https://news.walla.co.il/break/3800014
דורי 1981 Well-known member אתמול ב- 20:29 #1 נתניהו: "מי העלה את נסראללה השמיימה?", לפיד: "אין לי תמונה עם ערפאת" - וואלה חדשות נתניהו: "מי העלה את נסראללה השמיימה?", לפיד: "אין לי תמונה עם ערפאת" - וואלה חדשות news.walla.co.il
נתניהו: "מי העלה את נסראללה השמיימה?", לפיד: "אין לי תמונה עם ערפאת" - וואלה חדשות נתניהו: "מי העלה את נסראללה השמיימה?", לפיד: "אין לי תמונה עם ערפאת" - וואלה חדשות news.walla.co.il
C certified.woke Well-known member אתמול ב- 21:38 #3 נכתב ע"י דורי 1981: נתניהו: "מי העלה את נסראללה השמיימה?", לפיד: "אין לי תמונה עם ערפאת" - וואלה חדשות נתניהו: "מי העלה את נסראללה השמיימה?", לפיד: "אין לי תמונה עם ערפאת" - וואלה חדשות news.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... ...ומי הביא עלינו את 7/10, אם לא ה- .AKA ,C.M מר 7/10 ?
נכתב ע"י דורי 1981: נתניהו: "מי העלה את נסראללה השמיימה?", לפיד: "אין לי תמונה עם ערפאת" - וואלה חדשות נתניהו: "מי העלה את נסראללה השמיימה?", לפיד: "אין לי תמונה עם ערפאת" - וואלה חדשות news.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... ...ומי הביא עלינו את 7/10, אם לא ה- .AKA ,C.M מר 7/10 ?
רוב הזמן נח Well-known member אתמול ב- 21:16 #2 אבל לרבין, ברק ואולמרט יש תמונה עם הטרוריסט הזה, והם מהצד של לפיד. וברק ואולמרט הם הכלים הכבדים שהיום עם לפיד עושים תעמולה של רק לא ביבי. נערך לאחרונה ב: אתמול ב- 21:45
אבל לרבין, ברק ואולמרט יש תמונה עם הטרוריסט הזה, והם מהצד של לפיד. וברק ואולמרט הם הכלים הכבדים שהיום עם לפיד עושים תעמולה של רק לא ביבי.