פסטורליה בחולון

מצב
הנושא נעול.
פסטורליה בחולון

פסטורליה בחולון
בכניסה לחולון, בשד' לוי אשכול, ממש מאחורי תחנת דלק "דור" עומדים להם שני טייגרים. הראשון הוא 89-081, טייגר חיפני לשעבר מ- 1961. וככה הוא נראה מהחזית.

שופץ באגד

פסטורליה בחולון
בכניסה לחולון, בשד' לוי אשכול, ממש מאחורי תחנת דלק "דור" עומדים להם שני טייגרים. הראשון הוא 89-081, טייגר חיפני לשעבר מ- 1961. וככה הוא נראה מהחזית.
שופץ באגד
הלוחית הזו מעניינת, שכן היא הוצמדה לאוטובוס ע"י אנשי אגד, ולא מרכבים (שבנו את המרכב במקור). קשה לראות מתחת לצבע, אבל מה שרשום הוא – "שופץ ע"י סדנת אגד, מס' 89-081, בתאריך 17 יוני 1972". זה היה לפני 32 שנים, ושבוע...

דן 399

פסטורליה בחולון
דן 399
ניצב לו, קבור כמעט בערמות עפר, ליד 89-081. זהו טייגר עירוני של דן מאוקטובר 1969, הארגז דגם 202. כאמור בעבר, זהו הטייגר הפופולארי ביותר ברכש שעשתה דן באותן שנים.

מהמספר הפנימי

פסטורליה בחולון
מהמספר הפנימי
נשארו רק הספרות האחרונות...

מבט אחרון על 399

פסטורליה בחולון
מבט אחרון על 399
כמו רבים אחרים, גם הוא נדון להיעלם במוקדם או במאוחר.

אוהד11

New member
למיטב זכרוני 399 פעלה על קו 54 לב"ב

מבט אחרון על 399
כמו רבים אחרים, גם הוא נדון להיעלם במוקדם או במאוחר.

shapira meir

New member
האוטובוסים

האוטובוסים
עבודה בהחלט יסודית. בשנות ה-70 היה במקום בסיס צבאי (דואר צבאי 1234) שעיקרו מחסנים וסדנאות ולקראת סוף שנות ה-80 המקום ננטש ונשארו גרוטאות. לא ידוע לי אם השלדות הללו היו בין הגרוטאות, אבל יכול להיות. זכור לי שמצאנו מחסן צבעים גנובים בשלדת אוטובוס אבל לא זכור לי פרטי האוטובוס (אזרחי או צבאי) ויש ודאות שהתיק מאז הושמד כך שאי אפשר לשחזר במה המדובר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה