פסח כשר ושמח לכולם

אתיקולה

New member
פסח כשר ושמח לכולם../images/Emo141.gif

אני מברכת עכשיו מחר לא יהיה לי זמן

רוזהלי

New member
המצה הגדולה היותר בעולם../images/Emo155.gif

6.12 מטרים אורכה ומטר אחד רוחבה, תגיע היום לפארק 'מיני ישראל', כך מדווח היום ב'ישראל היום'. לפי הדיווח, המצה הגדולה נאפתה מ-5.5 ק"ג קמח, ו-2 ליטרים מים. משקלה הסופי הוא כ-6 ק"ג, עובייה - 3-4 מילימטרים ויש בה 119,000 חורים. המצה הגדולה נאפתה ביום שישי האחרון במפעל "מצות אביב" בבני ברק, לפי כל הנהלים, תוך הקפדה מקסימאלית על הכשרות. שמונה פועלים הורידו את המצה מפס הייצור אל משטח מיוחד בו תישמר כדי שלא תישבר. היום היא תוצב ברחבת הכניסה בפארק מיני ישראל, ותישאר שם במשך כל ימי החג.

חג פסח כשר ושמח לכולנו ושניזכה ל

לגאולה שלימה אמן.אצלינו בעבודה הביאו מצות ואחד העובדים הנוצרים אכל ארוחת בוקר מצה כמובן,אז הוא אומר לי טעים הדבר הזה פעם ראשונה שאני אוכל אז אמרתי לו שיברך שהחיינו חחחח.אז הוא אמר לי אבל למה לא אוכלים לחם אז אמרתי לו עם ישראל סבל והוא עושה זכר למה שהיה שנזכור כמה הקב`ה עזר לנו,ומתפללים לגאולה שלימה אז הוא שאל מה זה הגאולה אז אמרתי אסור לספר,אז בכלל הוא היה סקרן,אז אמרתי לו אל תדאג רק מי שיהיה טוב ליהודים ינצל,בא מישהו ביקש הלוואה לחג והוא ישר אישר לו חחחח

פסח

כשר ושמח לכולם!!גמרנו עם הכל..כביסות גיהוצים..המכונה האחרונה(אפשר לנשום לרווחה)גמרה ב12 וחצי..היא עבדה הכי קשה מכולם!!הילדים מקולחים עלו עכשיו לנוח..בעלי עם אחותו אליה אנחנו מוזמנים,מבשל אצלה לחג...אני עליתי לנוח כדי לשרוד היום..בעזה שנזכה שנה הבאה לאכול מן הזבחים ומן הפסחים ונזכה לגאולה הקרובה במהרה בימנו אמן!!

פסח כשר ושמח לכולם..../images/Emo155.gif

מעתיקה את מה שאחותי שלחה לי באס אמ אס.. חג פסח כשר ושמח עם המון בריאות והצלחה,חג שבו לא ישתתפו עצבות ,כעס וכאב,שתהיה רק הרגשה של שמחה בלב! חג שבו נעצים את החכם,נחבק את התם,נסלח לרשע ונקשיב לזה שלא יודע לשאול... ושנזכה לגאולה שלמה בע"ה..

חג שמח וכשר לכל בית ישראל ולנו בתוכם

הבישולים המיוחדים במקרר האורחים עדין לא נחתו ועכשיו אפשר ללכת לנוח לקראת היום הגדול והקדוש זכר ליציאת מצרים יהי רצון שגלעד שליט ישוב במהרה לחייק משפחתו המסורה והדואבת והמצפה בכליון עינים לראותו בריא ושלם פסח כשר ושמח לכל בית ישראל ונזכה לבוא משיח צדקינו תיכף ומיד ממש.בשביעי של פסח לא לשבוח להסב לסעודת משיח צידקינו והוא יגאלינו בקרוב ממש ממני יפית

למעלה