פלאפון עם נגן MP3

HyperNovA

New member
פלאפון עם נגן MP3

אהלן אנשים. חשבתי לקנות נגן MP3 בזמן האחרון, אבל אז חשבתי שאולי בשביל השקעה מעט יותר חכמה לטווח ארוך אולי כדאי כבר לקנות פלאפון שיש בו נגן MP3 ורדיו מובנים. השאלות שלי הן כאלה. האם הנגני MP3 בפלאפונים באיכות טובה בכלל ? והאם יש מקום נגיד ל- 1 GB של שירים ? האם בכלל משתלם לקנות פלאפון עם נגן MP3 או שכבר עדיף נגן לחוד, ופלאפון לחוד ? והשאלה השנייה כמובן זה איזה מכשירים אתם ממליצים לקנייה, עדיף של NOKIA אבל גם אם אתם מכירים מכשירים של חברות אחרות זה סבבה. תודה מראש על העזרה

GiDo

New member
שווה בהחלט

הטלפונים של היום משלבים ברובם נגנים באיכות גבוהה, הבעיה היא עדיין קיבולת הזכרון, אבל כבר עתה ניתן למצוא כרטיסים של גיגה למכשירים השונים ובקרוב ייצאו גם לשוק כרטיסי ה-2 וה-4 גיגה. השילוב של נגן MP3 בטלפון חוסך נשיאת שני מכשירים במקביל (גם אם קטנים) ופחות מסרבל את הענין.

יש את ה !SE W800

שהוא נחשב לאחד הטובים בתחום ה MP 3 הוא מגיע עים כרטיס 512 מגה בייט וניראה לי שאפשר להרחיב את הזיכרון עד 2 גיגה בייט ועים את רוצה של נוקיה אז יש את ה 6230! שגם ניראה לי אפשר להרחיב עד גיגה (לא בטוח )

HyperNovA

New member
מה עם Nokia N91 ?

נראה פשוט בן זונה בקטע של מוסיקה. הוא בארץ עוד ? וכמה הוא עולה ? בטח הון...

לא ניראה לי שיש אותו בארץ וגם

עים יש הוא יעלה הרבה (אני אישית לא האבתי את האיצוב שלו וגם הוא כבד מידי )מה שכן יש לו 4 גיגה שזה עצבני !!! מישו יודע עים יש אותו בערץ ???וכמה הוא עולה

למעלה