פני מלאך- עזרה

**פצצה**

New member
פני מלאך- עזרה

היי, לא ראיתי את הפרק ששודר ביום שישי! מי שהו יכול לומר לי מה היה?

שלומי

New member
פעם הבאה שתרוצי להתלונן

תזכרי שזה פורום שקט ונחמד. פעם הבאה תלכי לפורום עזרה ראשונה! אל תחזרי לכאן.לא חייבים לך כלום! תגידי תודה שאני לא מעיף אותך עכשיו!!! אני אזכור אותך לפעם הבאה!

Rotem Lisa

New member
ארג.

אולי תקשיב לה ? גם לי לא ענו המון, ומאז הפסקתי לשאול שאלות.

שלומי

New member
באף פורום לא תראי שמתחייבים

להגיב.למה את לא הגבת לה? כמה פעמים את הגבת למה שאני כתבתי?תנסי להיזכר! אולי פעם .אני אהיה נדיב אתך -פעמיים. גם שאני כותב למשל שבת שלום או חג שמח -את מגיבה? אז אולי אני גם לא צריך לברך את האנשים אם זה המצב! מה את אומרת?

**פצצה**

New member
תגובה רצינית וחריפה!../images/Emo46.gif

אני לא קבועה בפורם- סך הכול אני רואה שתי טלנובלות!!! לא פחות ולא יותר!!! והתלונה שלי הייתה לא על הפעם הזאת אלא על פעמים אחרות שבהם קרה דבר דומה או שונה. אני כמעט ולא נכנסת לפורום ובגלל זה אני לא מגיבה! אני נכנסת כשיש לי שאלה על "מה היה ב...?" מסיבה פשוטה שאת הטלנובלות שאני רואה אף אחד אחר לא ממש מדבר עליהם פה, אז למה לי לרשום הודעה על טלנובלה מסויימת כשאף אחד במילא לא יענה עליה! ואז גם אין לי סיבה להכנס לפורום! כי אם שמת לב שאני ממש כמעט ולא נמצאת פה!!! אז לפני שאתה מתחיל לכעוס...תחשוב! ודבר שני "פורום משוב" נועד כדי לתת ביקורת טובה או רעה על פורום או בקשה למשהו! ולכן זו זכותי! ואם אתה מעוניין להעיף אותי מהפורום תעשה זאת כי במילא אין לי מה לעשות פה, כשאף אחד לא ממש מתעניין במה שאני מתעניינת! במילא לא עונים לי להודעות! ועוד דבר...מי שנמצא קבוע בפורום כמוך לא שם לב למצב הפורום וכלליות! אבל מי שמבקר אותו לעיתים רחוקות מאוד מאוד שם לב!! אבל הדגש בהודעה הזו היא חופש דיבור, לשם כך או לפחות זו אחת שהסיבות שיש פורום משוב! ואני דווקא חושבת שהגבת כמו שהגבת בגלל שאתה המנהל ואם כבר, יבואו אלייך בטענות על האופן שבו אתה מנהל! אז חבל מאוד שזה מה שקרה, ואם אתה רוצה שאני לא אבוא לפה יותר אז אני לא אבוא! דרך אגב הזכרת משהו בנוגע לזה שלא חייבים לענות לי! אז בסדר, נכון לא חייבים, אבל רק שתדע שאין אף פורום אבל אף פורום שלא ענו לי, ולמה תחשוב בעצמך. ושים לב אף אחד מלבדך לא הגיב כמו שאתה הגבת! אז אני מצטערת שהעלבתי את הפורום ואת הדרך שבה אתה מנהל, אבל שים לב טוב טוב למה שכתבתי! ושוב סליחה כי נכון זו הייתה העלבה אבל...המבין יבין! להית´

שלומי

New member
מה את רוצה שאני אענה לך?

זו אשמתי שלא ענו לך? לא! לא ענו אז לא ענו,ממשיכים הלאה ,לא קרה כלום.אז לא תדעי מה היה ב... זה לא סוף העולם. אני לא מגרש אותך מכאן.אין לי סיבה למרות הקיטורים שלך שגורמים להורדת המורל בפורום היפה והרגוע הזה.לא צריך לעשות כאן גלים.זה עושים בפורום אחר שלי.כאן אין מלחמות ולא צריכים לבוא בטענות. זה שאף אחד לא ענה לך,דוקא מתפקידי לקחת את הכדור אליי. בכל מקרה אני לא כועס עלייך ומבחינתי זו היתה חוסר הבנה סה"כ. אני אשמח אם תכתבי כאן ותראי שגם עונים כאן לאנשים. שלומי

קרלוצה

New member
אם כל כך לא מעניין אותך הפורום.....

אז למה את מגיבה כל כך קשה, אפשר לחשוב ודבר שני גם אני חדשה בפורום ואני לא מאוכזבת בכלל יש שאלות שפשוט אין תשובה עליהם ויש כאלה שיש, אף אחד לא עושה לך דווקא ואם את חושבת שאת רואה טלנובלות שגם ככה אף אחד לא רואה אז למה את שואלת אם מישהו יודע מה היה ב....?? מהתחלה. ואם זה כל כך חשוב לך אז תיכנסי לתקצירי סדרות יש בפנאי פלוס או בויוה פלוס זה לא כזה ביג דיל
ואיך את יכולה בכלל לתת ביקורת רעה על הפורום אם את בק ו ש י (כמו שאת אומרת) נכנסת לפורום????????? בקיצור לדעתי את עובדת על כולם ולא מגיע לך שאני אכתוב לך מילה נוספת. סאלמת

Hurakano

New member
בואי ננתח את הבעייה שלך

איך אני אוהב לעשות את זה.... *"אני לא קבועה בפורום - סך הכל רואה 2 טלנובלות" : מה הקשר ?? אני רואה טלנובלה אחת אני מוכר ואני הרבה זמן פה. *"אני כמעט ולא נכנסת לפורום וכמעט ולא מגיבה" : אה אבל עכשיו את באה להתלונן ? מה זה פרובוקציה ? *"אני נכנסת כשיש לי שאלה על "מה היה ב..." ואף אחד לא עונה לי" : נו מה את רוצה ??? את נכנסת ושואלת שאלות לגבי טלנובלות שלטענתך אף אחד לא מתענייין בהן ואת מתלוננת שאף אחד לא עונה ? אם מיצית את הקטע שאין פה נושא שמעניין אותך ואם מה שמעניין אותך לא מדובר פה אז את יכולה להיעלם. *"מי שנמצא בפורום קבוע לא שם לב למצב הפורום" : זה כמו להגיד "מי שנמצא בבית שלו לא שם לב למצב ביתו".... מה את מקשקשת ? עוד כמה דברים - את נכנסת במנהל ובאותה הודעה את מבקשת סליחה ?? לא נראה לך שכבר היה עדיף לא להעליב ? למה את מתעצבנת ומתלוננת על פורום שאת בקושי נמצאת בו ? ובכלל לדעתי שלומי הוא אחלה מנהל ואין לך מה לדבר. זה ברור למה הוא התעצבן -נסי לדמיין לך שהיו נכנסים לפורום שלך אנשים שבקושי מציצים בו ובאים בתלונות. ותראי, אם הפורום הזה לא מוצא חן בענייך, את יכולה להגיד את דעתך עליו, למתוח ביקורת, אבל לא לבוא בתלונות. אם לא מוצא חן בעינייך - את יכולה ללכת מתי שבא לך. Hurakano

קרלוצה

New member
אם אין לך מה לעשות פה אז......../images/Emo58.gif

אז מה את עושה פה אני יענה לך בכל זאת : "מסיבת יום ההולדת של אסטפניה הצליחה מאוד. הליצן ובתו עוזבים את המסיבה, כאשר כמה בטלנים מתנפלים עליהם וחוטפים מהליצן את כל הכסף שהרוויח. קסנדרה, בתה של לורנה, מסולקת מביהס לשבוע, ופוגשת את נואה,אביה" ציטטתי לך מתוך פנאי פלוס עמוד 73 יום ו´ מרוצה? רק שתדעי שלא מגיע לך!!!!!

**פצצה**

New member
טוב, כמה הערות והארות על הנאמר

אז כחה: זה בידיוק מה שעשיתי הבעתי את דעתי! ומתחתי ביקורת! בעבר (לכל קבועי הפורום) הייתי פה הרבה, וגם הייתי פה הרבה כי היו כמה אנשים שאהבו את הטלנובלות שאני רואה, ולכן הייתי פה! ועוד משהו, אני נכנסת כל יום לפורום בתקווה שמישהו יגיד משהו על הטלנובלות שאני רואה! ולכן באותה הזדמנות אני קוראת לפעמים מה שכתוב פה! מרוצים?! -חבל שזה מה קרה וגם אני מתייחסת לזה כאל אי הבנה! -מקווה שנתפייס.

לרינת

טוב אני די ותיקה פה, ואני אשמח לדבר איתך, פשוט לא זכור לי שהיית פה ואני מודה שאם דיברת על סידרה שלא הייתי רואה הייתי מתעלמת כי זה לא מעניין אותי... אולי תשתפי אותי (ואת כולנו) מה את אוהבת לראות כהתחלה, ואני בטוחה שנמצאים פה אנשים שלפחות רואים סדרה אחת ממה שאת רואה...

למעלה