פעם ראשונה שאני משאירה פה הודעה...

פעם ראשונה שאני משאירה פה הודעה...

אנשים,פעם ראשונה שאני משאירה פה הודעה אין לי מושג איך זה הולך פה,אבל חפיף...אנשושים...אני ב20+ כבר חודשיים שלשה בערך והספקתי להתחבב על כמה אנשים ומן הסתם אם אני פה אז כדי להעביר תזמן ולהכיר אנשים חדשים אז כדי שתכירו אותי קצת יותר טוב אני רוצה לספר לכם משהו על עצמי. אולי זו טעות לספר מצד שני ...אני מרגישה שאני רוצה. אנשים...אין לי מושג מה ההעדפה המינית של כל אחד מכם,אבל אני,חחחח איך נגיד...טוב,פשוט נכתוב. אוהבת בנות. וכן אני כולה בת 17 אבל יודעת טוף טוף מי אני ומה אני. ותודה...מה זה תוווווודה...למנגל,שממש בכח מנסה לשדך לי בנות. חחחחחחחחחח בכל מקרה...אוהבת אתכם,מאד אפילו. ואני מניחה שען הזמן אני גם ארגיש יותר בנוח ואני אתחיל לבוא למפגשים...יהיה נחמד לראות מי אתם. בכל קרה...שבת שלום לכולם...עוד מעט תצא הבת אז שבוע טוב. בהההה בייי..

הילוש...

New member
בייבו´שששששששששששש

ברוכה הבאה לפורוםםםםםם (ממתי אני מקבלת לפה את החדשים בברכה? אהההההה?) שיהיה לך אחלה יום מתוקההההההה בה ביי

אלינור*

New member
ברוכה הבאה לפורום שלנו ../images/Emo24.gif

עלי והצליחי! חחחחחחחח ועשי מה שטוב לך טוב לך טוב לנו! לפחות אני בגישה כזו
!

מכיוון אני מכירה אותך....

קודם כול אני רוצה לאחל לך ברוכה הניכנסת לפורומים!! דבר שני ביבי אני כבר מתה לראות אותך ואני יודעת שאל לא "מחפשת בנות" ותפסיקי לעבוד על כל העולם!!! ואם את מחפשת בנות רוצה שאני יהיה ביתך??? חיחיחיחי בדחקה חוץ מזה אני אוהבת אותך תשמריעל עצמך מקווה לראותך פה מלאנת"א ותציפי חופשי עליייי חיחיחיח (אל תקשיבי לי אני טיפשה אבל יפה) אוהבת אותך ילדה יפה

למעלה