פעילות גופנית בזמן היריון

תוהה1

New member
פעילות גופנית בזמן היריון

בעלי ואני מנסים לאחרונה להיכנס להיריון. אני מתאמנת במכון כושר בתדירות של שלוש פעמים בשבוע. שאלתי היא האם, במידה ואכנס להיריון, זה עלול להיות מסוכן ? או שאני יכולה להמשיך להתאמן לפחות עד לרגע שאכנס להיריון ? אשמח אם תוכלו לעזור לי.

m i c h a l y

New member
ומוסיפה....

על השרשור הקודם - לי נראה שאין שום בעייה בהמשך העיסוק בספורט. את עוסקת באופן קבוע, ולכן להיפך - להקפיד ולהמשיך כיוון שהטענה היא כי ההריון והלידה מקבלים הרבה דברים טובים מהספורט... ודרך אגב, אפילו תרגילי בטן (שהם לכאורה אסורים) אפשר לעשות עד שהבטן יוצאת....(ההסבר שאני קיבלתי מהרופא הוא שתרגילים אלה אסורים כיוון שיש סכנה לעיוות בצורה של השריר כתוצאה מעבודה בזמן שהרחם כבר גדול מהרגיל... בשלבים הראשונים בהם שרירי הבטן עדיין לא יודעים שיש הריון אין שום סיבה לא להמשיך ולחזק אותם.(זו כמובן בחירה שלך, אני בכל אופן התייעצתי עם כמה מקורות לפני שלקחתי החלטה). בכל אופן, בהצלחה! מיכל.

פּוֹנְג

New member
עד כמה שאני יודעת מהתשובות

שקראתי - אין שום בעייה עם ספורט, להיפך זה אפילו טוב. (מה שכן אולי תצטרכי לעשות שינויים כל שהם בתוכנית האימונים שלך) יכול להיות גם שבמהלך החודשים הראשונים תרגישי את צורך להמעיט בשל ההרגשות הלא טובות שבדרך כלל מתווספות לתחילת ההריון. כמו כן יהיה מקום לומר למדריך בחדר הכושר על מנת שידריך אותך בהתאם. לפני הכניסה להריון לא ידוע לי על מגבלות, אולי רק להמנע מהג'אקוזי אחר כך
יחד עם זאת יש בפרדס פורום חדרי כושר ואני אפנה אליהם שיבואו לענות לך כאן.

אין בעיה אם מתעמלים לפני ההיריון

עד כמה שאני יודעת אין שום בעיה להמשיך עם פעילות גופנית בזמן היריון אם היא נעשתה גם קודם, הבעיה היא יותר - וגם אז אפשר רק צריך להתייעץ ולהיזהר - כשלא עושים משהו קודם ומתחילים בזמן ההיריון. וההיפך - שרירי בטן טובים רק יכולים לעזור בהיריון עד כמה שאני יודעת. אז בהצלחה

אלי ו.

New member
בפורום חדרי כושר יש מאמר על התעמלות

בזמן הריון. המאמר קצת קשה לקריאה, אבל מאוד רציני. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=348&art_id=25 אפשר לשאול שאלות על המאמר בפורום חדרי כושר, ואם לא נוכל לעזור שם, תוכלו להציק ישירות לכותב המאמר, רמי ירון (מנהל פורום חדרי כושר) במסרים.

למעלה