? בכלל לא רציתי להתחייב מחדש, זה היה רעיון שלכם. ואמרו שאפשר לבטל תוך שבועיים. - כן. זה לא על ההתחייבות הנוכחית, אלא הקודמת שהפסקת לפני סוף השנה. - ?! אם היה משהו על הפסקת הקודמת היו אומרים אז. ובכל מקרה הנציג אמר מפורשות שאפשר לבטל תוך שבועיים. - אין מה לעשות. - אני רוצה לדבר עם מנהל. - יחזור אליך תוך 72 שעות. נראה ש-014 הולכים ומתדרדרים בכל הפרמטרים.
 

rafid1

Active member
מנהל
לא שידוע לי.

בעת מעבר *אל* הכבלים עם חייגן - הספק מעדכן את הוט.
 
כן. יש צורך לשנות הגדרות אצל הספק

הספקיות בארץ, משיקולים של ביזנס נטו, מגבילות את החיבור שלך ל ADSL, או CABLE בכל רגע נתון. כלומר - או זה, או זה. מעבר בכל חברה אחרת שהיא לא 014 אינו כרוך בתשלום, אלא, כפי שאמרת - שני קליקים ושלוש דקות (או להיפך) ...
 

k-don

Well-known member
אני זוכר שעברתי מהוט לבזק

ופשוט השתמשתי בחיבור החדש. ורק לאחר חצי שנה שיניתי סטטוס אצלם וזה היה 014
 

sehu

New member
כנראה משהו השתנה

נראה לי שגם אני עשיתי בדיקות עם מנויים ב-014 של חברים בתשתית אחרת.
 

k-don

Well-known member
שלח להם פקס עם בקשת ניתוק

בסוף השנה המקורית. אגב, היית מחובר עם חייגן בכבלים? אחרת אין שום צורך לשנות שום דבר ב 014
 

sehu

New member
כבלים היו עם L2TP

למה פקס? הפעולה כבר בוצעה. אני אדבר עם מנהל בשבוע הבא.
 

k-don

Well-known member
ואז הם יגידו שלוקח 3 ימים לנתק

וזה בהנחה שיחזרו אליך.
 
אני מקווה שהטכנאי רימה אותה

ושאין לבזב"ל מדיניות חדשה לא לאפשר החלפה בין כבלים לבזק. נמתין לתגובתו של מתן.
 
שלום sehu

ברמת העיקרון אין צורך להתחייב מחדש לאחר שינוי ספק התשתית. ברצוני לבדוק את הנושא לעומק מול השירות שלנו. אנא צור קשר דרך המייל שנמצא בחתימה שלי, או דרך מערכת ההודעות. מתן בזק בינלאומי
 

rafid1

Active member
מנהל
תדאגו לעדכן גם אותנו, נכון ?

מסקרן מה היה הקושי (תרגיל?..) כאן...
 
חזרה לפורום

היי כל עוד הגולש לא שלח פרטים לא נוכל לבדוק את הנושא. אשמח לענות על השאלה, כל עוד לא מדובר בהפרת הפרטיות של הגולש. מתן
 

rafid1

Active member
מנהל
היו שתי שאלות. על אחת ענית

ענית על נושא ההתחייבות בעת החלפת תשתית (הבנתי שרימו אותו...) לא ענית על השאלה האם (ומדוע) יש צורך בכלל לעדכן את 014 בעת מעבר לADSL מהכבלים. תודה
 
החלפת תשתית

כיוון שבהגדרות של השם משתמש אצלנו, הוא מוגדר לפי התשתית אליה מחובר הלקוח, יש צורך לעדכן אותנו בעת החלפת התשתית. מתן
 

rafid1

Active member
מנהל
הבנתי, תודה

כלומר, EMAIL לתמיכה יהיה מספק ?
 

rafid1

Active member
מנהל
נב: והצעת ייעול

מנסיוני ב013, זה לא נדרש. אני מניח ששני שמות המשתמש כבר מוגדרים אצלם, למקרה הצורך. מדוע לא להגדיר הגדרה כפולה מלכתחילה גם אצלכם ?
 

sehu

New member
מתן,

נאמר לי בבירור ע"י שני אנשים, הראשון מתמיכה טכנית, השני מקשרי/שימור לקוחות, שמעבר מכבלים ל-DSL, גם בהשארת אותה מהירות, דורש התחייבות חדשה. לא עזרו כל ההתנגדויות שלי במשך דקות ארוכות. מעבר לזה, בימים האחרונים, גם היה עניין הקנס על ההתחייבות הישנה שצץ פתאום כשרציתי להתנתק מההתחייבות החדשה שהוטלה עלי, מה שמכעיס אותי אף יותר. שני הדברים נראים כנסיונות עוקץ (אולי rafid יעדיף לכנות אותם שיטת מצליח). התקשרה אלי היום מישהי בכירה יותר. היא טענה שאין בעיה לעבור תשתית בלי התחייבות חדשה (אולי לא ציינה את הפרטים הקטנים?), אמרה שלא מובן לה הקנס, שהוא מבוטל, ושיתקשרו אלי מאוחר יותר ממחלקה אחרת כדי לגמור את הניתוק. לא חזרו אלי, וכשהתקשרתי קצת אחרי 19:00 נאמר לי שהמחלקה המתאימה כבר לא מקבלת שיחות. גם הסתבר לי שהמנוי עדיין נחשב פעיל למרות שביקשתי מפורשות בשבוע שעבר להתנתק (בנוסף לשיחה עם מנהל). לא ברור למה אי אפשר היה לסגור עניינים בשיחה עם המנהלת היום. ד"א, בחיבור ל-012 הנציג אישר שאפשר לשנות תשתית במהלך התחייבות (לא יודע אם דורש שינוי הגדרות או לא). ב-CCC לא דרוש שינוי הגדרות. אני לא מבין את הספקית במקרה זה. למרבה הצער כרגע אי אפשר להחרים חברת אינטרנט בצורה מוחלטת כי לכולן יש או בעיות חסימות/ביצועים או תרגילים כגון הסיפור הנוכחי עם 014, אבל 014 ירדה אצלי לתחתית הרשימה, ואולי גם כמה לקוחות פוטנציאליים שעברו כאן בפורום יתחברו למישהו אחר. לעומת זאת, נראה שחברות תשתית וסלולרי נוטות הרבה יותר לגמישות ולהליכה לכיוון הלקוח, אפילו במקרים גבוליים.
 

dino_din

New member
גם אצלי זה קרה לפני כמה חודשים

העברתי משתמש מבזק לכבלים והתקשרתי לעדכן את בזק בין לאומי לייתר ביטחון ועל הדרך הנציג זרק (באופן לא הכי בולט) שזה לשנה. רק אחרי ויכוחים ובסוף דרישה לנתק את שני המנויים שלי באופן מידי (משום מה נציגים מרגישים שקנס התנתקות זה קלף מנצח. הם לא מבינים שלקוח זועם מוכן לתקוע להם את הקנס לגרון בשביל להתנתק כשהוא עצבני) הצליחו למצוא "מנהל בכיר" שיאשר לא לחייב מחדש.
 
למעלה