פסים בשיער

vanilla Y

New member
פסים בשיער ../images/Emo66.gif

הי כולם! יש לי שיער חום כהה ואני רוצה לעשות בו פסים בהירים - לא בצבע בלונד אלא בצבע חום בהיר, כך שזה יראה יותר טבעי. איזה חומרים אני צריכה לקנות בשביל זה? פעם שעברה ספרית עשתה לי את זה ממש טוב (תוך 10 דקות כבר נתפס לי הצבע בשיער), אבל החלטתי שהפעם אני רוצה לנסות... יש המלצות?

מנגה

New member
לא ממליצה

אי אפשר לעשות גוונים לבד אני לא מאמינה שיצא לך יפה

vanilla Y

New member
למה להיות פסימית ../images/Emo8.gif

כמו שהספר יכול לעשות לי גוונים, ככה גם אני יכולה לעשות לעצמי. נכון שאין לי את המיומנות, אבל לומדים!

מנגה

New member
אין לך מושג מכמה ספרים הייתי לא מרוצה

מהגוונים שהם עשו לי וכמה החלפתי ועכשיו אני מאריכה כי יש לי יותר מדי בלונד ויש לי שורשים באורך של איזה 8 ס"מ כי אני צריכה להאריך כדי לעשות חדשים יש המון דרכים שיצא לא טוב- * הצבע בורח מהנייר כסף ויש כתמים וחברבורות של צבע על השיער * עלולים לשרוף את השיער בגלל ההבהרה (בכלל בלונד עושים רק במספרה) * יכול לצאת בצד אחד יותר גוונים מאשר בצד השני * גוונים לא אחידים בעובי ועוד דברים שאני לא יודעת כי אני לא ספרית אבל ממששש לא כדאי לך לנסות כי אפילו לספרים זה קשה וצריך לבחור רק כאלו שמבינים באמת ואם לא יוצא טוב אז לוקח לשיער המון זמן לגדול ולא תמיד אפשר להגיע לצבע המקורי של השיער בחזרה אקיצור זה לא פשוט כמו צבע זה לדעתי הדבר הכי קשה בעיצוב שיער ואל תנסי אפילו

מנגה

New member
אבל אם זה לא גוונים

אלא רק 4-5 פסים אולי יצא לך טוב תבקשי מחברה שתעשה לך אל תעשי לעצמך

vanilla Y

New member
אוקי, תודה על ההזהרות... אבל

יש כאן מישהו מקצועי שיכול לייעץ לי? בכמה חמצן צריך להשתמש ובאיזה צבע?

גם אני לא הייתי ממליצה לך

לעשות גוונים לבד, כי באותו מידה שגוונים יכולים לצאת מהמם הם גם יכולים לצאת זוועה, ממליצה לך ללכת לספרית טובה ולא לעשות לבד.

vanilla Y

New member
לא שאלתי אם כ ד א י לעשות גוונים

שאלתי א י ך עושים גוונים. תודה מראש, מקווה שהבהרתי את עצמי...

למעלה