פליז תנו לי עיצה

פליז תנו לי עיצה../images/Emo53.gif

התינוק שלי בן חודש ימים, יונק כמעט באופן מלא, סובל לאחרונה מגזים, לא עשה קקי כבר כמעט שבוע ימים, מכיוון שהורדתי אותו מהסימילאקים והוא כמעט ורק יונק (אני דואגת נורא), מעבר לזה בלילה הוא איכשהוא ישן וביום הוא עירני מאד , הלוואי ורק עירני. הוא רוצה להיות רק על הציצי, אפילו לא על הידיים, וכשהוא לא על הציצי הילד צורח עד השמיים. אני בסה"כ מבקשת ללכת לרגע לשירותים....אין לי שניה בשביל זה אפילו. אני כבר ממש מותשת. מה אפשר לעשות?

הוא בטח בקפיצת גדילה

אני ממש מבינה אותך, אבל זה עניין של יומיים- שלושה וזה עובר. בקשר לקקי. אני יודעת שעד 10 ימים זה עוד נורמלי לתינוקות יונקים. נראה לך שהוא סובל מזה?

ש א ק ט י

New member
מינשא! אני זוכרת איך הרגשתי בפעם

הראשונה שנשברתי ולקחתי את אלה עליי לשירותים. הייתי בטוחה שזה סוף העולם אבל הסתבר לי אח"כ שכל החברות שלי עברו את זה. אני לא נאבקת איתה. אם היא רוצה להיות עליי אני קושרת אותה במנשא ומסתובבת איתה קצת. זה יותר נעים להם מאשר סתם על הידיים כי הם ממש מכורבלים ולחוצים לגוף שלנו.

IcNיה

New member
לפנות בדחיפות ליועצת הנקה

תינוק שלא עשה קקי מגיל 3 שבועות זה תינוק, שקרוב לודאי לא מקבל מספיק אוכל. אני בד"כ נמנעת מלתת עצות גורפות ונחרצות, במיוחד מעל דפי האינטרנט, אבל מה שאת מתארת - נשמע ממש לא טוב. אולי הסיבה לכך, שהוא נמצא כל הזמן עלהשד היא בגלל שההנקה לקויה (תפיסה, למשל, גם אם אין לך סדקים), והוא לא מצליח להוציא חלב.

d i n o l e

New member
את יודעת מה עושים אם הוא כל הזמן על

הציצי וכן יש חלב
כי כשמידי פעם מתנתק זה נשפך לו מהפה, ואין סדקים או כאבים, ולפחות בגיל חודש עלה קילו וחצי בשבועים ממשקל לידה ויש מינימום 2 קקי ביום והמון פיפי. ועכשיו הוא כמעט בן 7 שבועות אז לא יודעת עדיין כמה עלה עוד, אבל אני מניחה שאין סיבה שמשהו ישת נה לרעה. ולא רוצה מוצץ והוא אוכל כל שעה לפעמים חצי שעה, כל פעם 5 דקת לפעמים פחות לפעמיך יותר)

IcNיה

New member
את בהתחלה כתבת שהוא בן חודש

ועכשיו את כותבת שהוא בן 7 שבועות. יחי ההבדל הקטן. מגיל 6 שבועות זה נורמלי שתינוק, הניזון מהנקה בלבד לא עושה קקי כל יום, ועד 14 ימים נחשב לתקין ללא מתן צואה.

IcNיה

New member
סליחה, לא שמתי לב שלא את כתבת

את ההדועה המקורית. טעות שלי, מתנצלת.

d i n o l e

New member
לגזים לנו עזר סימיקול

על הידים גם שלי כזה ואין מה עשות אולי מנשא (אם זה רק עכשיו אולי זו קפיצת גדילה)

אם את רוצה שיעשה קקי :

1. או תתני לו קמת עגבניה מגורדת(בלי הגרעינים ובלי הקליפה) אחרי ששמת אותה במים רותחים. תערבבי עם קמצ מים- 2 טיפות (_לא יותר)ותוך כמה זמן הוא יעשה. 2. עוד דרך" לקחת מגבון או גבעול של כוסברה או פטרוזיליה(רק קצת מהגבעול) ולשחק לו בפי הטבעת טיפה לכהניס ולהוציא, לגרות ו..... זהירות: רוב הסיכויים שייצא לו בשפריץ ובד"כ(במיוחד בשביל מרפי) זה משפריץ עלינו האמהות- אבל כל עוד יוצא- שישפריץ. לי מאוד עזרו הטריקים הללו אבל לא לעשות את טריק מס'2 יותר מידי אחרת הוא יתרגל לעשות קקי רק בעזרה ולא יתאמץ לבד וזה לא טוב . בהצלחה

למעלה