פנקס שחור קטן...

tairon

New member
פנקס שחור קטן...

המחנק בגרון העינים הדומעות..הידיים הרועדות.. חייגו לכל מספר ומספר שהיה רשום שם... דיבור שקט מלא בכאב...קצר וקולע... וכך עברה אות אחרי אות.... שם אחרי שם.. כשסיימה הניחה את הפנקס חזרה למקומו.. עוד שבועים ..עוד שבועים התאריך הגדול..המאורע שהיה אמור להיות השמחה הכי גדולה בחייה.... היא חיכתה לזה כל כך הרבה זמן... היא בהתחלה היססה ממתן תשובה חיובית..אבל לאחר מסע שיכנועים של בן זוגה השתכנעה הוא הבטיח לה.. אמר שיהיו מאושרים שהיא אהבתו הגדולה ואין אחרת...אל מול עייניה אותם עיניים שדומעות הוא זרק את הפנקס השחור אל הפח ``זו את..וזה אני ולא יותר`` טיפשה מטופשת חשבה לעצמה..הרי ברגע שיצאה מן החדר.. הוא בטח הסתער על הפח ודג ממנו חזרה את הפנקס חזרה למקומו הטבעי... בכיס האחורי הימיני של הגינס היא הרגישה כזו קטנה...וחור נפער לה בלב...הכאב לא הירפה... היא בתוך תוכה ידעה את אשר עליה לעשות... והמתינה לתאריך ההוא ליום ההוא לשעה........... ===================================================================== הם ניצבו שם אל מתחת החופה...מסביב קרובי משפחה האורות מסביב קצת סינוורו ההתרגשות ההמולה הוא לא כל כך עקב מי נמצא ומי לא קצת היה קשה לו...הפליא אותו מאד..הקוליות שהיא גילתה תמיד היתה כזו רגשנית ואמוציונלית... ודווקא היום הזה בשיא הריגוש היא מתפקדת כאילו זה עוד יום .. משום מה ובזה הוא לא טעה יכל להשבע שיש יותר מדי מוזמנים ואייך זה יתכן....הרי כל כך הקפיד בנושא... לפתע הוא שמע את הרב שואל היכן הן הטבעות.... ואותה את אישתו לעתיד מבקשת את המקרופון לומר מספר מילים לבעלה לעתיד.... זו היתה הפתעה מוחלטת עבורו לא היה לו שמץ שהיא התכוונה לומר או שרשמה דבר מה... הוא חייך לחש לה באוזן ``אוהב את ההפתעות שלך...`` היא בידיה העדינות אחזה במקרופון ``ערב טוב לכולם אני מבקשת להודות לכם שהטרחתם את עצמכם להגיע... ולכבד אותנו בנוכחותכם......אתם יודעים אנחנו בוחרים למי אנחנו רוצים להנשא...אני בחרתי ``היא הצביעה עליו והוא עמד שם מחוייך מדושן מאושר חילק לה נשיקות אוויר.... ``הוא גם בחר להנשא.....``היא נעצרה לקחה אוויר הביטה סביב.... ..........`` אתה בחרת להנשא גם .....לא לי לזה....`` הפנקס עף באוויר הוא תפס אותו בשתי כפות ידיו הביט בה הרגיש אייך כל כולו מחוויר והופך לסיד..... ``מצחיק אייך גם הפעם לא השמטת אותו..... אני לא מתחתנת איתך לא היום.........ולא אף פעם ..אתה נשוי כבר לפנקס שחור קטן..``

פיקולו

New member
נשמע דומה ל...

יש סיפור מאוד מפורסם שרץ כבר כמה שנים בארץ והוא הולך ככה: חתן וכלה היו כבר מתחת לחופה , החתן בא לשבור את הכוס ואז...הכלה עצרה אותו. - ``את המיקרופון, בבקשה!`` אמרה. המיקרופון הוגש לכלה, 1000 אנשים באולם די מוכר בארץ ו... ``תודה לאימי ולאבי שעזרו לי להגיע עד הלום, לחבריי לחברותיי ו... לבעלי שזיין אתמול בלילה את אחותי`` היא שמה את המיקרופון על הריצפה ויצאה מהאולם.

טאיייייייי

תאמין לי כמו סיפור אמיתי, עבדתי באולם אירועים חמש שנים, וזה קורה גם במציאות. ייתכן וזה אמיתי? חחחחחחה יוניתוששששששששש

may may.

New member
טאיוש

בכל פעם אבל בכל פעם כשראשך פועל שעות נוספות הדמיון מריץ תמונות ואצבעותיך מקלידות יצירה אני קוראת בריתוק פעורת פה נשימתי נעתקת... טוב נו.. לא עד כדי כך לא צריך אמבולנס אבל הכתיבה שלך מדהימה M

למעלה