פסיכומטרי בוואוצ'ר

scar face

New member
פסיכומטרי בוואוצ'ר

ראיתי פה כמה דיבורים על זה, אבל אף אחד לא הציג את השאלה בבירור: איזה קורס הכי כדאי דרך הוואוצ'ר. ממש קשה להחליט כל אחד ממליץ על המקום שבו הוא עשה, והשיכנועים שם במקום הם בערך אותו דבר בכל המקומות.

haych

New member
אף אחד לא יתן לך תשובה ברורה.

כדי לקבל תשובה ברורה, אתה צריך לדבר עם מישהו שניגש עם וואוצ'ר לשלושת המכונים, ולא נראה לי שתפגוש אחד כזה. בסופו של דבר הכל תלוי בך. חברה שלי עשתה בקידום חיילים. שמעתי עליהם הרבה דברים רעים, אבל היא הייתה מרוצה והוציאה 735. חברה אחרת מרוצה מלחמן. חברה אחרת מאוד מאוד מאוד מאוכזבת מאנקורי.

r o n 2 1

New member
תגובה לחיה ולבחור מלמעלה

חיה ברור שהיא תהיה מרוצה היא הוציאה 735 ואל תשכחי להגיד שרק אחוז אחד מוציאים כזה ציון . בקיצור תקשיב בקשר לפסיכומטרי רק מי שהוציא ציון גבוה בדרך כלל בא לספר לכולם על הציון שלו לא תשמע פה אנשים עם 300 שרצים לספר שהם הוציאו 300 מן הסתם . ובכל אופן אתה רואה אנשים שגם קיבלו ציון נמוך ניגשים בפעם השנייה לאותו מכון אז זה יחסי בין בן אדם לבן אדם . מה שנכון להגיד הוא שככל שהמכון יותר גדול יש לו מגוון יותר של סימולציות תרגילים ושיטות דרך עבודה טובה כי הצוות מחקר ופיתוח שלו יש לו תקציב יותר גדול .

r o n 2 1

New member
תיקון

מצטער פה על התוכן כי רשמתי מאוד מהר.... בפסקה האחרונה רציתי לציין כשכל שהמכון יותר גדול מבחינת תלמידים אז התקציב שלו יותר גדול במגוון שאלות סימלוציות , מצגות, שיטות עבודה מכיוון שהצוות מחקר ופיתוח שלו מבוסס על תקציב גדול יותר .

haych

New member
נכון, זה מה שאני אומרת

שאומרים שהקורס של החיילים לא טוב, אבל היא הוציאה ציון גבוה אז מן הסתם לדעתה הוא טוב. על כל קורס אפשר למצוא דעות חיוביות ושליליות.

r o n 2 1

New member
חיה תקשיבי

קשה להאמין לבן אדם שיוציא ציון טוב ויגיד שהקורס היה גרוע . בקיצור חיה בחורה כזאת היא לא אובייקטיביתלא צריך לשאול אותה . צריך לשאול אנשים פחות או יותר עם הממוצע שעושים פעם שנייה או שלישית באותו מכון או במכון אחר.

haych

New member
זה לא מה שיעזור

כמו שאמרתי, כדי לקבל מדע הכי מדוייק צריך להתנסות במישהו שעשה קורס חיילים בכל אחד משלושת המכונים. ואין אדם כזה. ברור שהחברה שלי לא אובייקטיבית, אני חושבת שהיא הייתה מגיעה לציון הזה גם בלי לעשות קורס. היא פשוט סוג של גאון.

r o n 2 1

New member
....

חיה תפתחי לה מועדון מעריצים וזהו :) מה קורה עם השאוורמה גולני יש מצב השבוע נפגש לאיזה עמבה או שנלך לתחנה המרכזית ונאכל שם מהנקינקיות המסתובבות ?

Jan22

New member
תקנה חומר ותלמד לבד ...

וכך תגיע לתוצאות האופטימליות .

למעלה