פסיעה אחרונה

פסיעה אחרונה

הנה אתם עוד הפעם איתי ... והיא גם איתי .... זאת שעזבה .. נטשה .. וחזרה לה עוד הפעם ... ביקשתי שתסלחו לי ...כדי לחיות מחדש ... להתאהב מחדש ... וזה לא מה שקרה .. באתי להגיד לך תשמור על עצמך ... ואל תחשוב שאני אחזור אליך יותר ... במילים אלה .... ירתה בי .. אהובתי .... המאהבת של השרירי .... במילים אלה ... חרצה את גורלי ... נערתי ... נערת האוטו החדש ... במילים אלה .... הרגה אותי!!!!!!!!! ..... ובשקט ... לאט לאט ... נעלמה מאחורי דלת העץ ..... ואיתה נעלמו עקבותיי ..... כלום אני עכשיו .... מה עובר לכם בראש עכשיו ?? ... שאני אולי בוכה ?.... או צוחק ?? אני בהלם ..... גם הכיסא שאהב אותה כמוני בהלם .... השעון שעל הקיר ... הקיר עצמו התאהב בקסמה! ... אלוהייייייייי ...!! ... שמור עליה .... אהבתיה ... אלוהייי...!! ... כן .... אני הולך לסגור את הדלת ... דמעותיי גוססות .... ולא רוצה שרוח הסתיו תמית אותן מהר ... לכן סגרתי את הדלת .... אלוהיםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!! ... איפה אתה כשאני צריך אותך !! למה עזבה אותי ... ולמה נתת לה לעזוב אותי ??? .. תענה לי בבקשה .. תענה לי .. תענ ה לי ...... אתה לא עונה לי .... גם אתה עזבת אותי ... כמו שאהובתי עזבה ... גם אתה לא רוצה אותי .. כמו שהיא לא רוצה !!!! לא לא ... אתה כן רוצה אותי ... ואתה כן אוהב אותי ..... ... אבל .! אבל למה היא לא רוצה אותי ??? למה למה .? אהובתיייייייייייייייייייייייייי ......! אני שו.......! ...אני אוהב אותך ...... לנצח!

למעלה