רוב הזמן נח
Well-known member
וכל מיני אנשים שאפשר לחשוד שמקבלים כסף מגורמים אירנים.
בגלל בעיות כספיות של הערוץ מביאים סחורה זולה?
אתה כבר נהיית מבוגר וחכם יותר...וכל מיני אנשים שאפשר לחשוד שמקבלים כסף מגורמים אירנים.
מה זה קשור, לא הבנתי.אתה כבר נהיית מבוגר וחכם יותר...
לא לכולם יש את הבאג של מח"פ שחושב שהוא יותר חכם מכולם בלי קשר לגיל שלו.
דברים שהרשימו אותך פעם בתוכנית הבוקר היום לא,כבר פיצחת אותם אבל חלק מהאנשים במיוחד הצעירים , עוד לא.מה זה קשור, לא הבנתי.
אבל זה לא אותם דברים. זה שינוי מאוד לרעה. כמו שהיה עם הפיצות הקפואותדברים שהרשימו אותך פעם בתוכנית הבוקר היום לא,כבר פיצחת אותם אבל חלק מהאנשים במיוחד הצעירים , עוד לא.
של שגב טעימה(ואותו דבר שלושת האופים,אותו מפעל באיטליה).אבל זה לא אותם דברים. זה שינוי מאוד לרעה. כמו שהיה עם הפיצות הקפואות
שפעם היתה אחת טעימה והיום אין פיצות קפואות טעימות.
זה לא הגיוני. לא עבר מספיק זמן מאז שהפיצה הקפואה הטעימה נעלמה מהחנויות ועד שהחליפו אותה בפיצה לא טעימה.של שגב טעימה(ואותו דבר שלושת האופים,אותו מפעל באיטליה).
נראה לי שהטעם שלך השתפר,פעם היית חושב שזה טעים כמו ילד קטן,היום לא.
מי זה היצרן/יבואן ומה זה המותג המוצלח,אני אתקשר ואשאל.זה לא הגיוני. לא עבר מספיק זמן מאז שהפיצה הקפואה הטעימה נעלמה מהחנויות ועד שהחליפו אותה בפיצה לא טעימה.
זהו, שאני כבר לא זוכר אם זה היה של שלושת האופים או של מעדנות. אבל בטוח שזה היה של אחד מהם.מי זה היצרן/יבואן ומה זה המותג המוצלח,אני אתקשר ואשאל.
נדמה לי מעדנות,אותו דבר הם מייצרים לא יודע מה אתה רוצה.זהו, שאני כבר לא זוכר אם זה היה של שלושת האופים או של מעדנות. אבל בטוח שזה היה של אחד מהם.
והיא עלתה 10 שקל והגיע עם שקית תבלון, שברוב הפעמים לא השתמשתי בה כי הפיצה היתה טעימה גם בלי זה.
לא.נדמה לי מעדנות,אותו דבר הם מייצרים לא יודע מה אתה רוצה.
אתה מתכוון הריבועים הקטנים?
תגיד אם אתה מזההלא.
תבנית עגולה רגילה. או של מעדנות או של שלושת האופים.
פיצה קפואה טעימה. היתה בסופרים כמה חודשים ואז נעלמה.
החליפה אותה (או במעדנות או בשלושת האופים) פיצה קפואה רגילה לא טעימה שגם עולה יותר.
זה היה לפני שהיו הפיצות האלה. והיא הגיעה עם שקית קטנה של תבלון.תגיד אם אתה מזהה
איזו פיצה קפואה הכי בריאה? הדיאטנית בדקה
בניגוד לשאר ה"פאסט-פוד" נחשבת הפיצה למאכל בריא יחסית בזכות יתרונותיה התזונתיים. פיצה קפואה יכולה להוות תחליף מהיר לארוחת ערב קלה, למבוגרים ולילדים. איך תדעו שהיא גם בריאה? הדיאטנית שלנו בדקה - וחזרה עם התוצאותwww.ynet.co.il
צפה בקובץ המצורף 120776
פיצה קפואה גדולה ב 10 ש"ח הייתה ב 2011
בינונית הייתה ב 2019
עלתה 10 ש"ח ביוחננוף במבצע.
אולי זה כמו הטעם של ריבועי מעדנות רק במחיר נמוך,זה היה לפני שהיו הפיצות האלה. והיא הגיעה עם שקית קטנה של תבלון.
אולי זה התגובה שלך?לא.
תבנית עגולה רגילה. או של מעדנות או של שלושת האופים.
פיצה קפואה טעימה. היתה בסופרים כמה חודשים ואז נעלמה.
החליפה אותה (או במעדנות או בשלושת האופים) פיצה קפואה רגילה לא טעימה שגם עולה יותר.
או שהבעיה היא שאתה תקוע יותר מדי זמן במקום עליו נתניהו יושב.וכל מיני אנשים שאפשר לחשוד שמקבלים כסף מגורמים אירנים.
או שהבעיה היא שאתה תקוע יותר מדי זמן במקום עליו נתניהו יושב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.