פלורנטינו פרז התפטר מנשיאות ריאל

פלורנטינו פרז התפטר מנשיאות ריאל

כנראה שהוא הגיע למסקנה שמשימת ההשמדה הושלמה בהצללחה.

זאת הודאת הכשלון הגדולה ביותר

בהסטוריה של הכדורגל. והרעיון של הגלקטיקוס נכשל טוטאלית. לנשיאהחדש ,פרננדו מרטין יש הרבה עבודה, אבל כמו במקרה של היריבה המושבעת, ההרגשה היא שהוא הולך לשקם את הקבוצה.

לפרז היו גם הצלחות

אבל עידן חדש תמיד נשמע טוב, ואני תקוה שהמועדון המפואר ביותר בעולם יתאושש כמה שיותר מהר

ההצלחות של פרז נשענו יותר על

דברים שנעשו ונבנו לפניו. ככל שהזמן עבר, ככל שריאל נהייתה יותר בצלמו ובדמותו (והרגע שזה באמת קרה היה בקיץ 2003 כשבקהאם בא, היירו ומאקללה הלכו ושום מחליף לא הגיע) היא נחלשה יותר ויותר.

mongol1

New member
בוא נראה את טעיותיו של האדון

1.שחרור מקאללה למישהו יש ספק בכלל? 2.הבאת אואן במהלך תמוה, ודווקא שהבחור פרע את השטרות, שחרור באופן עוד יותר תמוה. 3.הבאת דיויד בקהאם, בגלל שברצלונה רצתה אותו, שחקן למותגים, תגידו שהוא מבשל שערים מצוין, שהוא עושה קצת עבודה שחורה אבל הוא לא שחקן אידיאלי לכדורגל ספרדי. 4.וויתור על המירוץ אחרי רונאלדינו, עם כל הכבוד לברסה, אם ריאל הייתה רוצה, היא היתה מביאה תטלנט הזה, וריאל סיכמה עם האחרון אבל ויתרה עליו והביאה את בקהאם. 5.החתמת הבלם גבריאל מיליטו, וויתור עליו בגלל בדיקות רפואיות, היום הוא מייצב תהגנה של סראגוסה. 6.פיטורי דל בוסקה, עדיין לאף אחד אין מושג למה זה קרה. 7.הבאת באפטיסטה בסכום כסף גדול למישהו יש מושג למה הוא הובא(רמז, שוב זה קשור בברצלונה). 8.לשלם 27 מליון יורו על סרג'יו ראמוס, שבנתיים נשאר ממנו רק ההבטחות כי כדורגל טוב עוד לא ראינו. 9.ווטגייט, ראו ראמוס. 10.שחרור הסמל של הקבוצה היירו!. ואחרון חביב אולי הכי משמעותי, אי הבאת קשר אחורי מחליף למקאללה, אחרי השחרור של הבחור לא דרך קשר אחורי מחליף ראוי, קאמביאסו שוחרר והיום הוא מככב, לא גראבסן ולא האורגווי החדש ברח לי השם שלו לא מזכירים בכלל את מקללה.

../images/Emo45.gifעל חלק גדול מהדברים

1.אין בכלל ספק שהשחרור של מקללה הוא הטעות הכי גדולה - השחקנים בעצמם היו המומים .ובהחלט,אם אתה משחרר שחקן בסדר גודל כזה - ראוי להביא לו מחליף באותה רמה, אלא שדווקא כשזה הגיע לעמדה הזו פרז נהיה קמצן. 2 מיליון יורו פחות על כל גלקטיקו ,והופ,יש תקציב יפה מאוד לשחקן בכיר. 2.השחרור של אואן- גם מוזר.כל הסימנים הראו שדווקא אואן צריך להשאר, ובסופו של דבר הוא די דפק לעצמו את הקריירה. 3. סעיפים 3-4 הם בעייתיים .אי אפשר היה לדעת כמה רונאלדיניוגדול וכמה בקהאם יכשל, ובקהאם היה לפני 3 שנים שם הרבה יותר מפוצץ. אפשר להכניס גם את הטענה על בפטיסטה לכאן - הוא הוכיח את עצמו בסביליה ואף אחד לא צפה את הנפילה 4. לגבי דל בוסקה, היו שמועות על בעיות רפואיות שלו ,כך שאם בגלל זה הוא עזב, אפשר להבין.אם לא, זה לא פחות מוזר ממקללה. ובכל זאת אי הסכמה אחת:אמנם המחיר ששולם עליו מוגזם, אבל כבר עכשו ברור שמבין כל הרכישות של ריאל,סרחיו ראמוס הולך להיות הכי משמעותי.שחקן מצויין

השאלה היא מה בדיוק באפטיסטה מחפש

בריאל? הוא הצליח בסביליה כחלוץ, אבל לפי מה שראיתי בריאל הוא נע ונד. זה לא עניין של שחקן שלא כל כך משתלב, אלא של מועדון שקנה שחקן שהוא לא ממש צריך.

העניין הוא פשוט

הוא מוגדר כקש"א/ חלוץ,אבל בפועל הוא לא זה ולא זה- הוא סוג של קשר שצריך לשחק בעמדה יותר קדמית, בדיוק מה שמכונה אצלנו "מאחורי החלוץ". הנקודה היא שכחלוץ הוא לא מצליח ,וכקשר אחורי הורס הוא לא יעיל. להגיד שבפטיסטה לא נחוץ לריאל זה ממש לא נכון - תעביר אותו לכל קבוצה בעולם ותראה איך הוא משדרג אותה .הבעיה היא העמדה שלו על המגרש כרגע -וזה לא בדיוק מה שהוא היה בסביליה. בגדול, אם רביעיית הקישור של ריאל (כשראול יחזור) היא בקהאם בימין,רוביניו בשמאל וזיזו במרכז - הוא אמור להיות במקום זיזו. מבחינת ריאל היה יותר נכון לשחק עם זיזו בשמאל,החיה במרכז ורוביניו בחוד כשראול היה מושבת, והם שיחקו ככה אגב בנצחון הגדול על סרגוסה,אבל משום מה זה היה חד פעמי

אין לי ספק שהוא שחקן מצוין

אבל אם בריאל לא חושבים שהם צריכים להשתמש בו בתפקיד הכי טוב שלו - אז מבחינה מסוימת הוא כן מיותר עבורם. למה להביא שחקן כזה, במחיר כזה, ולא לתת לו עמדה קבועה? אם אתה לא עושה את זה, אתה לא צריך לקנות אותו.

בתחילת השנה חשבתי

שמאחר שהשנה אמורה להיות האחרונה של זיזו,בפטיסטה הגיע לחפיפה. הוא משחק בערך אותה עמדה למרות שהסגנון שלהם שונה. לא יודע אם מיותר זו מילה נכונה,אבל הוא נחשב (לפחות עד הקיץ) לורסטילי ולכן ריאל חשבו שיהיה אפשר לשלב אותו בתפקיד קרוב למה שהוא רגיל בינתיים זיזו לא פורש, אז בפטיסטה לא משחק בתפקיד שלו. תהיה בטוח שאם הוא היה מעדיף את ארסנל בקיץ, הוא היה עושה שם דברים גדולים

יואב ק.

New member
לגבי הרכישה של בקהאם כולם

ידעו מה יצא מזה. אז נכון שבהתחלה זה לא נראה כל כך גרוע, אבל שחקן שרק החתימו תמיד רוצה להוכיח שהוא שווה את המקום... אני מקווה שלנשיא החדש אין שום כוונה להאריך את החוזה שלו ולבנות קבוצה כמו שצריך. שתהיה לו בהצלחה

קיר קמט

New member
אני לא יודע אם הכל זה טעויות.

בסך הכל, קאמביאסו לא השתלב בריאל כמו שהיום הוא באינטר, האוהדים לא אהבו אותו והוא גם לא שיחק כמו שהוא עכשיו. לפעמים הסיטואציה שמתאימה לך במקום אחד, לא מתאימה במקום אחר. גם ויתור על בלם מסיבות רפואיות הוא לא דבר סתמי. אם עלה איזשהו חשש בבדיקות רפואיות, למה שריאל תסתכן בזה שיקרה לו משהו על המגרש? אפשר לבצע עוד בדיקה ועוד בדיקה, אבל החשש עדיין יהיה שם. ולגבי היירו - היירו היה סוס מת, ולא משאירים אותו סתם כדי להשאיר אותו. בוא נבהיר - אם היירו היה נשאר, הוא היה נשאר רק בהרכב. והיירו כבר היה איטי, כבד, ויותר מתמיד, הפיל שחקנים חופשי. לפעמים צריך לדעת מתי מנסים להשאיר משהו יותר מדי.

מיליטו נכשל בבדיקות, וודגייט עבר

הייתי אומר שזה אומר הכל על משמעות הבדיקות הרפואיות של ריאל. כנראה שזה סתם כדי להראות לציבור ש'אנחנו רציניים'. בקשר להיירו, אני לא חושב שלמישהו היתה בעיה רצינית עם זה שהוא לא נשאר (כשחקן לפחות). הבעיה היתה שלא הביאו לו מחליף. קיירוש סיפר שהוא ביקש שלושה דברים בעונה שלו בריאל - מחליף להיירו, מחליף למאקללה, ושמוריינטס יישאר. אף אחד מהשלושה לא קרה. איך מאמן יכול להצליח ככה?

תוסיף את מוריינטס לרשימה

בדיוק אתמול בערב הגעתי למסקנה, שפרננדז בעצם אחראי - מבחינתי - להבדל שבין האהבה שלי לריאל לפני כמה שנים, לשנאה התהומית אלייה היום. ברוך שפטרנו.

משום מה

רשמתי פרננדז, במקום פרז

קיר קמט

New member
חבל.

קיוויתי שיהיו עוד כמה שנים של שקט מהם במאבק על אליפות אירופה. נו, טוב.

ט ל ו ש1

New member
הגיע הזמןןן../images/Emo70.gif

אני מקווה שהצעד החכםםםם הזה ישנה הרבה בהצלחההה לנשיא החדש

המצב של קסאנו=השנאה שלי לריאל

כשאיטלקי עוזב את הליגה האיטלקית זה חייב להיות למשהו באמת טוב,אבל קסאנו הולך לעבור את מה שאואן עבר,שנת ביזבוז והליכה במקום,קסאנו לדעתי לא פחות טוב מאף חלוץ שם,והוא לא פותח וכמעט לא מבקיע כי כולם רצים על כולם בהתקפה שלהם,וגם בגלל שהוא לא ליצן ברזילאי.קסאנו ראוי להתחרות עם ג'ילא בוניטה על המקום הנוטר בחוד של הנבחרת במונדיאל לצדו של טוני,אבל כנראה שהוא יישב על הספסל בגלל שהוא לא ישחק באופן קבוע בריאל,הפאק הכי גדול הוא שאין לו סיבה ממשית לעזוב,הוא מרוויח בוחטות והוא חי טוב,נקווה שעד שהוא יתעורר ויראה מה שקורה לקריירה שלו לא יהיה מאוחר מדי.מקרה קסאנו הוא דוגמא קלאסית למה שמבחיל אותי בריאל מדריד,פרז אחראי למחדלים האלה,למרות שאני לא חושב שתופעת הגלקטיקוס תיפסק גם כשהוא יילך.

למעלה