פסוטר חדש לFinding Neverland

פסוטר חדש לFinding Neverland

מה דעתכן? יפה יותר משני הקודמים! והנה זמני ההקרנה של Finding Neverland - לעתה "למצוא את ארץ לעולם לא" בפסטיבל חיפה: 30/9/2004, 20:30. 6/10/2004, 19:00.

מגניב

בדיוק רציתי להעלות את זמני ההקרנות וגם לומר שהסרט תורגם לשם הזה את הולכת?

חה ניקול סתכלי :

סיפור חייו של ג'יימס בארי, שכתב את ספר הילדים הקלסי פיטר פן, הופך בידי מארק פורסטר לסרט קסום ומלא חן. השנה היא 1904, המקום-לונדון, וג'וני דפ מככב כג'יימס בארי, מחזאי וסופר סקוטי שמנסה להעלות לראשונה על הבמה מחזה בשם "פיטר פן או הילד שמסרב לגדול". בארי כתב את המחזה בעקבות הידידות האמיצה שפיתח עם שכניו בני דיוויס, ג'ורג', ג'ק, מייקל ופיטר. אביהם של הנערים נפטר לפני זמן מה, אמם סילביה גוססת, ובארי מצא עצמו הופך לתחליף-אב עבור הנערים ומקור של נחמה לשכנתו החולה. הוא שאב מהם השראה לכתוב מחזה על מקום קסום שבו אנשים לא גדלים או מתים, מקום ללא דאגה... ארץ לעולם לא. הסרט עוקב אחר המסע היצירתי של בארי להביא את פיטר פן לחיים, מן ההשראה לכתיבת הסיפור, דרך הספקנות העגומה של המפיק שלו (דסטין הופמן), ועד להצגת הבכורה של המחזה בתיאטרון ה'דיוק אוף יורק', ערב שישנה לא רק את חייו של בארי אלא גם את חיי כל הקרובים אליו. מארק פורסטר נולד באולם שבגרמניה בשנת 1969 וגדל בשוויץ. הוא הגיע לניו יורק בשנת 1990 ללמוד קולנוע ועבר ללוס אנג'לס, שם הוא חי היום. סרטו השני, "מונסטר בול", התקבל בביקורות נלהבות וסרטו החדש הוקרן בפסטיבל ונציה 2004. סקוטי

WallFlower

New member
אני פנויה בשישי לאוקטובר!

האק, אני פנויה גם ב15 למרץ 2005... אבל נוורמינד! אני אמכור את כל רכושי ונראה אם זה יכסה כרטיס רכבת וכרטיס כניסה! אם כן - חיפה הייר אי קאם!

אני לא אוכל להגיע ../images/Emo7.gif

אך הנה הטלפון להזמנת כרטיסים : 04 - 8382001 זה הטלפון באודיטוריום,איפה שאתן צריכות להיות /= ואני לא /= זין

למעלה