פסיכומטרי...בעע

Magnus101

New member
פסיכומטרי...בעע ../images/Emo67.gif

מחר אני ניגש לבחינת הפסיכומטרי הראשונה (ובטח לא האחרונה) שלי. לא יודע אם היה נבון לעשות את הקורס בין כיתה יא' ל-יב', אבל עכשיו כבר מאוחר להתחרט. מה שכן, המחיר לא היה גדול יחסית למחיר של קורס אחרי צבא. רציתי לאחל לכל מי שניגש במהלך היומיים הבאים המון בהצלחה!
מי ייתן ולא תיפול רוחכם! תום

nofary001

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא חושבת שיש על מה להתחרט. לפחות עכשיו ייצא לך "לטעום" מה זה פסיכומטרי, ככה שאחרי הצבא תוכל לעשות פסיכומטרי בראש רגוע יותר. בכל אופן, הרבה בהצלחה :) ויש מילה אחת שאני זוכרת (עזרתי למישהי להתכונן לפסיכומטרי) - דבלה, שזה תאנה מיובשת. אל תשאל אותי למה אני זוכרת אותה דווקא \: חח

Magnus101

New member
תודה ../images/Emo9.gif

יהיה טוב אני מקווה. דווקא דבלה?! מה עם "איסתרא בלגינא קיש קיש קריה" ?

A m i n a d a v

New member
למה דווקא דבלה?

אולי מפני שהמילה הזו מזכירה לך זונה מזדקנת? אני אישית כמה וכמה מילים מהפסיכי שעשיתי, וזה העשיר לי את אוצר המילים

nofary001

New member
חחחחחח אני לא עשיתי פסיכומטרי.

אני רק עליתי לכיתה יא' :) וסתם כי המילה העלתה הסוצאציות מצחיקות כשעזרתי לה, כבר לא זוכרת למה חח.

daf16

New member
אהמ. דקדוקי עניות

אבל; דבלה= גוש תאנים מיובשות.. (שזה בדיוק מה שאת אמרת אבל אני קטנונית
)

nofary001

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רוצה pay back?!
קבלי- היא עשתה את הפסיכומטרי מלפני שנתיים, ככה שאני די בטוחה שהוסיפו את המילה "גוש" לפרוש המילה, הכל כך חשובה, "דבלה". טטטחח..

Lady A16

New member
חחח מזדהה...

אני עושה את הפסיכו הארור ביום שני וגם אני עכשיו בי"ב והיו רגעים שהתחרטתי על כל רגע שניגשתי לקורס בזמן הזה.. אז שיהיה לך המון המון בהצלחה!!! ואל תשכח לספר איך היה!!!!

Magnus101

New member
כן...

כולם התחרטו בשלב זה או אחר, חוץ מאלה שהולך להם מעולה כמובן אבל הם בודדים. איזה קורס עשית? "קידום-תיכון"?

Lady A16

New member
כן...

גם אני שייכת לאלפי התלמידים שבקידום תיכון.. איפה עשית ומי היה המדריך שלך?

Xboy123

New member
בהצלחההה!!

ידידה שלי אמרה לי שזה ממש קשה.. גם היא עושה .. כשהיא בעצם בכיתה י"ב עדיין.. ועוד לחשוב שאני חושש רק ממבחן מסכן של מתמטיקה לקראת שאלון 006.. טוב מה.. בעיות תנועה זה הצד הנורא חלש שלי :-\ שובב הצלחה!

Magnus101

New member
../images/Emo5.gif 006

וואי אני כל כך שמח שזה מאחורי. 006 הוא טופס לא קשה וניתן לומר שהוא אפילו קל יותר מ-005 בכל הנוגע לחומר. חוץ מזה, תמיד תוכל לבחור בסדרות במקום בעיות תנועה. (-:

Xboy123

New member
ממ..ממ..

התוכנית השתנתה.. :\. עכשיו בחלק הראשון יש בחירה בין שתי שאלות אני חושב.. וכל הנושאים שמהם יהיה אחד שנבחר, הם: בעיות תנועה, אינדוקציה, אי שיוויונים עם ערך מוחלט. WELL... בינתיים במבחן הראשון עדיין אין בחירה כי למדנו רק בעיות תנועה.. אז זה ממש חובה.. ואני מפשוט ג-ר-ו-ע. טריגו' וחדו"א עוד קל..
דווקא הולך להיות לי והרבה יותר קשה משנה שעברה. 005 היה ממש שטויות.. בקושי למדתי לבגרות הזאת וקיבלתי 100.. במגן ובבגרות . סופי! טוב חפרתי! ושוב בהצלחה!

MeetLofe

New member
וואוו זה נשמע כזה בלבול מח אחד גדול

אבל המון המון המון המון המון בהצלחה!

Magnus101

New member
תודה לכולם ../images/Emo6.gif

צריך פשוט לא להיות בלחץ וזה אחד הדברים שאני לא ניחן בהם. בכל מקרה, בהצלחה לכולם!

James Hammerton

New member
שיהיה לך המון המון בהצלחה ../images/Emo13.gif

מחזיק לך אצבעות. אתה חושב גם על ללמוד בתור עתודאי, או שזה רק כדי לחסוך את הקורס של אחרי הצבא?

Magnus101

New member
תודה :)

הממ..אני עדיין לא החלטתי אם אני רוצה עתודה או לא. כרגע רוב הסיכויים שאני לא אלך כי זה לא לטעמי. בכל מקרה, ניגשתי למבחן הזה כי רציתי להתנסות. כל ציון יספק אותי בשלב זה (יותר נכון כל ציון מעל 600) כי אני יודע שאחרי צבא אשפר בכל מקרה ואז אני כבר אדע על מה מדובר ולא אצטרך לקחת קורס. תום

Magnus101

New member
../images/Emo152.gifיש! סיימתי עם זה

אני כל כך שמח. היום התקיים המבחן וזאת הרגשה נפלאה לדעת שכל זה מאחוריך. לשבת שלוש וחצי שעות על התחת בלי לזוז לא היה קל, אבל אני מקווה שהתוצאה תדבר בעד עצמה. תום

למעלה