פיתוח יכולת התיקשור האישית שלי

elish48

New member
פיתוח יכולת התיקשור האישית שלי

דוד שלום! בהיותך איש מקצוע בתחום ברצוני להציג לך מס' שאלות,אך בתחילה אציג עצמי בפניך! שמי אליקים (אלי-בקיצור) בן 42 רווק אך אני אב לילדה בת שלוש וחצי המנוע מלראות את ביתו מזה שנתיים וחצי. אציין כי הנתק נוצר ביוזמת אם ביתי עוד בשלבים הראשונים של ההריון. משנולדה הילדה הלכתי ל"פותחת בקלפים" האמינה עלי מהיכרות קודמת ובין היתר אמרה כי לביתי ולי יהיה קשר בלתי אמצעי היא תיהיה המדיום שלי. אמירה זו לא נתנה לי מנוחה והחילותי לחפש כיצד!! בארוחת ערב "אקראית" זותן לי מפגש עם מי שיהיו מדריכי ל- רייקי 1,תקשור,גלגול נשמות ורייקי 2. בקורס התקשור עברתי חוויות מדהימות ואני מאמין בכל ליבי ביכולת הברואה אך עדיין אינני מרגיש מתי אני במצב תקשור ומתי לא ואינני מסוגל ליזום את המצב כשאני רוצה מאד. השאלות:- כיצד אני יכול לפתח יכולת זו בצורה מודרכת או לבדי? כיצד לזהות מצב של תקשור ? כיצד זה יכול לבוא לידי ביטוי ביני לבין ביתי --שהרי זו המטרה? אודה מאד אם תוכל להשיב לי ולו במעט ואפילו חלקית!!!!!! תודה אלי.

יום-טוב אלי../images/Emo66.gif

בהמשך לשאלתך, הייתי אומרת שאתה חייב לחלק את חייך לשתיים, ראשית תיקשור זה לימוד , התנסות שמחוברת להתפחות אישית, שאיני חושבת שאדם שאינו מחובר לעצמו, יכול להתחבר לאחרים... דבר שני, מה זאת אומרת , אם הבת שלך חשובה לך - שתחיה עד 120 בחיים, לך הלחם על אבהותך בדרך הצדק... אתה רוצה לתקשר איתה? או חס ושלום " לשלוט בה " לא בדרך היושר והניקיון? בגלל שפותחת בקלפים אפילו האמינה ביותר שתהיה , אמרה לך? היא כנראה עדיין רק פותחת בקלפים .... אם אתה מעוניין באחריות על אבהותך - משמע להיות בקשר עם הילדה ולדאוג לצרכיה עד גיל 18, לך לבתי משפט- זה חובה שלך לא זכות.. ואל תפיל על אם ביתך את האחריות, אם באמת זה מה שאתה רוצה, בהצלחה אריאלה

יום-טוב אלי../images/Emo66.gif

בהמשך לשאלתך, הייתי אומרת שאתה חייב לחלק את חייך לשתיים, ראשית תיקשור זה לימוד , התנסות שמחוברת להתפחות אישית, שאיני חושבת שאדם שאינו מחובר לעצמו, יכול להתחבר לאחרים... דבר שני, מה זאת אומרת , אם הבת שלך חשובה לך - שתחיה עד 120 בחיים, לך הלחם על אבהותך בדרך הצדק... אתה רוצה לתקשר איתה? או חס ושלום " לשלוט בה " לא בדרך היושר והניקיון? בגלל שפותחת בקלפים אפילו האמינה ביותר שתהיה , אמרה לך? היא כנראה עדיין רק פותחת בקלפים .... אם אתה מעוניין באחריות על אבהותך - משמע להיות בקשר עם הילדה ולדאוג לצרכיה עד גיל 18, לך לבתי משפט- זה חובה שלך לא זכות.. ואל תפיל על אם ביתך את האחריות, אם באמת זה מה שאתה רוצה, בהצלחה אריאלה

שלום רב אליקים יקר וברוך הבא כאן

מטרה המטרה האמיתית להיותנו כאן על פני האדמה אינה ברורה לנו בשלב זה ויש המון ספקולציות על כך, תוכל לשמוע דעות למכביר בדבר מטרה וכיוצא בזה. אענה לך וארחיב יותר מאוחר, לעת עתה משימתך היא ללמוד לקחת אחריות על דרמת חייך.

בדבר היותי "איש מקצוע" בתחום...

אינני יודע ידידי החדש אם להיות מוחמא או להיעלב מהכותרת הזו, שהיא בעצם ההיפך מכל מה שאני שואף לו. לטעמי זרימה היא מצב נכון, רוח והבנתה אינה יכולה להוות מקצוע שימת לב והתבוננות יהיו מוריך וכלים לזיהוי מצב בו אתה מתקשר. בהצלחה

למעלה