פיתוח תקשור

heven5

New member
פיתוח תקשור

יכולות התקשור אצלי הם גנטיים (סבתי, אימי, סבתא רבא) ומאז שאני זוכרת את עצמי אנשים אקראים שטענו ליכולות תקשור אמרו לי שהמדריכים שלי מוסרים לי שהם ממתינים שלא אפחד כדי לתקשר איתי. מאז שאני קטנה תמיד פחדתי מהחושך, תמיד הרגשתי נוכחות לצידי, ובמקרים כמו תאונה שעברתי הרגשתי ממש נוכחות שהגנה עליי ויש האומרים לי (מתקשרים) שהמדריכים שלי מאוד גבוהים ובשל כך הרגשתי את עוצמתם והגנתם וה"רגילים" תמיד תהו איך יצאתי חיה מתאונה זו. אני חשה המון דה ז'ה וו והמון חלומות אני זוכרת לפרטי פרטים ולכשאני עוצמת עיניים ישנם 2 פנים שאני רואה בבירור. התחלתי בחודשיים האחרונים לנסות לעשות מדיטציה אך מאוד קשה לי, המחשבות שולטות ואינני מצליחה להשתחרר, פעם אחת שזה קשה הרגשתי ממש כמו מישהו מלטף את ראשי ולוחש לי לא לפחד , כמובן שמאוד נבהלתי, ומאז לא הצלחתי בשנית. הרבה פעמים שאני חשה נוכחות (שלפעמים אני משוחחת עם מלאכי או איך שלא תקראו לזה) ואני נבהלת אני אומרת שמע ישראל ותושת הנוכחות והכבדות נעלמת. החלום שלי זה ליישם את היכולות שכה רבים טוענים שיש לי ואשמח להדרכה.....

noalama1

New member
לא למהר

אם הייעוד שלך הוא לתקשר, את תעשי את זה בסופו של דבר וזה רק עניין של זמן עד שתגשימי את החלום שלך התחושה של התקשור וההרגשה של הנוכחות שנמצאת ליידך היא מפחידה ולא רק את מפחדת ממנה קחי את הדברים לאט ובסופו של דבר את תגיעי לאן שאת צריכה המדיטציה היא דרך כדי להרגיע את עצמך ולהבין את מה שקורה לך יותר טוב. כדי להצליח לעשות מדיטציה את צריכה להרגיע את עצמך ולהתמקד בנשימה בהתחלה המחשבות ישתלטו ואח"כ זה כבר יזרום

heven5

New member
תודה על התשובה המהירה, אבל...

השאלה שלי בנושא מדיטציה.... האם יש להדחיק את המחשבות? דרך ונתב את האנרגיות לרגיעה?

noalama1

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

לא צריך להדחיק את המחשבות, כמו שבטח שמת לב זה לא ממש עוזר צריך לתת להן לזרום וככל שמתאמנים יותר גם יותר רגועים ואז לא צריך להדחיק אותן כי הן לא מפריעות את צריכה להרגיע את הגוף ולא את האנרגיות כדי להרגיש יותר את הנשמה ולתת לה לעשות מה שהיא צריכה הדרך לעשות את זה זה להתמקד בנשימה ממש לחשוב על הנשימה ואפילו להגיד בראש בקול נשימה נשיפה נשימה נשיפה .... לי עוזר להגיד לעצמי לא לפחד ולחזור על זה ואז זה עובד

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לדעתי, קורס מסודר בנושא תקשור יכול מאוד לעזור לך ולמתן משמעותית את הפחדים. אפשרות נוספת היא סדרה של פגישות אצל מטפל/ת רוחני/ת-אנרגטי/ת לצורך חיזוק הקשר עם המדריכים הרוחניים והתגברות על הפחדים. מניסיוני, תחושה של מגע (בד"כ מגע מאוד עדין, כמו ליטוף) או מעין זרמים חשמליים בידיים או ברגליים, אופייניות בעת תקשור עם מלאכים, בין אם הם המדריכים הרוחניים שלך ובין אם לאו, בגלל העוצמה הרוחנית הרבה שלהם. חשוב שתהיי קשובה לתחושות שלך, נסי לחוש (לחוש, לא לחשוב) באילו ישויות מדובר או בכוונות שיש להן. במידה שאינך בטוחה, את יכולה להפנות שאלה אל הישות שאיתה את מתקשרת: "האם באת מהאור?" השאלה הזו מופנית, למעשה, אל האני העליון שלך (החלק הגבוה של המהות הרוחנית שלך, שנותר ברובד הרוחני) שתודעתו אינה מוגבלת בגוף פיזי, לכן הוא מסוגל להבחין בין ישויות אור לישויות שאינן כאלו. במידה שמדובר בישות מוארת, התשובה תהיה חיובית, ובמידה שלא, הישות אמורה להתפוגג בשל אי-הסכמתך לתקשר איתה. את מוזמנת לנסות לתקשר עם המדריכים הרוחניים שלך בדרכים המפורטות במאמר שבקישור, אחת מהן היא מדיטציה.

heven5

New member
תודה רבה על ההסבר והברכות

אנא השבוע לתעל את עצמי ולהתייעל ואעדכן בהמשך

יערה84

New member
אין מה לפחד

התגובות שאת מתארת הן טבעיות משום שהמיינד שלנו - מאד קשה לו עם זה. אנחנו חיים בחברה מערבית ומאוד לוגית, הרבה דגש על שכל ופחות על רגש ואינטואיציה. תקשור זה בדיוק להתחבר לרגש ולאינטואיצה על מנת לתקשר בצורה נכונה. את יכולה לקרוא עוד מידע בלינקים שאני מצרפת... בהצלחה יקירתי, וברוכה הבאה לעולם התקשור, עולם נפלא וקסום :) שאלות לתשובות על תקשור על קורס תקשור

ינוקא1

New member
היי.

כבר המליצו לך דברים יפים. אני רק מעוניין להוסיף שכדאי מאוד לחזק דווקא את התחום הפיזי בד בבד עם ההתקדמות בתקשור. תקשור זה משהו שמחבר אותנו לכל מיני מקומות רוחניים , ויכול לגרום לאיבוד של הקרקוע שלנו. מה שלצערי קורה להרבה מתקשרים , שמרחפים בעולם דמיוני. לכן דווקא כאשר אנחנו מתחילים לתקשר חשוב לתחזק את הגוף שלנו בהתאם - על מנת שנוכל להכיל את החוויה שלנו באופן מאוזן. אחרת קשה לתפקד בעולם היומיומי. יש כמה המלצות שכדאי לקחת בחשבון - תנועה , יציאה אל הטבע - פעילות מאוד חשובה לשם ה"ניקוי" האנרגטי שלנו. כמו שהעצים מנקים את האוויר , שהות בטבע ליד עצים ועשבים מנקה את ההילה שלנו. כנ"ל תנועה - משהו מאוד מאוד חשוב - תנועה מתונה , לא כמו של חדר כושר , אבל לנוע ולעשות את זה בצורה קבועה. (אם יש אפשרות ללמוד טאי צ'י או צ'י גונג - זה הכי טוב). מבחינת אוכל - רצוי מאוד מאוד להימנע מבשר. כשאוכלים בשר הנפש סוערת , כי אנשים עם נפש רגישה קולטים את התדרים של החיה שסבלה - והחיות בזמנינו מאוד סובלות. לכן כדאי מאוד לכל מי שמתקשר להימנע מבשר. זה גם מעלה את רמות התקשור. (אני אישית אוכל דגים - מכיוון שהדגים קצת יותר "רחוקים" מאיתנו מבחינה אבולוציונית , אז התדרים שלהם פחות משפיעים) אני ממליץ מאוד גם על הספר של דורין וירטו "דרכם של שומרי האור". בהצלחה.

neophile

New member
הבעיה היא לא בדיוק ריחוף בעולמות דמיוניים

כי דמיון זה לא ריחוף , דמיון זה כשהשכל עוסק בעניינים נמוכים , לחשוב על מה עשו לי , כמה עשו לי , כמה לא עשו לי , לדמיין תענוגות חושיים ..זה דמיון ... כמובן שאי אפשר לעשות בנוגע לזה שום דבר , זה לא משהו שניתן לשלוט בו ...זה פשוט קורה . מה שכן אפשר לעשות זה להבחין בכך שזה קורה ואז לעשות מאמץ להפיק מזה משהו גבוה יותר - אם למשל אני חושב על מה עשו לי וכמה עשו לי או לא עשו לי וכו' ... אז לשנות גישה לאחת מתחשבת יותר בחסרונות של אחרים ובכך בעצם להתחשב בחסרונות שלנו או הפוך , להתחשב בחסרון של עצמי ומכך לקבל את החסרונות של אחרים .. אבל אין אפשרות להתחמק מזה ... זה ימשיך לקרות ובכל פעם על האדם לעשות מאמץ . כשהמאמץ הזה כבר לא יהיה כלכך מאמץ , כשזה יבוא מתוך עונג ...אז אפשר לומר שהאדם באמת התגבר על זה. משהו שרציתי לשתף ...

ינוקא1

New member
../images/Emo51.gif על השיתוף.

מה שכן , אני בהחלט חושב שיש מה לעשות כי אני חוקר את התחום הזה כבר שנים - וכמובן "נופל וקם נופל וקם" , אבל יש מה לעשות. דבריך גם מעידים שאתה נמצא במסלול הנכון. במשך הרבה דורות אנשים רוחניים בכל המסורות הרוחניות התמודדו עם מה שאתה מתאר , ופתחו מגוון שיטות - גם ביהדות יש כמה שיטות חזקות לזה. ההמלצה שלי אליך היא ספר שהמלצתי עליו המון וכנראה עוד אמליץ - "מעבר המכשפים" מאת טאישה אבלאר.

neophile

New member
אני מאוד יירא מפני זה שאפשר לעשות בנוגע לזה

משהו כי אני מרגיש שזה רצון האלוהים שזה יהיה כך . אני לא חושב שאפשר להגיע לידי התעלות מעל הדמיון כי אז בעצם נהיה מתוקנים לחלוטין וממה שאני יודע עד כה מטרת הבריאה היא לא להגיע לתיקון מוחלט , כי הרי המוחלט היה קיים עוד לפני .... אז אין לי טיפת רצון שהמצב הזה יתבטל ואני מעדיף לרכז את המאמצים שלי בקבלתו . אני משרת את השכינה בכיף .

ינוקא1

New member
ואולי רצון

האלוהים הוא תהליך ההתעלות לעבר התיקון המוחלט ? (לדעתי כאשר הדמיון יתוקן , העולם הזה יתוקן. אבל זה לא אומר שאין התעלויות בדרגות אחרות שכיום איננו מסוגלים לדמיין).

neophile

New member
זה אולי רצונו של הקב"ה

עד כמה שאני יודע . בכל אופן מצאתי לי שיטה ואני מתחיל להכנס אליה במלוא המרץ ... אני גם מפסיק לכתוב בפורומים השונים לזמן מה ל"ב נתיבי חכמה here I come

A M S T A F1

New member
ההה ססס ווו דדד

הסוד הוא להיתמקד בהצלחות והגשמת הרצונות שלנו ולא לעשות עין הרע לאנשים מסביב אני חוטא בזה רבות לצערי ובגלל זה סובל מחסימת הפרנסה רק כשאגיע לתובנה ששקל אחד מיתכלה בעוד מיליון שנה בידיוק כמו מאה שקלים רק אז אוכל להיות מאושר כי כעת אני כל כולי טמון בעולם הגשמי והבהמי אני חי בשביל לעשות כסף ומנסה לאכול את העולם ובינתיים אני רק אוכל את עצמי

heven5

New member
היי ינוקא ותודה על ההסבר...

אני אישה שתמיד אוהבת להיות בטבע, מקום המפלט שלי זה הים. כשקשה לי או רע לי אני תמיד שם.... נותנת לגלים לקחת את מועקותיי..... אני לרוב אוכלת דגים כך שזו לא בעיה :0) ואני כל יום בבוקר עושה הליכה מהירה גם לבריאות וגם לנפש.

למעלה