פסיכיאטר-בלגי, נאצי?

מצב
הנושא נעול.
פסיכיאטר-בלגי, נאצי?

פסיכיאטר-בלגי, נאצי?
כיוון שבבית הספר מעולם לא למדתי על הנאצים דוברי הצרפתית, טעיתי במשך שנים רבות לחשוב, שהנאציזם הוא פרוייקט ייחודי לדוברי גרמנית. כעת, מתבררת לי הטעות, ואני חוששת שבלשכת עורכי הדין התמקם פושע-נאצי דובר עברית, ועוסק בהסתרת החלק הנאצי של הצרפתים והבלגים למשל... איך לדעת אם עולה חדש ממדינה דוברת צרפתית (קנדה, טוניס, בלגיה, שווייץ).. הוא נאצי בעברו?

גם אייכמן היה דובר עברית...בגלל..

פסיכיאטר-בלגי, נאצי?
כיוון שבבית הספר מעולם לא למדתי על הנאצים דוברי הצרפתית, טעיתי במשך שנים רבות לחשוב, שהנאציזם הוא פרוייקט ייחודי לדוברי גרמנית. כעת, מתבררת לי הטעות, ואני חוששת שבלשכת עורכי הדין התמקם פושע-נאצי דובר עברית, ועוסק בהסתרת החלק הנאצי של הצרפתים והבלגים למשל... איך לדעת אם עולה חדש ממדינה דוברת צרפתית (קנדה, טוניס, בלגיה, שווייץ).. הוא נאצי בעברו?
גם אייכמן היה דובר עברית...בגלל..
שמוצאו היה מהמושבה הגרמנית בחיפה... אז איך מבדילים בין דובר עברית פשוט לדובר עיברית נאצי? איך מבדילים בין דובר צרפתית פשוט לבין דובר צרפתית נאצי? הרי הגיעו לישראל דוברי צרפתית רבים ממצרים, לוב, טוניס.... מעולם לא חששתי שדובר צרפתית מסכן אותי... אך כעת, עם הגילוי שה"ויקיפדיה" מחפה על מר אלדובי מלשכת עורכי הדין.... בתי המשפט הפכו למפחידים מאוד.... מי יודע כמה מהשופטים דוברי הצרפתית הם נאצים? מי יודע מה אומרת כעת השתלמות בקנדה.....? האם כל מי שדובר גם אנגלית וגם צרפתית חשוד אף הוא?

מצב
הנושא נעול.
למעלה