פירוט רעיון סגירת התאגיד

בגדול,במקום מגוון דיעות - מגוון דיעה

כמו המערכון שהפך למציאות:

Cranio

Well-known member

העיקר ש יבגני לא מאמין שנתניהו השתלט על התקשורת.

Harrington

Well-known member
מנהל

לראות את הפרצופים מדושני העונג האלו, לזכור בהתבטאויותיהם נגד מדינת ישראל, ולחשוב שמהכסף שלי (בין השאר) הם מקבלים את הבמה להתבטא כך, כדי לי בזה כדי לתמוך בכל רפורמה שתנפנף אותם לכל הרוחות ולא אכפת לי מי מציע אותה בדיוק, איזו חלופה תוקם אם בכלל (מי אמר שצריך?), או מה חושבים על זה באתר ואללה.

לראות את הפרצופים מדושני העונג האלו, לזכור בהתבטאויותיהם נגד מדינת ישראל, ולחשוב שמהכסף שלי (בין השאר) הם מקבלים את הבמה להתבטא כך, כדי לי בזה כדי לתמוך בכל רפורמה שתנפנף אותם לכל הרוחות ולא אכפת לי מי מציע אותה בדיוק, איזו חלופה תוקם אם בכלל (מי אמר שצריך?), או מה חושבים על זה באתר ואללה.
ביבי מנסה לדחוף את הדיעות שלו בכוח לכולם - גם שלא רוצים אותן.

Harrington

Well-known member
מנהל
ביבי מנסה לדחוף את הדיעות שלו בכוח לכולם - גם שלא רוצים אותן.
א. יש איזשהו קשר ולו מרוחק ומדומיין בין דבריך לדברי עליהם התיימרת להגיב?
ב. הממשלה הנבחרת לא צריכה "לדחוף את דעותיה בכוח לכולם". דעותיה הן המחייבות את כולם, לטוב ולמוטב. זה נובע מעצם בחירתם :). וולקום לעולם הדמוקרטי.

דעותיה הן המחייבות את כולם, לטוב ולמוטב. זה נובע מעצם בחירתם :). וולקום לעולם הדמוקרטי.
זה גישה של דיקטטורה,כמו להגיד אני ניבחרתי לזמן מסוים,בזמן הזה

כל יום כולם קופצים על רגל אחת 5 דקות ומהיום יש ערוצי טלויזיה שרק אני מאשר.

אם נסכם הגישה של ביבי מטיביה איתו ועם קבוצה מצומצמת,לעומת קודם שניסו להטיב

עם קבוצה רחבה יותר.

זה שלא קודם היה ממש טוב,אבל יותר טוב ממה שמוצע.

לפי אותו היגיון שמישהו אחר עולה לשלטון "דופקים בתחת את הדתיים".

אין לזה סוף אתה מבין.

אתה עובד מלוכלך בכסות דמוקרטית אל תצפה שתקבל משהו טוב מהצד השני.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה גישה של דיקטטורה
דווקא זאת מהות הדמוקרטיה, אבל העיקר הכוונה :).
,כמו להגיד אני ניבחרתי לזמן מסוים,בזמן הזה

כל יום כולם קופצים על רגל אחת 5 דקות ומהיום יש ערוצי טלויזיה שרק אני מאשר.
דברי התייחסו לדבריך לפיהם הממשלה "דוחפת את דעותיה". בין זה לבין מה שעשית מדברי כעת, לא רק שיש פער אלא פשוט אין כל קשר.
אם נסכם הגישה של ביבי מטיביה איתו ועם קבוצה מצומצמת,לעומת קודם שניסו להטיב

עם קבוצה רחבה יותר.
זה סיכום יפה, אבל לא אחד שמחובר באמת למציאות :). סיכום מדפי המסרים של מחנה הרל"ב. אחלה בגדול. אתה בהחלט ממלא את המצווה עליך. אבל אני יותר בקטע של עולמות המציאות והעובדות ברשותך. פחות מתעניין, כפי שאולי אמרתי לך פעם, פעמיים או מאתיים פעמים כבר, בשאלה את מי וכיצד אני יכול להשמיץ היום.

סיכום מדפי המסרים של מחנה הרל"ב
לא הוגשו לי אף פעם ובטח שאין לי אינטרס לפעול לפיהם.

לא הצבעתי לשמאל/מרכז מאז 1992

דברי התייחסו לדבריך לפיהם הממשלה "דוחפת את דעותיה". בין זה לבין מה שעשית מדברי כעת, לא רק שיש פער אלא פשוט אין כל קשר.
אם סוגרים את התאגיד שמקדם מגוון דיעות ונותנים את הכסף לרדיו של חברים של ביבי.

איזה דיעה יקדמו שם?

Harrington

Well-known member
מנהל
לא הוגשו לי אף פעם ובטח שאין לי אינטרס לפעול לפיהם.
ועובדתית זה בכל זאת מה שאתה עושה רוב הזמן, מה לעשות :).
לא הצבעתי לשמאל/מרכז מאז 1992
מברוק. רלוונטי לעניין כקליפת השום. אתה רל"בניק דגול ופועל בהתאם לאינטרסים של המחנה הזה. אם אתה משתייך לקבוצה כזאת או אחרת, לא משנה זאת. פשוט מציאות שכל מי שקורא יותר מפוסט אחד שלך בשבוע, יכול לחתום עליה.
אם סוגרים את התאגיד שמקדם מגוון דיעות ונותנים את הכסף לרדיו של חברים של ביבי.
כשיהיה קשר בין המשפט הזה לעולם המציאות, אשמח להתייחס אליו.
איזה דיעה יקדמו שם?
תמלא לבד את התשובה שאתה מצפה לה ותמשיך לדון עם עצמך יקירי. כאמור, אני לא בקטע של להפוך כל דיון ל'כן או לא ביבי'. מבין שהוא ממלא את ראשך 24/7, אבל אני לא שם.

בריאות, מיצינו.

כשיהיה קשר בין המשפט הזה לעולם המציאות, אשמח להתייחס אליו.

"כל תדרי השידור של תחנות כאן יתפנו (תדרי השידור הם משאב ציבורי יקר מאד, שמפוקח באופן ציבורי על ידי ועדת תדרים) ומי שייקבל אותם הם בעלי הון המקורבים לליכוד שמפעילים תחנות אזוריות או שיש להן כוונות להפעיל כאלה. אפשר לנחש מראש איזה תוכן ישודר בהן."

מאוד הגיוני,לא מבין איפה כאן ההמצאה.

נראה לי יותר שאתה ממציא שאין כאן כלום.

בוא תסביר לי מה המשמעות של סגירת התאגיד.

מה אתה מבין מזה?

Harrington

Well-known member
מנהל
"כל תדרי השידור של תחנות כאן יתפנו (תדרי השידור הם משאב ציבורי יקר מאד, שמפוקח באופן ציבורי על ידי ועדת תדרים) ומי שייקבל אותם הם בעלי הון המקורבים לליכוד שמפעילים תחנות אזוריות או שיש להן כוונות להפעיל כאלה. אפשר לנחש מראש איזה תוכן ישודר בהן."

מאוד הגיוני,לא מבין איפה כאן ההמצאה.
בכל המשפט המצוטט הזה :). לא התעמקתי במה כן האמת, אבל די לי בניסוח הזה כדי לדעת שבאמור כאן, אין אמת. לא צריך להיות ביביסט דגול בשביל להבין זאת :).

נראה לי יותר שאתה ממציא שאין כאן כלום.
אני לא טוען כלום וממילא לא ממציא כלום :).
בוא תסביר לי מה המשמעות של סגירת התאגיד.
לא בדקתי אם בכלל מדובר על סגירה מלאה של התאגיד או על משהו אחר. מה המשמעות אם מדובר על סגירה? תדרי שידור כפי שנאמר, חסכון תקציבי רב למדינה ועוד. אם זה נכון או לא? לא יודע. יש דעות שונות בשאלה אם מדינה צריכה להחזיק ערוץ טמבליזיה משלה. בל נשכח שיש לה גם ערוץ רדיו שהיא מממנת (הרבה יותר אנטי-ישראלי אגב מערוץ 11). אני פתוח לשמוע דעות לכאן ולכאן בנושא ואין לי עמדה מגובשת. אבל שמיעת דעות לא כוללת מבחינתי חרטוטים שכל עניינם הוא הצגה רל"בית שקרית. עייפתי מזה.
מה אתה מבין מזה?
כאמור לעיל.

חסכון תקציבי רב למדינה
אין חיסכון תקציבי,זה אגרת הרדיו ונכסים של התאגיד,ז"א כל הארכיון שנבנה שנים

של ערוץ 1.

החיסכון הוא רק אם אתה מוריד את אגרת הרדיו מאגרת הרישוי.

ולכן זה לא בא מתקציב המדינה ולכן אתה משקר/טועה.

כמובן אפשר להתחכם ולומר שאפשר לשים מס אחר במקום זה וזה יביא

כסף למדינה ומכאן החיסכון.

אבל זה לא מה שטוענים!

הכסף רק יעבור לתחנות ביביסטיות במקום תחנות של "כאן".

ויותר כסף כי רוצים לסגור את ערוץ 1.

ז"א סה"כ מדובר בחיזוק מעגל התמיכה של ביבי.

התחיל מהקמת ישראל היום ועכשיו זה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין חיסכון תקציבי,זה אגרת הרדיו ונכסים של התאגיד,ז"א כל הארכיון שנבנה שנים

של ערוץ 1.

החיסכון הוא רק אם אתה מוריד את אגרת הרדיו מאגרת הרישוי.

ולכן זה לא בא מתקציב המדינה ולכן אתה משקר/טועה.

כמובן אפשר להתחכם ולומר שאפשר לשים מס אחר במקום זה וזה יביא

כסף למדינה ומכאן החיסכון.

אבל זה לא מה שטוענים!

הכסף רק יעבור לתחנות ביביסטיות במקום תחנות של "כאן".

ויותר כסף כי רוצים לסגור את ערוץ 1.

ז"א סה"כ מדובר בחיזוק מעגל התמיכה של ביבי.

התחיל מהקמת ישראל היום ועכשיו זה.
התאגיד שייך למדינה, כך שהפסקת התשלום השנתי אליו חוסך כמובן כסף רב למדינה. מה פה "משקר" או "טועה"? ועוד במודגש? לה' הפתרונים.

כשתענה על כך אשקול להמשיך לקרוא את הגיגיך מעבר לאמירה זו. כרגע לא מעונין.

התאגיד שייך למדינה, כך שהפסקת התשלום השנתי אליו חוסך כמובן כסף רב למדינה. מה פה "משקר" או "טועה"? ועוד במודגש? לה' הפתרונים.

כשתענה על כך אשקול להמשיך לקרוא את הגיגיך מעבר לאמירה זו. כרגע לא מעונין.
מה שנכון ממה שאמרת שיתכן שיתקבל כסף חד פעמי(לא ברור כמה) ממכירת רשת ב' וערוץ 1

חוץ מזה מדובר בשקר/טעות/חוסר הבנה שלך.

עוד פעם אני אסביר - חלק מאגרת הרכב השנתית היא תשלום אגרת הרדיו זה רוב התקציב השנתי

של התאגיד.

ז"א מדובר במס על הנהגים לטובת הנהגים ואנשים בלי כסף לכבלים/לווין/סטרימינג וכד'

שמתנחמים בתכנים של ערוץ 1

אי לכך זה לא יוצא מהתקציב השנתי של המדינה.

תבין שיקרו לך!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שנכון ממה שאמרת שיתכן שיתקבל כסף חד פעמי(לא ברור כמה) ממכירת רשת ב' וערוץ 1
בשום מקום לא כתבתי זאת ומדובר בהמצאה שלך נטו. שקר מספר מלנטלפים בו אתה ממציא לי דברים. תצטרך לסלוח לי, אבל גם המצאת דברים שאתה בוחר להגדיר כ"נכונים", לא הופכים בשל כך לפחות מומצאים. אם וכאשר תתייחס לדברים שאני כותב ולא להמצאות שלך שלדעתך הייתי צריך לכתוב או משהו כזה, נוכל לקיים דיון אמיתי וענייני.
חוץ מזה מדובר בשקר/טעות/חוסר הבנה שלך.
כמו קודם, די לי בקריאה עד כאן. הפעם בניגוד לקודם, לא אציע לך לעבור בכל זאת להתייחסות עניינית כדי לחזור/להתחיל אולי דיון נורמלי. לימדת בכך שבחרת לפתוח את תגובתך זו בשקר והמצאה, שאינך מעוניין בכך.

יקירי, כשתלמד להנפיק פוסט שלם בלי אף שקר או עיוות&סילוף של דברי ופשוט להתייחס עניינית לדברים אליהם אתה מתיימר להתייחס, ניתן יהיה לקיים דיון. זה יחייב גם כתיבה נורמטיבית, של מתדיין בוגר ומבוגר, משהו שהראית פעמיים ברצף שאו שאינך מסוגל לו או שאינך מעוניין בו.

בנסיבות כאלו, מיצינו וזה סופי. תגובתך הבאה לא תיקרא על-ידי.
בריאות.

בשום מקום לא כתבתי זאת ומדובר בהמצאה שלך נטו. שקר מספר מלנטלפים בו אתה ממציא לי דברים. תצטרך לסלוח לי, אבל גם המצאת דברים שאתה בוחר להגדיר כ"נכונים", לא הופכים בשל כך לפחות מומצאים. אם וכאשר תתייחס לדברים שאני כותב ולא להמצאות שלך שלדעתך הייתי צריך לכתוב או משהו כזה, נוכל לקיים דיון אמיתי וענייני.

כמו קודם, די לי בקריאה עד כאן. הפעם בניגוד לקודם, לא אציע לך לעבור בכל זאת להתייחסות עניינית כדי לחזור/להתחיל אולי דיון נורמלי. לימדת בכך שבחרת לפתוח את תגובתך זו בשקר והמצאה, שאינך מעוניין בכך.

יקירי, כשתלמד להנפיק פוסט שלם בלי אף שקר או עיוות&סילוף של דברי ופשוט להתייחס עניינית לדברים אליהם אתה מתיימר להתייחס, ניתן יהיה לקיים דיון. זה יחייב גם כתיבה נורמטיבית, של מתדיין בוגר ומבוגר, משהו שהראית פעמיים ברצף שאו שאינך מסוגל לו או שאינך מעוניין בו.

בנסיבות כאלו, מיצינו וזה סופי. תגובתך הבאה לא תיקרא על-ידי.
בריאות.
נמאס לי ממך כבר,או שמשהו לא בסדר אצלך בראש(מהגיל אני משער) או שאתה משקר.

אני מדבר הכי לעיניין ואתה לא מבין מה אני אומר.

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא זאת מהות הדמוקרטיה, אבל העיקר הכוונה :).

זה סיכום יפה, אבל לא אחד שמחובר באמת למציאות :). סיכום מדפי המסרים של מחנה הרל"ב. אחלה בגדול. אתה בהחלט ממלא את המצווה עליך. אבל אני יותר בקטע של עולמות המציאות והעובדות ברשותך. פחות מתעניין, כפי שאולי אמרתי לך פעם, פעמיים או מאתיים פעמים כבר, בשאלה את מי וכיצד אני יכול להשמיץ היום.
אז בארה"ב כשנבחרים הדמוקרטים צריך לסגור את פוקס ניוז וכשנבחרים הרפובליקנים צריך לסגור את ה-CNN?

Harrington

Well-known member
מנהל
אז בארה"ב כשנבחרים הדמוקרטים צריך לסגור את פוקס ניוז וכשנבחרים הרפובליקנים צריך לסגור את ה-CNN?
משהו שאני כתבתי באיזשהו מקום?
אגב, במסגרת החיפוש אחר הקשר בין תגובותיך לדברי עליהם אתה מתיימר להגיב, רשת פוקס ו/או רשת CNN ממומנים על-ידי משלם המיסים האמריקאי בדרך כלשהי?

למעלה