השוואה אישית שלי
בין הפסטה הרומנית לבין פסטה רגילה מאורז חום (אני קונה אותה בסניפי מגה, היא בשקיות צבעוניות, לפי הצורה). אני חושב (או לפחות ככה אני מרגיש אחרי הארוכה) שהפסטה הרומנית יותר משביעה וכבדה, מאשר השנייה.. הכנתי את אותה הכמות שאני מכין מהפסטת אורז, והרומנית החזיקה מעמד יותר זמן במקרר (כי נאלצתי לאכול אותה במנות קטנות יותר..) אני מניח שזה קמח התירס שהיא עשויה ממנו, שהופך אותה לכזאת.. אבל היא עדיין טעימה, ובמחיר הזה, אין לי עוד תלונות..