פליז!!!!!!!!!!! ע-ז-ר-ה!!!!

ashats5

New member
פליז!!!!!!!!!!! ע-ז-ר-ה!!!!

אני טס ב12 למרץ לחו"ל, עכשיו המשחק של גמר גביע המדינה יתקיים באותו ערב! אני נוסע עם לפטופ וחיבור לאנטרנט, וחברים שלי אמרו לי שאפשר לפעמים לראות דברים חשובים דרך פה.. לא הבנתי כ"כ מה מו ומי אבל אמרו לי פשוט לשאול בפורום, אז אם מישהו יכול לעזור ולהגיד לי אם תיהיה לי אפשרות ואיך תיהיה לי אפשרות לראות את המשחק בין הפועל למכבי, אני מאוד ישמח! שבת שלום, ותודה מראש לכל מי יעזור...

אממ

לפעמים, בעצם לרוב - משדרים בבלוג טיוי כמה משחקים, שהם אינם בתשלום כלומר משחקים שמשודרים בערוצים מרכזיים כמו 10 - 22 - 11 אני מאמינה שהמשחק ישודר דרך הבלוג. בדוק יפתחו שידור לכבוד המשחק... זהו

ashats5

New member
פעם ראשונה שאני בורום הזה-

אם ישדרו איפה ישדרו? את יכולה בבקשה להסביר לי שניונת איפה ואיך מגיעים למקום שמשדרים?

Yellow 4 Ever

New member
נשמה זה כולה גביע הטוטו

והגמר יהיה בין אשדוד למכבי חיפה. כולה גביע הטוטו. חוץ מזה, המשחק של גביע הטוטו יהיה בתאריך 15.3, ולא ב-12.3, ככה שאין לך מה לדאוג... אחח כרגיל איך אני מציל אנשים
המשך ערב טוב ולילה נפלא.

ashats5

New member
חחח- כ-ד-ו-ר-ס-ל!!!

למי אכפת מכדורגל? ברור שכדורסל!!! גמר גביע המדינה בכדורסל אשר יתקיים בין הפועל ירושלים למכבי תל-אביב יהיה ב12ץ למרץ!!!!!! ואני מתתתתתת לראות את זה!!! נ.ב אני טס לשבוע ב12 לחודש אז גם אם היה מדובר בכרוגל זה עדיין היה רלוונטי....

ashats5

New member
לצרפת- סקי!!!!

אם זה ממש ממש מענין אותך, אז אנחנו טסים לז'נבה (שוויץ) משם נוסעים ל"לה-טוסוויר" שבצרפת! וזה אתר מדהים, ועושים שם שבוע סקי...

כנס

סביר להניח שאני ישדר את במשחק הזה.......תיכנס אותו יום לבלוגים ותחפש את הניק שלי שהוא : עמית ראש השבכ טיסה נעימה

ashats5

New member
איך אני עושה את זה?

אני מחפש אותך, לוחץ עליך ופשוט רואה תמשחק? תודה לכולם על ההתגייסות למעני.. אני כזה מסכן...חח

Wild Jony GirI

New member
עמיתתתתתתתתתתתתתתתת

שנים לא ראיתי אותך!! נעלמת טוטאל אה?? אוקינוס.

Yellow 4 Ever

New member
אתה לא מסכן אתה בסדר אתה

אל תדאג, אם נימנ2י אומר שיהיה שידור - אז בע"ה הוא ישודר דרך הבלוגים. אתה פשוט כנס לבלוג "עמית ראש השבכ" ותהנה.

למעלה