פליז תעזרו לי אני מתמוטטת

פליז תעזרו לי אני מתמוטטת ../images/Emo10.gif

לפני חודש... (אפילו בידיוק) חבר שלי נפרד ממני... הוא היה הכל בשבילי... ממש הכל... נשיקה הראשונה שלי, האהבה האמיתי הראשונה שלי, עשיתי איתו המון... הוא נפרד ממני בידיוק אחרי שחזרתי מחו"ל לחודש וחצי.. כאילו ממש בידיוק! לא יכולתי בידיוק להתקשר אלו אז שלחתי לו הודעה והוא אמר שצריך לדבר והכל... זה ממש שבר אותי... אחרי זה לא יכולתי להירדם לבד בחדר.. פחדתי לחשוב עליו... אני לא יכולה... כל החופש אחרי זה תמיד ישנתי על הספה וניסיתי להירדם תוך כדי סרט... עברתי איתו המון... זו גם הייתה פרדה נוראא קשה... הוא נפרד ממני כי הוא אמר שהמרחק (40 דקות) נורא קשה לו ושהוא רוצה מישהי שהוא יראה כל בוקר.. ניסיתי שעות לשכנע אותו שאנחנו יכולים להמשיך כי שנינו עדיין אוהבים אחד את השני אבל הוא לא הקשיב.. וגם שנינו בכינו נורא.. כל לילה אני חושבת עליו... זה נורמלי שעדיין אחרי חודש לא התגברתי עליו? כאילו, לפני שטסתי אז זה היה שלוש חודשים וחצי ככה.. בערך... ולמרות שלא נפגשנו הרבה יחסית, (6 פעמים) כי היו בעיות והכל, עברנו המון ביחד... לא היה יום אחד שלא דיברנו בטלפון / אינטרנט... אפילו רק להתקשר לשאול מה נשמע... גם בחופשים תיד דיברנו שעות בטלפון.. אתם יודעים שיחות כאלה בלי שום משמעות.. סתם שטויות כל הזמן... עכשיו שאני מסתכלת על היחסים שלנו, אני רק רואה כמה המון טעויות עשיתי וכמה מושלם הוא היה לי... אני ממש מאוהבת בו... וכמו שהיה פה איזו הודעה על ההבדל בין מאוהבת לאוהבת? אז אני אוהבת אותו! אני קיבלתי אותו עם החסרונות שלו והכל.. אבל עדיין אני אוהבת אותו... אני לא יודעת איך להוציא אותו מהראש שלי
אולי אני כבר לא בוכה, אבל כל פעם לפני שאני הולכת לישון יש לי כזה כאב בחזה.. לא יודעת איך להסביר... כי קשה לי לקבל את העובדה שלא יהיה לי אותו יותר... את הליטופים הנעימים שלו.. את השיחות טלפון שעות על גבי שעות... אני מנסה להשלים אם זה אבל אני לא יכולה
פליז תעזרו לי! עוד כמה זמן אני יצטרך לסבול ככה??

*

אני יודעת שזה ארוך אבל פליז תקראו ותגיבו... פליז אני באמת צריכה עצה טובה... בבקשה...

BloodyRose

New member
תראי, תשמעי, תקשיבי

התגברות על אדם יקר זה תהליך ארוך. אין תקופת זמן מוגדרת וספציפית שבה לוקח ללב שלנו להחלים, ולכן אנחנו לא יכולים להגיד לך שחודש זה הרבה זמן, או לחילופין - קצת זמן. אין נוסחה שקובעת שאם הייתם ארבעה חודשים ביחד יקח לך חודש להתגבר, ואם הייתם חצי שנה ביחד יקח לך חודשיים להתגבר. זה לא עובד ככה. זה תלוי בכמה הייתם קרובים, באופי שלך, באיך את מנסה להתמודד, באיזה מצב אתם נמצאים עכשיו, וכמובן, עד כמה זה פגע בך. כל מה שאת יכולה לעשות עכשיו זה לא לחשוב על העתיד - "מתי אני כבר אתגבר", או על העבר - "כמה טוב היה לנו ביחד". תחשבי על ההווה - תחשבי על מה את עושה עכשיו, תחיי כל יום ביומו, תתרכזי באיך עכשיו את יכולה להתגבר ואיך את יכולה לעזור לעצמך להרגיש יותר טוב. כל אחד מאיתנו מתמודד אחרת עם פרידות. יש כאלו שמעדיפים להסתגר בחדר, להסתכל על תמונות משותפות ולבכות עד שנגמרות הדמעות, יש כאלה ששמים את כל מה שמזכיר להם את האקס בקופסא ומרחיקים את זה מהם כי הם חושבים ש"רחוק מהעין רחוק מהלב", ויש כאלה ש'מדחיקים' ומתחילים לצאת כמה שיותר - רק כדי לא להתמודד עם הכאב. אנחנו לא מכירים אותך, את מכירה את עצמך הכי טוב שאפשר, את בטח יודעת מה הכי מתאים לך. אני בעבר למשל התמודדתי עם כאבי לב באמצעות דברים שאהבתי (שילוב של מוזיקה ולונדון... דבר מטריף). אז תנסי למצוא את נקודת האור שתוכלי להיאחז בה - ותאחזי בה. אני תמיד ממליצה לאנשים הקרובים אלי ללכת לחוף הים הקרוב בלילה, להתיישב על הצוק הכי מבודד, ולחשוב. (אגב, זה עוזר תמיד, בלי קשר לכאבי לב). תשבי, תחשבי על כל מה שמציק לך, על כל מה שאת רוצה שיקרה מעכשיו, תבכי, תצעקי, תשירי, תשתקי, תרדמי - תעשי כל דבר שיעשה לך טוב, ואני מבטיחה לך שכשתחזרי הביתה תשני בשקט ותקומי עם תחושת הקלה. אבל שוב, כל אחד ומה שעושה לו את זה. הכי חשוב - תתרכזי בהווה. אל תחשבי אם חודש זה בסדר או לא, ואל תחשבי על כל הרגעים הטובים שלכם ביחד - תתרכזי בכאב שלך ותתמודדי איתו, תחשבי איך להעביר אותו... בהצלחה! ו... תחייכי... להזיק זה לא יכול.

למעלה