את מוזמנת להרשם או להעביר לי קו"ח הם מחפשים גם מהנדסי תעו"נ עם נסיון
S smile2life New member 18/11/07 #22 את מוזמנת להרשם או להעביר לי קו"ח הם מחפשים גם מהנדסי תעו"נ עם נסיון
א אריאלה האחת1 New member 18/11/07 #23 ../images/Emo9.gifשאלתי על הנדסאית תעשיה וניהול... יש הבדל, זה גם רלוונטי ? אהבה אריאלה
S smile2life New member 19/11/07 #24 בהחלט הם מחפשים מהנדסי תעו"נ, מהנדסי שיטות וארגון וכד'. יש להם חברות בכל הארץ ומיזמים שרצים. ולנסיון חשיבות עליונה
בהחלט הם מחפשים מהנדסי תעו"נ, מהנדסי שיטות וארגון וכד'. יש להם חברות בכל הארץ ומיזמים שרצים. ולנסיון חשיבות עליונה
א אריאלה האחת1 New member 22/11/07 #25 שאלתי היתה לגבי הנדסאים וענית שוב לגבי מהנדסים אני יודעת למה אני שואלת כי החברות שמוזכרות שם לא עובדות עם הנדסאים שלמדו לפני 25 שנים- למרות 12 שנות הנסיון שיש לי. לילה חלומות פז אריאלה
שאלתי היתה לגבי הנדסאים וענית שוב לגבי מהנדסים אני יודעת למה אני שואלת כי החברות שמוזכרות שם לא עובדות עם הנדסאים שלמדו לפני 25 שנים- למרות 12 שנות הנסיון שיש לי. לילה חלומות פז אריאלה
S smile2life New member 22/11/07 #26 אין לי שמץ למרות שאני יודע שאם יש לך נסיון הם ישקלו לשכור את שירותייך.... הם מחפשים הנדסאי תוכנה וכד'.... לא מזיק לשלוח קורות חיים ולבדוק את עצמך
אין לי שמץ למרות שאני יודע שאם יש לך נסיון הם ישקלו לשכור את שירותייך.... הם מחפשים הנדסאי תוכנה וכד'.... לא מזיק לשלוח קורות חיים ולבדוק את עצמך
I israel41 New member 15/11/07 #11 צודקת את מאד צודקת , יושבים פסיכולגים וחושבים איך לפתות אנשים לפתוח הארנק עם פנטזיה שהנה הולכים כבר להתעשר תקני אותי אם אני טועה
צודקת את מאד צודקת , יושבים פסיכולגים וחושבים איך לפתות אנשים לפתוח הארנק עם פנטזיה שהנה הולכים כבר להתעשר תקני אותי אם אני טועה