פלאשבקים מהעבר.

גל סוחף1

New member
פלאשבקים מהעבר.

הכול תוקף אותי פתאום כול המוח מתפוצץ מחשבות...נמאס לי מהכול..מרגישה חנוקה...זה נורא לחלום כמעט כל
לילה על המקום שההיתי בו בית המשוגעים..וכול מה שעברתי שם...אני בתקופה של שנה של שיקום...וקשה לי
עדיין לחשוב שאני עדיין נמצאת פה...כל הזוועות ואיך שהמשטרה נכנסה לבית שלי...זה מעורר בי צמרמורת..קשה לי ברמות אחרות אני פשוט..מוטשת וחוזר הרגעים האלה שאני חושבת ואני אומרת למה אני בחיים האילו..אני לא מאושרת בהם בכלל ..אני חייה רק בשביל המשפחה שלי וזה כואב להגיד את זה אבל זה האמת..אני מרגישה שהמוח
שלי נטרף אני מחברת מלא מספרים ואני פותרת מלא משוואות טוב ז מטורף אבל זה אמיתע..לא משנה זה לא הנקודה
אני מרגישה שאני חיה בשביל לרצות את האחרים..עוד שבוע בדיוק שנה לכול מה שעברתי בשש עשרה לעשירי שנה שעברה פרצה המשטרה לביתי..אני לא אשכח את זה..זה התאריך של היום הולדת של אמא שלע..

גל סוחף1

New member
קשה לי

הרבה זמן שלא בכיתי מאז האשפוז..אבל זה שובר אותי..שלא טוב לי עם עצמי..ואני מקפידה לקחת את התרופות
שאני לא יחזור לשם..ופשוט הכול תוקף אותי ומשתיק אותי..אני תמיד אהבתי את הלבד שלי..ותמיד התמודדתי עם
הצרות שלי לבד עד שניסיתי לפני שנה לשים קץ לחיים שלי פשוט התמוטטתי והתחרפנתי לגמרי ועכשו אני מאוזנת
אבל לא טוב לי בכלל!!המקום הזה הציל אותי..

למעלה