פיצול הודעות סמס באנדרואיד 4.2.2 ועוד שאלה...

פיצול הודעות סמס באנדרואיד 4.2.2 ועוד שאלה...

שלום לתותחי האנדרואיד,
קיבלתי בשעה טובה את ה-JIAYU F1W שהזמנתי מסין שמותקנת בו אנדרואיד 4.2.2 ואני ממש מרוצה לעת עתה מכל התפקודים, אבל יש 2 סוגיות שאני לא מצליח לפתור בעצמי:

1. הודעות סמס מרובות מגיעות במפוצל ולא מתאחדות לכדי "בלון" אחד של הודעה. כך, אם מישהו שלח הודעה שמורכבת מ-4 הודעות, אני נאלץ לקרוא אותה ב-4 "בלונים", כשלפעמים המילים עצמן נחלקות ביניהם. די לא נוח... ואני משתמש כבד בסמס... ראו צילום מסך...

2. לא מוצא איפה אפשר להגדיר שלקבוצת אנשי קשר יהיה פרופיל שמע מוגדר - כדי שאוכל להשתיק את כל השיחות הנכנסות, למעט מאותם אנשי קשר (כמו שהיה לי בנוקיה הפשוט זצ"ל)

אשמח להכוונה - אני די חדש באנדרואיד...

BobboVilla

New member
לגבי 1, אני לא יודע

יכול להיות שזו בעיה של המפעילה (של השולח או שלך). האם במקרה השולח נמצא בגולן? לי יש בעיה מוזרה שכאשר אני שולח לזוגתי (באורנג') הודעה ארוכה, אז היא לפעמים מגיעה שלא בסדר הנכון, ולוקח זמן עד שכל החלקים מתחברים נכון. יכול להיות שאצלך במכשיר הוא פשוט לא יודע איך להתמודד עם החיבור מחדש של כל ההודעות.

לגבי 2, אני חושב שאתה צריך לעשות משהו בסגנון של Whitelist, כלומר להגדיר מצב של "לא להפריע", למעט אנשי קשר מסוימים שעבורם כן יצלצל הטלפון. הכוונה היא שזה יהיה זמני, נכון? כלומר אתה לא רוצה להשתיק באופן קבוע את הצלצול מאנשים מסוימים, אלא רק בשעות מסוימות (נניח בזמן העבודה/שינה).

G Gabi

Member
קראת לי? בכל אופן, *בנוגע* ל-1

ייתכן ומדובר באפליקציית המסרונים. בדוק בהגדרות האפליקציה / נסה אפליקציה אחרת ותראה אם זה קורה גם שם.

BobboVilla

New member
אתה לא תעיר על העברית שלי

את הבגרות בלשון עשיתי לפני 18 שנה פחות חודש, thank you very much
.

G Gabi

Member
אם אתה מעלה את העניין, הבגרות בלשון - מחר...

וזו לא הייתה הערה. כתבת שבנוגע ל-1 אין לך רעיון. משמע שהפתיח של ההודעה שלך, פנה אלי. לא?

למעלה