זה לא פיגוע !!!!!!פיצוץ נשמע ברחוב אלנבי בתל אביב
כך הודיעו כעת ברשת ב'. נקווה שלא קרה שום דבר חמור.
זה רק בום על-קולי !!!!!!!!!!!זה לא פיגוע !!!!!!
כן. שמעתי עכשיו שדיברו עם איש מד"אזה רק בום על-קולי !!!!!!!!!!!
תהיו עירניים !!! יש המון התרעות !!!כן. שמעתי עכשיו שדיברו עם איש מד"א
אבל כל היום מדברים על חשש והתרעות. מזל שזה כלום ונקווה שגם לא יקרה כלום.
אני גר באזור יד אליהו והתקווהתהיו עירניים !!! יש המון התרעות !!!
תמשיך להיות עירני ושמור על עצמך !!אני גר באזור יד אליהו והתקווה
ובגלל שהיה התרעה אז היה בלגן חסמו חלק מרחוב לווניסקי היה 2 מסוקים באויר אני וחברים שלי חשבנו שהיה פיגוע אז נסענו באופנים לאזור סתם בשביל להסתכל כל האזור שומעים ניידות משטרה ראינו לפחות 200 רכבים את כל המכוניות הפנו למקום אחר והאטובוסים נשארו במסלול שלהם ולא הפנו אותם למקום אחר אז מידי פעם נתנו לכמה אוטובוסים לעבור
נקר באוטובוס כזה פיצוץתמשיך להיות עירני ושמור על עצמך !!
זה לא היה בום על קולי. זה היה תקרזה רק בום על-קולי !!!!!!!!!!!
אז התכוונת ל-נקרזה לא היה בום על קולי. זה היה תקר
בגלגל של אוטובוס.
עברית קשה שפהאז התכוונת ל-נקר
שתי המילים הן המצאה של משה דיין: תקר- תקלה בעיקר ברכב נקר- פנצ'ר אז כל מתקני התקרים למינייהם סתם מתחזים. אבל אם אנשים יכולים לאמר בכל משפט פעמיים "כאילו" ולא מבינים שהם אומרים את היפוכו של דבר, אז מה הפלא? יותר חמור מזה, המילה "כאילו" היא קיצור של "כמו לא", והחמור הוא שזו בעצם אמירה שלילית מזלזלת. היום "אתה מכונאי כאילו?" במקום מה שהיה פעם:"אתה מכונאי כביכול?" כאשר בשני המקרים הכוונה מזלזלת אפילו עד כדי טיעון שהאיש בכלל מתחזה למכונאי,נוכל. מה יהיה?
עברית קשה שפה
"כאילו כזה". אני מזדעזע כל פעם שאני שומע את הצעירים (בגילי פחות או יותר...) מדברים ככה... כאילו כזה...![]()
אתה צודק במאה אחוזכאן נמחקו מספר הודעות![]()
![]()
חבל מאוד שאני צריך להעמיד את עצמי במצב של עשיית סוף לעניינים האלה. קיוויתי שבפורום הזה אני לא אצטרך להגיע למצבים שאני מתעצבן. כל מחלוקות הדת, העקיצות, הויכוחים וכו....שאינם נוגעים לנושא התחבורה הציבורית באופן ישיר יימחקו. חברי פורום מתבקשים להפריד את נושא הדת מהפורום הזה בנושאים שבהם לא אמורה להיות מעורבות כזו, חברים שיעברו על דרישה זו ייחסמו מהפורום. אנא מכם, תחסכו ממני את אי הנעימות הזאת ותחסכו אותה גם מעצמכם.
כאן נמחקו מספר הודעות![]()
![]()
חבל מאוד שאני צריך להעמיד את עצמי במצב של עשיית סוף לעניינים האלה. קיוויתי שבפורום הזה אני לא אצטרך להגיע למצבים שאני מתעצבן. כל מחלוקות הדת, העקיצות, הויכוחים וכו....שאינם נוגעים לנושא התחבורה הציבורית באופן ישיר יימחקו. חברי פורום מתבקשים להפריד את נושא הדת מהפורום הזה בנושאים שבהם לא אמורה להיות מעורבות כזו, חברים שיעברו על דרישה זו ייחסמו מהפורום. אנא מכם, תחסכו ממני את אי הנעימות הזאת ותחסכו אותה גם מעצמכם.
אני ציטטתי מתוך כרמלה מנשה-רשת ב'זה לא היה בום על קולי. זה היה תקר
בגלגל של אוטובוס.
לא קצת קיצוני?אני ציטטתי מתוך כרמלה מנשה-רשת ב'
מה ????? לא הבנתי על מה אתהלא קצת קיצוני?
אם איחול לאנשים שילכו לחגוג הערב זו עילה למלחמת דת ותגובות מתחממות אז יש כנראה בעיה. כל טוב לכם.
בשום אופן לא קשור אליךמה ????? לא הבנתי על מה אתה
מתרגז עלי ?????????????? אני לא כתבתי שום הודעה מרגיזה !!!!!!!!!! דעתי לכל ענין וענין: דתיים = חילוניים = כולם שווים !!!!!!!! למה אתה כועס עלי מאיר ??????????
לא מדובר בעניין של מתלהמים או לאבשום אופן לא קשור אליך
במקרה ההודעה אחריך. אתה יכול לנחש מי הגיב, ומה שלא הבנתי שבתחילה נמחקה ההודעה שלו ואחר כך גם שלי, אז הבנתי את הרמז, אני מפורומים מתלהמים בורח כמו מאש.
אין פה מקום למריבות יותר. אני חושבלא מדובר בעניין של מתלהמים או לא
פשוט יש אנשים שמפרשים את ברכת החגיגות בצורה שלדעתם נראית נכונה אך לדעתי ולדעתך למשל נראית שגויה לחלוטין ולויכוחים ומריבות על רקע זה אין מקום בפורום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.