פסטה אלפרדו ברוטב פטריות ושמנת
מתכון: פסטה אלפרדו - ברוטב שמנת ופטריות (קפולסקי) רכיבים: 2 כפות חמאה 1 שן שום כתושה 150 גרם פטריות פרוסות 1 כוס (200 מ"ל) שמנת מתוקה מלח ופלפל מעט אגוז מוסקט כ-500 גרם פסטה מבושלת 1 כף עירית קצוצה אופן הכנה: ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהן משחימות והנוזלים מתאדים. מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומפזרים מעט עירית מלמעלה. הערות: 2 מנות מקור המתכון: יום_כתום הופק על-ידי מטעמים 2001.
מתכון: פסטה אלפרדו - ברוטב שמנת ופטריות (קפולסקי) רכיבים: 2 כפות חמאה 1 שן שום כתושה 150 גרם פטריות פרוסות 1 כוס (200 מ"ל) שמנת מתוקה מלח ופלפל מעט אגוז מוסקט כ-500 גרם פסטה מבושלת 1 כף עירית קצוצה אופן הכנה: ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהן משחימות והנוזלים מתאדים. מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומפזרים מעט עירית מלמעלה. הערות: 2 מנות מקור המתכון: יום_כתום הופק על-ידי מטעמים 2001.