פנינים של סבתא שלי

הילהל

New member
פנינים של סבתא שלי

אני ויונתן היינו אצל סבתא שלי בסוף השבוע. מה אגיד לכם - עכשיו אני מבינה את הקשיים שהיו לאמא שלי כשהיינו קטנים. חינוך קלוקל - לתפארת מדינת ישראל! נראה כי עבור סבתא שלי, ילד שאין לו אוכל בפה ועוג משהו ביד - משהו לא תקין אצלו. שמעתי משפטים נוסח "אם אתה אוהב את סבתא - תאכל עוד מהעוגה". חזרנו עם כמות מדהימה של בגדים מלוכלכים - כי אי אפשר להיות עם סינר כל היום, והיא כל רגע דחפה לו משהו לאכול. היא גם הסבירה לו שאסור לו להכנס איתי לשירותים/מקלחת כי זו "בושה גדולה". המילה "פרטי" כנראה לא הייתה פופולרית בזמנה. היא סבתא שלי, אני אוהבת אותה ומכבדת אותה עד אין קץ. אבל בחיי - אני שמחה שסוג החינוך הזה כבר לא איתנו.

הילהל

New member
דברים הפוכים מן הסתם

שסבתא מרעיבה אותם. שסבתא עושה פדיחות ונכנסת להם למקלחת - בושה! שסבתא המשוגעת בכלל לא נתנה לילדים שלה בקבוקים אלא הניקה, אייייייכס!! (עם פרצופים וקולות של הקאה). שהם חזרו הביתה מצוננים, כי סבתא לטא שמה לב שהם הולכים יחפים. נשמע לך שאני בכיוון הנכון?

שי ז.

New member
בסוף יונתן יביא לך כלה שתשמור שילכו

עם סוודר בקיץ ויאכלו לפני שהם הולכים לסבתא כי "}אצל סבתא האוכל לא מספיק"

אמאורית

New member
בתאבון יהונתן, למה אתה לא אוכל?

נו באמת הילה, את מרעיבה את הילד, מיד למטבח

טוב, למה אתם לא אוכלים, לא טעים?

אצלי אין דבר כזה לא טעים. נו, קח עוד חתיכה. סבתא, באמת אי אפשר אין מקום. מה זה אין מקום. תראה כמה שאתה רזה. נו תאכל, תאכל כבר. זה עשיתי במיוחד בשבילך. וזה יכול היה להמשך ככה לנצח. אוי ואבוי אם השאירו אוכל על השולחן. ואוי ואבוי אם נשאר משהו בצלחת. ארוחה אצלה תמיד 18 מנות וחייבים לסיים הכל, כי אחרת לא נגדל. באמת מה יש להם לסבתות האלה? תגידו רק אצל פולנים זה ככה, או שפולנים זה אופי?

שרון9

New member
ואצלי האוכל רק גדל בצלחת../images/Emo4.gif

משפט מנצח של סבתא שלי ז"ל.

מירב 007

New member
אצלנו זה " אם לא תאכל אני לא אדבר

איתך" אני נחנקת כשאני שומעת את זה.

למעלה