פנייה אישית אל סימון.

פנייה אישית אל סימון.

מאחר ואני אדם בוגר, אין לי כל כוונה להגיע לעימותים חסרי תכלית ושחר, כל שכן בטח ובטח אם הם נגרמים עקב מצב וירטואלי. המגוחך הוא כי נראה על פניו שקיים עימות סמוי. כאישה אל אישה, ואני סמוכה ובטוחה כי גם הינך אישה בוגרת, מילותייך המשתפכות לזר אינן מוסיפות לך קסם ואינן מציגות אותך כאתגר. מבחינתי- ובודאי שמת לב לכך, איני כותבת וחורזת מילות אהבה והיענות. כך שבחוכמתך, ואני בטוחה שישנה, עלייך להסיק את המסקנות המתבקשות. אבקש בכל לשון של בקשה, כי תחדלי מלחזור לציין ולהדגיש את העובדה שהולכת להיות אכזבה או מפח נפש בנוגע אלינו, שהרי לו הייתה הכוונה ולו הייתה שכזו- ולו חשבתי על רומן ו/או סיפור אהבה מסעיר, הוא בוודאי לא היה מצויין או מפורסם מעל גבי דפי הפורום,או בכל צורה פירסומית שהיא.להזכירך-אנשים בוגרים נוהגים בדיסקרטיות. אאחל לך הצלחה בכל אשר תחפצי, ואני מדגישה `` ב כ ל ``!!! בזאת אני חותמת את כל התייחסותי אליך. בברכה, שרה

לסימון מהמרוקאי לרגע!!!

אינני יודע כבר איזו שפה את מבינה- הפנייה באופן חברי וחייכני בבקשה וברמיזה לא הועילה. הפנייה באופן היותר נמרץ ומבהיר לא נקלטה אף היא הפנייה בפורום אחר, גם שם מצאת צורך לתת לי עצות איך לנהל את חיי בכל המישורים,אשר היית אמורה להיות מילתי האחרונה,גם לא הועילה. והנה אינך מותירה ברירה אלא לפנות אלייך כאן,בפורום ``שלי``. לא חשוב אם את גולשת חדשה או ותיקה-בשני המקרים את סובלת מהפרעה נפשית כלשהי ועל כך מעידה האובססיביות במעשייך. מצד אחד הטפת לי בפורום אחר לעזוב את האינטרנט וכאן את משחקת בהצעת תאוותיך ,הכל באופן ובאמצעים הוירטואליים להם את בזה במוצהר. אם היה שמץ של אמת בכוונותייך ,הן לשכנועי להיגמל מהאינטרנט והן לגבי הצעת מרכולתך התאוותנית הרי לא היית עושה זאת כאן בפורום ,אלא ככל אדם נאור היית פונה אלי דרך המייל או הצ`ט. דרך פעולתך מעידה על ליקוי חמור בדרכי חשיבה(הדרך העדינה ביותר להביע את מצבך הקליני) ולאי יכולתי להרגיש שהכנות מדברת מבעד גרונך. אני סבור כי החלטת להתעלק עלי בגלל אחת משתי סיבות: או שאת היא גל -ים /גל COM שממשיכה במשחקיה הציניים המוכרים לגולשים בתחפושות הקודמות . או שאת גולשת חדשה שהחליטה להתפרסם כאן על-ידי הדבקות באבק מפורסמים. בכל מקרה ,את מתבקשת לרדת /לצאת לי מהחיים -מרוב מטיפיי רק נגעלתי ואינני מעוניין לא בעוקצך ולא בדובשך-רוצה להשאר כאן ומוותר על תאוותך המפוקפקת בחיים האמיתיים כתחליף להיותי כאן. מעתה ישארו כל הודעותייך מיותמות ללא התייחסות מצידי ושעון החול שלך התרוקן. נ.ב ראי למה גרמת-זמן הקלדה של מכתב זה אלייך העריך את התמכרותי היומית...

למעלה