תגובה רצינית וחריפה!../images/Emo46.gif
אני לא קבועה בפורם- סך הכול אני רואה שתי טלנובלות!!! לא פחות ולא יותר!!! והתלונה שלי הייתה לא על הפעם הזאת אלא על פעמים אחרות שבהם קרה דבר דומה או שונה. אני כמעט ולא נכנסת לפורום ובגלל זה אני לא מגיבה! אני נכנסת כשיש לי שאלה על "מה היה ב...?" מסיבה פשוטה שאת הטלנובלות שאני רואה אף אחד אחר לא ממש מדבר עליהם פה, אז למה לי לרשום הודעה על טלנובלה מסויימת כשאף אחד במילא לא יענה עליה! ואז גם אין לי סיבה להכנס לפורום! כי אם שמת לב שאני ממש כמעט ולא נמצאת פה!!! אז לפני שאתה מתחיל לכעוס...תחשוב! ודבר שני "פורום משוב" נועד כדי לתת ביקורת טובה או רעה על פורום או בקשה למשהו! ולכן זו זכותי! ואם אתה מעוניין להעיף אותי מהפורום תעשה זאת כי במילא אין לי מה לעשות פה, כשאף אחד לא ממש מתעניין במה שאני מתעניינת! במילא לא עונים לי להודעות! ועוד דבר...מי שנמצא קבוע בפורום כמוך לא שם לב למצב הפורום וכלליות! אבל מי שמבקר אותו לעיתים רחוקות מאוד מאוד שם לב!! אבל הדגש בהודעה הזו היא חופש דיבור, לשם כך או לפחות זו אחת שהסיבות שיש פורום משוב! ואני דווקא חושבת שהגבת כמו שהגבת בגלל שאתה המנהל ואם כבר, יבואו אלייך בטענות על האופן שבו אתה מנהל! אז חבל מאוד שזה מה שקרה, ואם אתה רוצה שאני לא אבוא לפה יותר אז אני לא אבוא! דרך אגב הזכרת משהו בנוגע לזה שלא חייבים לענות לי! אז בסדר, נכון לא חייבים, אבל רק שתדע שאין אף פורום אבל אף פורום שלא ענו לי, ולמה תחשוב בעצמך. ושים לב אף אחד מלבדך לא הגיב כמו שאתה הגבת! אז אני מצטערת שהעלבתי את הפורום ואת הדרך שבה אתה מנהל, אבל שים לב טוב טוב למה שכתבתי! ושוב סליחה כי נכון זו הייתה העלבה אבל...המבין יבין! להית´