" פלרטטנים החוצה! "

ליאן.

New member
" פלרטטנים החוצה! " ../images/Emo76.gif

" כמה מחמיא כשגבר מגיע ומתחיל לפלרטט, ולפלרטט, ולפלרטט איתך, עד ש...החברה שלו מגיעה איתו " מכירים את התופעה ? מעצבן או מעצבן ?
מה גורם לאנשים תפוסים לפלרטט ומה לגבי הבנות בחבורה ? קרה לכן/ם שמצאתם את עצמכם מפלורטטים ע"י מישהי/ו תפוס/ה ??
מיאו!

voguemaster

New member
כן ליאן..../images/Emo9.gif

קרה לי לפחות שלא רק פלירטטו אלא גם התחילו. יש אנשים שדווקא לא מפריע להם שהבן/בת זוג מפלרטטים, אבל לדעתי יש קו דק שמאוד קל לחצות אותו, לכן צריך להיזהר. בכל אופן, זה יותר מעצבן בגלל שזאת כנראה הזדמנות מפוספסת יותר מאשר כל דבר אחר... אלי

ליאן.

New member
תוקן.

אגב, בזכות הפורום מחודש.. החלטתי לפתוח דף וירטואלי חדש ביננו. בלי בלאגנים. הולך ?
אגב, מה נחשב אצלך לפלירטוט או התחלה ? מה בדיוק היה שם ? מישהי התחילה איתך, צבטה לך ת´תחת, נתנה לך מספר טלפון ופיתאום צץ החבר ?

gerry

New member
תבורכי, איזה נושא...

היי ליאן, מה לגבי נעיצות מבטים... אני יוצא עם החברה שלי ונשים נועצות בי מבטים. יש לי נטייה כשאני נכנס למקום חדש לבחון את המקום וזה אומר לסובב את המבטים לעבר כל אותו מקום. לקח לי כשנה לעבוד עליה שאני לא מחזיר מבטים ואני לא... שמתי לב למשהו מעניין : אם הסתכלתי על מישהי שלא נראית טוב אני לא שומע שום הערה (אני יכול לבהות אפילו חמש דקות רצופות) אך אם היא היתה חתיכה אם רק הראש שלי היה בכיוון, ישר יש הערה ופרצוף מאוכזב... שיהיה ברור אני לא מפלרטט בכלל, גם לא במחשבות. חתיכת תופעה, אה?

עיניים.

למה נבראו העיניים? עוד מעט תלבש שחורים וכל פעם שתעבור לצידך בחורה יפה, תניח את כף ידך על פניך. תזהר! שלא תתקע בעמוד. תזהר שלא יום אחד גם על בחורה לא ממש יפה יהיה לך אסור לדבר. באמת!! היא מגזימה בעיניי. קצת פרופורציה, זה לא שהיא לא מסתכלת על בחורה יפה, היא מסתכלת- רק לא במבט מפרגן. זה לא שהיא לא מסתכלת על גבר שנראה טוב, היא לא עיוורת. אולי אם היא לא תשווה את הבחורה היפה לבגד המדהים שבחלון הראוה, בחנות היוקרתית, בגד כזה שחייבים לקנות, שחייבים שיהיה במלתחה. אולי אז היא תבין, שלא כל מה שמביטים עליו גם נוגעים בו.לא יודעת מה לאמר לך לגביה, אם לא ניסית הכל, שווה לנסות להסביר. אם כבר ניסית הכל, זהו הזמן שלך להחליט, כמובן לפי סדרי עדיפויות. לדעת האם הנושא מטריד מאוד, או מתגמד מול מי שהיא. חיים טובים. נטליה.

voguemaster

New member
תופעה ?? לא.. תגובה טבעית, כן!../images/Emo101.gif

העניין הוא כזה: 1. נשים, כשרואות אותך עם מישהי, ישר נועצות מבטים בך. ככל שזו שאיתך תיראה טוב יותר, כך אתה תיראה טוב יותר. כל בחור תפוס שהוא מושך טיפה יותר תשומת לב. בחור שמסתובב עם בחורה חתיכה מושך עוד יותר, לפחות בעיניי רוב הבנות. המחשבה מצטיירת להן בסגנון: "אם הוא מסתובב עם אחת כמוה, הוא בטח משהו מיוחד...". כמובן שלא במילים אלו, אלא יותר בתת-מודע. 2. אני כמוך בקטע של לבחון מקום, I HEAR YOU BROTHER... 3. מה ציפית שיקרה כשחברה שלך רואה אותך מסתכל על מישהי אחרת ?? אם אותה אחרת לא נראית משהו, לחברה שלך לא ממש יפריע. כך היא יכולה להיות בטוחה שאין סיכוי שתפזול מספיק כדי לעשות משהו בעניין. לעומת זאת, אם נעצת ולו מבט קצרצר באיזה בחורה פצצתית או חמודה מאוד (מאלו שנראות רעננות תמיד) או כל מישהי שנראית טוב, ישר זה יפריע לה, והיא תפחד קצת שלא פתאום תחליט לנסות לרעות בשדות אחרים (ואולי זה גם יצליח..). זה סימפטום של חוסר ביטחון שלה לדעתי, וקצת בעיית אמון בקשר שלכם, אני אסתכן ואגיד. לדעתי אתה צריך לעבוד עליה עוד קצת. היא חייבת להבין שאי אפשר לא להסתכל. נקווה שזה יעבור.. אלי

voguemaster

New member
משהו כזה

וליתר דיוק, אחרי ערב שבו היא לא יכלה להוריד את העיניים ממני (עד כמה שניתן), הילדונת ניגשה לדבר איתי. דיברנו כמה דקות, היא גם רצתה טלפון, ואז הגיע החבר שלה ומשך אותה ביד והוא לא נראה מרוצה כ"כ...
זאת רק פעם אחת שזכורה לי, מני לא מעט פעמים בעברי ההולך ומתרחק.. sniff sniff.... אלי

נו באמת

אני חושב שאתם מנפחים נושא קטן , זה לא יפה לפלרטט עם מישהי כאשר יש לך חברה - זה עושה לך סטיגמה , והמפורלטטת נעלבת . אבל בכל זאת זה עדיין כל כך שולי . בעולם שלנו - וגם בישראל - יש בגידות , ויש בגידות גם בתוך מערכת הנישואים כך שפירלטוט אינו נושא כזה גדול . זאת מכיוון בנוסף לכך אני מודע לתופעה שנערים ונערות בגילאים קטנים מאוד עושים דברים שאסור להם לעשות , וכמו כן עושים דברים שמבוגרים מהם לא עשו . לעשות נושא מדבר כזה שולי? בבקשה ממכם..... זה לא המקום

suzana2

New member
אם זה לא המקום,אז מה כן????

זה שרצח הוא יותר נתעב מגניבה,זה לא אומר שלא צריכים לשפוט גניבה. אושצריך להיות סולם ערכים שבו שופטים,ומעלים לסדר היום רק נושאים "קשים"של ממש. פלירטוט ,כמו דברים רבים אחרים בינו לבינה,נוגע לקוד מוסרי ובענייני מוסר,לכל אחד יש דיעה משלו,שהיא דיי נחרצת בדר"כ. אז,מי קבע שנושא כזה הוא "שולי"מדי מכדי לבחון אותו? אה?
בעיניי למשל,נראה מאוד שולי לנסות לומר לאחרים במה כדאי להתעסק ובמה לא...

יש לי כאן ...

משהו שרשמתי לפני זמן , נראה לי עכשיו שזה היה לפני עידנים .........
אני יודעת שהוא עוזב אותי , למענך. הוא לא סיפר לך , והאם סיפר לי את כל מה שסיפר, גם לך . אמר לי אני יפה , אמר שהוא אוהב אותי . איך תדעי ? איך אדע ? אולי סיפר גם לאחרת ? הייתי במחשבותיו להרבה לילות , עכשיו הדרך השתנתה ואת האישה המובילה בחייו , רק תזכרי , אולי הוא טעה, מה שאני אומרת יכל להיות אמת , אולי זאת שאחרי , תזכה בכל . תהני עכשיו , יכול להיות שזה לא ימשך , חיים אחרים , אותו תסריט , אל תקשיבי , כסי את אוזנייך , אולי לדברי יש כוונה נסתרת , אבל אני יודעת, הוא עזב למענך , אותי , זהו , סוף הסרט , הכתוביות עולות , השחקנים כבר הלכו , ומנקים את האולם , ועוד הערה קטנה , פלירטוטים יכולים להחמיא לשני הצדדים
אבל צריכים לדעת מתי לעצור

אשה מיוחדת.

מדהים מה שכתבת. נותרתי עם וואוו אחד גדול. לגבי הפלרטוטים, אני לא מייחסת להם חשיבות כזאת גדולה. אולי כי לא חוויתי אותם מהצד השני, אולי כי כשסיטואציה כזאת נקראת בדרכי, אני רק מחייכת ולא ממש מגיבה. סיטואציה כזאת מצחיקה אותי, והאמת אני יותר "מרחמת" על האישה שאיתו, על שאינה רואה. אני לא מאמינה גדולה בלחנך את גברי העולם, אני לא מאמינה בלחנך מישהו, כשישנה הגזמה- אז יש מקום לדבר על התחושות. אבל אם לאחר שיחה אחת או שניים לא השתנה דבר, כלום כבר לא יעזור. לבחורה שנמצאת עם פלרטטן נותר לחשוב לבד האם להיות איתו, למרות המגרעה הזאת. אני בטח לא המישהי שתשנה אותו. אני פשוט אמשיך לחייך, ולצאת מהסופר מבלי לזכור אותו, אותה ואת מה שאמר. קצת גיחוך מצידי- לא עושה מזה סיפור. נטליה.

zooti

New member
קרה , קורה , יקרה

ופעם אחת... התחיל בנאדם, נראה נחמד. אמרתי - לא ילך, יש לי חבר. אמר - יופי, גם לי יש חברה (והמשיך בשלו).

למעלה