פעוטון בזכרון יעקב?המלצות? (ווידוי קצר וכואב)

קשתית9

New member
פעוטון בזכרון יעקב?המלצות? (ווידוי קצר וכואב)

קודם כל פריקת מחשבות: אני מרגישה שאני כבר חייבת לעשות עוד דברים חוץ מלהיות עם שושה שלי כל הבוקר. בקיצור, אני חייבת למצוא לה פעוטון. אמנם אבא שלה רוצה אותה בבית, אבל אני בסופו של דבר צוות הבידור וכבר נורא קשה לי. אני ממש לא רוצה להיות צוות בידור - ואני יודעת שאפשר איכשהו גם אחרת- אבל אני נסחפת לתפקיד "צוות בידור" בלי משים- ומתמוטטת ממנו... אין לי רכב קבוע לצאת למפגשי חנ"ב וגם הם, שוב, סביב הורות. ובא לי לעשות דברים משל עצמי. זה נשמע לי אגואיסטי, הקטנה רק בת שה וחודשיים- אבל ככה אני מרגישה כרגע. אז אני מחפשת פעוטון. הכיוון הוא זכרון יעקב וסביבתה המאוד קרובה. מה חשוב לי? *צוות קשוב, נעים, רגוע *סובלנות גבוהה לחיתולי בד ועדיפות גבוהה לקשב. * שיהיה אוכל סביר. בלי במבה וטופי, בלי ממרח שוקולד ונקנקיות- אבל ממש לא חייב אורגני. * שתהיה חצר *שלא תהיה טלויזיה מישהו? משהו?....

noamk1

New member
למה כואב?

את נשמעת לי נורמלית לחלוטין ושפויה. לגבי פעוטון- מצטערת, אני לא מהאזור וגם לא שמעתי שם על שום דבר...

קשתית9

New member
למה כואב

כי במחשבה שלי, (ואני לא אמא צעירה, גדלתי כבר שני בנים לפניה, ואני בת 41 כבר, כן?)אבל בכ"ז במחשבה שלי הילדה הזו היתה אמורה לגדול בבית עד גיל שנתיים וחצי -שלוש-ארבע.... במחשבה שלי ארגנתי לי שבט של חברות, אחות, חברה נשית בוגרת. במחשבה שלי הצלחתי לטוות חים נורמליים שהילדה משולבת בתוכם- ולא הופכת למרכזם. עקרון הרצף, נו... אבל זה לא קורה. יש לי ערמות של כביסה (בית עם 5 בנים...) ובלגן תמידי ואלף סידורים ו-איך אפשר לשכוח- ילדה אחת קטנה שרוצה את אמא- ואני? מספרת עוד סיפור, בונה עוד מגדל מדופלו, מחליפה עוד חיתול/מנגבת עוד פספוס, יוצאת לעוד טיול, שוטפת כלי פה כלי שם, מכינה צהריים, עושה עוד מכונה ומקפלת את הכביסה היבשה, מניקה, ומכאן לשם- הופ- שוב לא הצלחתי לצאת מהבית לשבט שלי -ששוב נותר רק כשבט פיסבוק ותו-לא, לא מלציחה לצאת לאופניים, לא מצליחה לעשות איזו עבודה קטנה שרציתי לסיים כבר מזמן- - - ואיפה איזה ספר טוב? עקרון הרצף (=הילדה משולבת בחיים שלי ולא הופכת להיות מרכזם)- לא מסתדר. נותר רק מעגל שמרגיש לי לא בריא במיוחד- של אמא שמבדרת את בתה הקטנה. באהבה-כן? אני נהנית לבלות איתה. אבל פתאום אני צריכה גם קצת את עצמי. בחזרה. והאמת שאני גם לא מאמינה שזה טוב לה ככה, להיות במרכז כל היום. אני רואה איך זה לא טוב לה. בקיצור, נורמלית או לא- זה כואב.... הא, ואם יש בקהל מישהי עם המלצה לפעוטון שעונה על הקריטריונים מההודעה הראשונה- אהיה אסירת תודה...

noamk1

New member
אני חייבת להגיד לך

שאני רק עם 2 וזה היה לי קשה- אומנם כן התארגן לו בספונטניות מעין שבט כזה- אבל הייתי רואה אותן בדיוק 3 שעות ביום בהם החלטתי שיוצאים מהבית אחרי שהבנתי ששתינו נשבר ככה. אני לא כ"כ רואה איך זה יכול להיות טוב יותר עם עוד עדר בנים בבית:) גם לי תמיד יש את ההרגשה שלמרות שנשארתי איתה בבית שנה וחצי היא עדיין מקבלת הרבה פחות ממה שקיבל אחיה הגדול- למרות שלכולם זה נראה להפך, חוצמזה- הרצון לקצת "עצמי" או אפילו הרבה, הוא כ"כ לגיטימי ובריא בעיני, אני רואה איך איבדתי את עצמי קצת, את מה שהייתי קודם, אפילו אני כבר לא אסרטיבית כמו שהייתי, חבל לי על זה, קשה לי קצת כרגע לחזור לעצמי וכן.... משהו (לאו דוקא רע) ממני קצת הושבת לו

ילדותי2

New member
גן חלום

אני כותבת רק כי לקח לי יומיים להזכר בשם ועד מחר אני אשכח שוב. הייתי שם והזכרון שלי חיובי. לא היה מקום בסוף השנה שעברה אבל אולי התפנה בינתיים. גם לא ביררתי הרבה פרטים אבל שווה לך לבדוק, הבעלים היתה מאוד נעימה והילדים היו מאושרים בבריכה גדולה כשהגעתי. היה יקר יותר מאשר אצלנו. והכי חשוב: אני שיעממתי את עצמי כבר אחרי 8 חודשים ומתמוטטת עד היום. באמת נשמע לך אגואיסטי לרצות לעשות דברים בשביל עצמך? אם לא תעשי בשביל עצמך לא יהיה לך מה לתת לאחרים! מגיע לך
על התפקוד היומיומי (ומתי בדיוק מצאת זמן לבנטו???) ועוד יותר מגיע לך זמן לעצמך. תמיד. תתחילי ממחר

קשתית9

New member
מחר נתנו לי חופשה קצרה

חופשה מיוחדת...אנ י אנצל אותה עד תומה
בנטו אני עושה בכייף בזמן ארוחת הערב, הרבה מהזמן הזה שי ושבת לי על הגב בארגו, או מבלה עם האחים שלה (זה בארטר: אני מכינה לכם את הבנטו ואתם שומרים על שושה). והמון תודות! אני אתקשר לגן חלום. ראיתי את הפרסום שלהם, אבל אני אצטרך גם לראות בעינים:) והמחירים שם כולם יותר יקרים מכאן
דכאון.

למעלה