פלאן למון גראס במרק פסיפלורה

פלאן למון גראס במרק פסיפלורה

במקור המתכון עם דובדבנים, אבל אני מאד אוהבת פסיפלורה, ועכשיו התחילה העונה ולכן החלפתי את הדובדבנים בפסיפלורה. מתכון: פלאן למון גראס במרק דובדבנים ואוכמניות , ערן רכיבים: חומרים לפלאן 250 מ"ל שמת מתוקה 250 מ"ל חלב 100 גר´ סוכר 3-4 גבעולי למון גרס 10 גר´ סוכר וניל 1.5 עלה ג´לטין מרק דובדבנים ליטר מים 350 גר´ סוכר 1/2 קג´ דובדבנים מגולענים גרידת לימון אופן הכנה: מבשלים את חומרי הפלאן יחד עד לרתיחה, מסננים במסננת דקה במיוחד. מצננים בחוץ, ואם אפשר מקררים לילה לקבלת טעמים. מחממים ומוסיפים את עלה הג´לטין, יוצקים לקוקוטים ומקררים לילה. מבשלים את חומרי במרקעד לרתיחה ומורידים מהאש. יוצקים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מחית חלקה. משפרים טעם על ידי הוספת מיץ לימון וליקר שרי (4 כפות) להגשה: המרק בצלחת, מעט אוכמניות שלמות מסביב, במרכז הפלאן, ומעל עלה בזיליקום מסוכר. הערות: מעולה, ארוח מקור המתכון: סדנא אצל גרובשטיין הופק על-ידי מטעמים 2001.
 

y.n

New member
מעולה מעולה מעולה.

אין מילים כמה שהיה טעים, ענת.
 

rubin

New member
מעולה !!!!!!!! ../images/Emo45.gif

בן הזוג לא הפסיק לדבר על המרק הזה.
 

Lord_of_Code

New member
זה לא מרק...זה דו שיח עם מלאכים...

מאתמול...לא מפסיק לפנטז...פרציפלורה...פרציפלורה...
 

ששק

New member
ענת.. לא נעים ללורד לספר אבל...

מאתמול הוא לא מפסיק לשאול אותי אם אני חושבת שתהיי מוכנה "לאמץ" אותו... האמת גם לי היה פשוט מדהים... אז מה´ת אומרת???? מוכנה לאמץ??? (מקווה שיש לך מספיק פינות ופנלים בבית...
 
אשמח לאמץ אתכם, והבית אכן זקוק

לניקוי יסודי, כי אני מעבירה את זמני בעבודה ואחר כך בבישולים.
 
למעלה