פסח, מי אמר שיוצאים מעבדות לחרות?

פסח, מי אמר שיוצאים מעבדות לחרות?

מאז שהתחיל החג הזה להתקרב אני לא מצליחה לנוח, לא להכנס למחשב ולא לכתוב פה ובקושי גם לקרוא. כל היום נקיונות, בישולים (הוא רוצה שאני אזמין את כל המשפחה שלו ואני אמרתי כן) אז ניקיתי את כל הבית לבד, ועכשיו אני מתחילה לבשל ויש כל כך הרבה לבשל שלוש מנות של בשר ארבע תוספות ועוד כמה סלטים שיהיה ככה בצד ואני עייפה ויש עוד לקנות בגדים. ומתי אני אוכל להיות בפורום, לקרוא להעיר לדבר? תגידו נשים יקרות אתן לא מבשלות? לא מנקות ואתם גברים חסונים שנמצאים פה לנשים שלכם אתם עוזרים?

היית צריכה לבדוק לפני שהתחתנת

אם בעלך יודע לבשל ו/ או לנקות. מצד שני גם אני הייתי צריך לבדוק כמה סעיפים יותר טוב ובמקרה שלי עוזרת בית לא יכולה להוות פתרון

אז בתור

שלב ראשון...מתארגנים שהסדר לא היה אצלך.....וככה יש יותר זמן.. הכל מיקרה..אני לא עוסה את הסדר בבית, אז רק היה לנקות ולבשל אבל לא כמוך 3 מנות ו 4 תוספורת...אפשר להגיע אילך? כי נישמע מאוד מבטיח....

גם אני לא מנקה ומבשלת מעבר

למה שקורה במהלך שנה למרות שפסח מתקרב. מי אמר שרק בפסח צריך להשתגע ולהפוך את כל הבית?

infinity fairy

New member
אז זהו, שאצלי זה מצב קבוע ../images/Emo6.gif

אם אני מבשלת זה סימן שמשהו קרה לא אוהבת לבשל, לא עושה לי את זה בכלל טובה בלהכין חביתה וזהו. לכן גם לא אוהבת את פסח זה אומר לנקות ולבשל יותר טוב ככה.

מזמינה אותך לארוחה!!!

אני מבשלת....מעולה(אני יודעת אני צנועה) אני מנקה..(כל השנה אבל ליראת פסח ביגלל חילופי העונות יש היזדמנות לעסות יותר...) אני גם מגהצת גם אופה וגם מוצצת!

infinity fairy

New member
או אם את כבר שואלת... אז ככה:

אני, האיש הילדים (לא אוכלים הרבה) ההורים שלי, שלו האחים שלי וכמובן שלו... ואם אני אזכר בעוד אני אומר הולך?

infinity fairy

New member
שנייה אני סופרת, אני טובה במספרים

בין 10 ל- 12 אנשים? בסדר?? אני יכולה להשתזף, כמו על האי

אני לא מבינה אותך

או שלו מסבירה את עצמי טוב: צריכה מיספר מדויק! את מוכנה ליספור טוב? כי בנתיים את מוכיחה שאת לא טובה במיספרים!

infinity fairy

New member
10.5 הולך??

את, אל תגידי לי במה אני טובה ובמה לא יש רק דבר אחד שאני לא יכולה לספור

Hand Cream

New member
חייב להעיר

מאוהבת "לעסות" = לעשות מסאג' לעשות = לעשות משהו - כלשהו וגם לעשות מסאג'

את מוזמן לעסות לי תגב

תבטן...תרגלים...הכל טפוס אחרי סוף שבוע..... <מאוהבת שאוהבת שמתקנים לה שגיאות אבל לא מרגישה את השפה וגם דיסלקתית>

למעלה