פיצויי פיטורין

מצב
הנושא נעול.

מוקה17

New member
פיצויי פיטורין

פיצויי פיטורין
אני עובדת כבר 4 שנים באותו מקום עבודה, די נמאס לי המשכורת אותו הדבר ואין לי קידום די תקועה בותו מקום מה גם שהבוס שלי התחיל להוריד לי על ימי מחלה אני רוצה לזכות בפיצויים - אך אני יודעת שכרגע הוא במצב קשה ולא יתן לי פיצויים מיוזמתו מה עלי לעשות

OF2COHEN

New member
למי ששואל על פיצויי פיטורין שיכנס

פיצויי פיטורין
אני עובדת כבר 4 שנים באותו מקום עבודה, די נמאס לי המשכורת אותו הדבר ואין לי קידום די תקועה בותו מקום מה גם שהבוס שלי התחיל להוריד לי על ימי מחלה אני רוצה לזכות בפיצויים - אך אני יודעת שכרגע הוא במצב קשה ולא יתן לי פיצויים מיוזמתו מה עלי לעשות
למי ששואל על פיצויי פיטורין שיכנס
יש שני מאמרים חשובים שיאירו את עיניכם בעניין זה אחד- http://www.ofir-cohen.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=32 ועוד מאמר http://www.ofir-cohen.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=32

תשובה

פיצויי פיטורין
תשובה
לא הבנתי למה כוונתך ב"התחיל להוריד לי על ימי מחלה". אם המעביד לא משלם לך עבור ימי ההיעדרות מהעבודה בהתאם לחוק, הגישי נגדו תביעה. אין פתרונות קסם להתפטרות המזכה בפיצויי פיטורים. אל תתפתי לעצות אחיתופל מסוג של "תתחילי להתרשל בעבודה" או "תעשי לו צרות" וכיוצ"ב, משום שאם המעביד יוכל להוכיח שההתנהגות שלך (שאינה אופיינית לעבודה הרגילה שלך) היא שגרמה לו לפטר אותך, גם אז לא תהיי זכאית לפיצויי פיטורים.

שיר ורד

New member
יתכן שהורדת ימי המחלה

פיצויי פיטורין
יתכן שהורדת ימי המחלה
נחשבת כהרעת תנאים בגינה ניתן להתפטר ולקבל פצויים. רצוי שתפרטי איך שולם לך עד כה בגין ימי מחלה, מהו התשלום הנוכחי, וכמה ימי מחלה יש לך בחודש/בשנה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה