פעם ראשונה כותבת בפורום

פעם ראשונה כותבת בפורום

שלום לכולם!
אני כבת 30, לפני כ-4 חודשים עברתי ניתוח מעקף בביה"ח "וולפסון" (איך לא) אצל פרופ´ חרוזי וד"ר סוסמילאן.

ronnymp

New member
היי חביתקה - ברוכה המצטרפת ../images/Emo39.gif

אז ספרי קצת איך היה , איך עבר לך איך הולך לך כיום מישקל וגובה התחלתי - ומהם היעדים המצופים (לא מצופים בשוקולד ...) ובכלל - מה שבא לך לנדב לנו ואיזה יופי - הולכים ומתרבים פה מנותחי המעקפים
.....
רוני - גם מנותח מעקפים - מבית היוצר של חרוזי

ronnymp

ronnymp תודה על הברכה, כמו שציינתי עברתי את המעקף ב"וולפסון" לפני כ-4 חודשים מאז ועד היום ירדתי כ-20 ק"ג (לא ניתוח ראשון שלי) סה"כ "נישלתי" מגופי כ-45 ק"ג מתכננת לרדת עוד כ-25 עד 30 ק"ג. כיום ממשיכה בחיים נורמלים למדיי עבודה, מכון כושר וכמובן "דיאטה".

רוייקו

New member
או הוו.. איזה יופי.... ברוכה הבאה

למועדון הנעקפים. ספרי קצת איזה ניתוח עברת בעבר, איפה, מתי ומה קרה שהגעת לניתוח המעקף ?!

לפני כ-8 שנים עברתי ניתוח SRVG

אצל פרופ´ חרוזי במדיקל סנטר בהרצליה, דרך קופ"ח.בניתוח הנוכחי ירדתי כמעט 40 ק"ג. עליתי בין 15-10 ק"ג חזרה והחלטי לעבור ניתוח נוסף. לפני שנתיים עברתי בוולפסון LAP BAND ע"מ להחליף את הטבעת שהיתה בקיבתי. בניתוח הזה ירדתי בערך 25 ק"ג. לפני חמישה חודשים הגעתי לוולפסון ובשיחה עם פרופ´ חרוזי הומלץ לי לבצע את ניתוח המעקף, לאחר ייעוץ עם בחורה שעברה את הניתוח מס´ חודשים לפני החלטתי לבצע את הנתוח, אחרי כחודש ימים הייתי בחדר ניתוח בוולפסון אצל ד"ר סוסמילאן המדהים!!! כיום 4 חודשים אחרי ירדתי כ-20 ק"ג סה"כ מכל הניתוחים ירדתי כ-45 ק"ג.

רוייקו

New member
חביתקה, מה קרה עם הלאפ-בנד ?

מדוע ניגשת לניתוח שלישי ? הרי ירדת 25 קילו

|תודה רוייקו../images/Emo52.gif

אתה צודק שכחתי לציין שבין ה-LAP BAND למעקף עליתי כמעט 16 ק"ג. ולכן החלטתי לבצע את המעקף

שרה16

New member
חביתוש ../images/Emo140.gif

גם אני יושבת עם המחשבון..וכבר ניסיתי משוואות דיפרנציאליות.. סתםםםםםם! אנחנו,רובנו ככולנו עברנו את הסצנריום של השמנה,הרזיה,השמנה..וחוזר חלילה...כך שאין מה להתפלא. מאחלת לך שזה יהיה הניתוח האחרון ברשימה... גם אני עברתי אי אלו ניתוחים בחיי ומכירה את האימרה:מה שלא הורג אותך,מחשל אותך...אז אנחנו מחושלות! רק שתדעי שאת במקום הנכון ומה שבטוח, משעמם לא יהיה לך..

ronnymp

New member
רועי ..... קמה לך מתחרה .... ../images/Emo121.gif

חביתוש - לא הסברת על סמך מה ניגשת כל פעם לניתוח נוסף ..... לא סיפרת על סיבוכים ..... רוני

היי רוני,

ניגשתי פעם נוספת לניתוח היות והתחלתי לעלות במשקל בגלל שוקולד, גלידות וכו´

היי חביתקה../images/Emo24.gif

אני מקווה שהפעם זה לתמיד.....את לא נעלמת אחרי כניסה אחת..... מה שלומך??... תשמרי על קשר....ותמצאי שהפורום מדליק. ברוכה השבה. אני מאז הניתוח....כבר 30 ק"ג...וגם לי נשארו בערך עוד 30.

אהובת הספן

היי! כנראה שזיהית אותי. אני מאוד שמחה בשבילך על הירידה ומקווה שתמשיכי ככה! איך הולך באופן כללי? איך את מרגישה? אני מבטיחה לשמור על קשר ולא להעלם, זאת בטוח לא תהיה הפעם היחידה או האחרונה שלי כאן! שיהיה לכולם אחלה יום!

חביתקה...ברוכה הבאה

כמובן שקודם ברכות עי הירידה במשקל וכל הכבוד על שלא התייאשת , 3 ניתוחים זה הרבה. אצלינו בפורום לא רק שלא משעמם אלא ממש משפחתי. אנחנו משפחה מרובות ילדים וגדולה, מקבלים בזרועות פתוחות ילדים חדשים. רדי והצליחי.

למעלה