פירמוט המחשב?

NX01

New member
פירמוט המחשב?

שלום, ברצוני לפרמט את המחשב שלי (ולחלק מחדש את הדיסק). עכשיו יש לי חלונות 98 (הדיסק הוא לא bootable) ויש לי שני דיסקים הפעלה (98 ומילניום). מה עלי לעשות אחרי שאני מחלק את הדיסק ומפרמט אותו? כלומר איך אני מביא אותו למצב שבו אפשר להתחיל את ההתקנה של חלונות ושהמחשב יעבוד אחר כך (קבצי autoexec ו-config מה קורה עם אלו שנמחקו) בצורה תקינה? תודה למי שעונה.

NX01

New member
מקפיץ

לדעתי צריך להגדיל את מספר ההודעות בכל עמוד. מישהו שואל שאלה ולא מספיקים לענות לו. בקשר לשאלה שלי מישהו יכול לעזור?

Superdror

New member
----->

אני מניח שלאחר החלוקה מחדש (באמצעות fdisk) אתה תצטרך להפעיל את המחשב מחדש ולשם כך אתה זקוק לדיסקט אתחול אותו תכין תרם הפרמוט. כיצד ? המחשב שלי -> כפתור ימני על כונן הדיסקטים -> אתחול. סמן שם "העתק קבצי מערכת". כמו-כן, הייתי מציע לך לבדוק שהדיסקט אכן נוצר בהצלחה ושהוא עובד. לא כיף להתקע על מחשב מפורמט ללא דיסקט אתחול. הייתי אפילו ממליץ לך להכין דיסק-הפעלה באמצעות צורב. לאחר שהמחשב עלה - הרץ את ההתקנה של הוינדוס. בהצלחה וחג שמח.

NX01

New member
אחרי ההתקנה...

השאלה שלי היא אם ההתקנה של חלונות תיצור בעצמה את כל קבצי ה-boot הדרושים? אני לא אצטרך להעתיק אותם מדיסקט ההפעלה נכון?

למעלה