פירסינגים ודברים דומים...

פירסינגים ודברים דומים...

אני רוצה לעשות פירסינג בפופיק והשאלה שלי היא כזאת: אני יודעת שפצעים אצל סוכרתיים נרפאים מאוד לאט בהשוואנ לבן אדם שהוא לא סוכרתי, האם זה אותו דבר בפירסינגים??? (כי בעיקרון זה כמו פצע...זה חור בפופיק...:))

אממממ...

האמת, אני ממש אוהבת את כול השטויות האלו... אני לא מוכנה לוותר על זה... בכול מקרה, יש למישהו תשובה לשאלה שלי???

מה שמזכיר לי קטע הקטע עם הסגריות...

שהסיגריות נמכרות להמונים אבל בעלי המפעלים והמפרסמים לא בדיוק מעשנים :) אגב , אני אישית עוד לא עישנתי ! אפילו שהופעל עלי לחץ בזמנו !

סיגריות זה דבר אחד...

ופירסינגים זה דבר שני.... סיגריות זה מוות לטווח ארוך!!! פירסינגים....זה ליופי!

King of pain

New member
למה לא ? ...

אני דוקא בעד . כמובן שכמו כל אחד , מתוק או מריר , יש לשים לב מי מחורר לך את הפופיק , ובאיזה ציוד משתמש , לא להתפתות לעסקאות מפוקפקות בשטח , ולשמור על היגיינה וחיטוי הולמים , אבל אין סיבה לוותר ... כאחד שששרד , בינתיים , שני חורים מתוכשטים באוזנו , וקעקוע על שכמו , ובעיקר כאחד שחולה על פופיקים עם פירסינג - אני ממליץ . רק על תספרי להורייך שאני המלצתי - שלא ייחשבו שאני מוציא אותך לתרבות רעה , מסיט אותך מדרך הישר , ומקלקל אותך בדרכי הנלוזות ... שנה טובה , חמודה ו ... תתחדשי ...
...

אמא שלי מסכימה לי...

וכמו שרשמתי באחת ההודעות למעלה... אני מתכננת ביומולדת שלי שזה רק בפברואר... אני הולכת לעשות בחנות בראשון ליד קניון רוטשילד, מישהו מכיר??

למעלה